Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć dziewczyny 🙂
Wybaczcie, ale nie miałam ostatnio czasu zaglądać i raczej Was do niedzieli nie nadrobię. Urwanie głowy mam od kilku dni, bo mimo tego, że wydawało mi się, że wszystko dopięte ze ślubem i chrzcinami, to wyszło kilka spraw, które trzeba było na gwałt pozałatwiać. Dziś jeszcze muszę odprasować ciuchy na jutro, rano fryzjer, makijaż i do kościoła.
Jestem już tym wszystkim trochę zmęczona. Mam tylko nadzieję, że wszystko pójdzie jak należy.
Odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek, bo w niedzielę jedziemy do teściów.
Buziaki dla wszystkich! 😘

• Mamusie
Deira zycze Wszystkiego Dobrego z tej okazji 😉, aby wszystko sie udalo tak jak byś chciała 🙂
Dla Natki równiez:*
Czekamy na fotki ! 🙂)))

Moj urwis właśnie zasnął. Byliśmy jeszcze na spacerze po południowym, później zabawy w domu, karmienie jakk takie i kąpiel. Mnie też dziś nogi do tyłka wchodzą. Zaraz pójdę pod prysznic i cos poogladam.

• Mamusie
http://www.youtube.com/watch?v=avCJ0NVc44Y&list=FL1QapRGYJeig2rMPooqjezQ

Wiki zostanie piłkarzem 😉
I tak mam teraz cały dzień ,muszę uważać bo nieraz uderza głową o rant stołu 😞
No i wszystko z podłogi sprzątać bo jak mi nadepnęła na pieluszkę to tak poleciała ,że o mało zębów nie zgubiła 😁 😁

Co myślicie o takim kole ? Będzie dobre dla naszych pociech ? Bo chciałabym mieć coś nad morze czy jezioro .
http://www.smyk.com/intex-kolo-zamkniete-76-cm,p1052135012,zabawki-gry-dla-dzieci-p

• Mamusie
Sobota sie kończy.....
Mixi masz przechlapane :P
i taka mała rada. Jak chcesz obrócić film to klikasz sobie na strzałkę koło swojego avatara, wchodzisz w menadżer filmów, przy danym filmie wybierasz edytuj. Przekieruje Cię na stronę filmu i będziesz miała tuż nad odtwarzaczem belkę z poleceniami, wybierasz "ulepszenia" i na filmiku pojawi Ci się opcja obracania 😉

Najlepszego dla Ulci i Tituchny 🙂

• Mamusie
Witam.
Doti dzięki już poprzekręcałam ,a tyle się męczyłam ,żeby to znaleźć i nawet w tych ulepszeniach byłam ,ale strzałek nie widziałam 😁 😁
Latka do mnie przemówiło jeszcze to oparcie . Zobaczymy na pewno kupię takie . Nad morzem są takie kółeczka zwykłe z majtkami ,ale to wydaje mi się lepsze.
U nas kolejny dzień upałów ,dzisiaj działka w planach.
Bardzo lubię taką pogodę. 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Deira wszystkiego najlepszego dla was kochani 😁

Mixi ale ślicznie Wiki chodzi 🤪

Ja wykorzystałam wyjazd M i pojechałam z Majką wieczorkiem na zakupy 😁
Tak ją wymęczyłam, że o 21 zasnęła i do 7 spała bez pobudki 😁 Dzisiaj muszę jeszcze raz pojechać, bo kupiłam bluzeczkę z Converse bez przymiarki i za duża 😮 A spodobała mi się cena 29 zł 🤪

• Mamusie
A ja zwariuje .Rano było ślicznie potem pochmurno i ciemno ,wiec mój M poszedł się położyć ,a tu nagle pięknie słonce świeci i jasność nastała.
Musze budzić M i na działkę.
No to nieźle Maje wymęczyłaś skoro nawet się w nocy nie budziła. 😁 😁
Teraz muszę kupić jakieś butki Wiki do dreptania po dworze i chyba po mału pomyśleć o zaopatrzeniu się w szelki .Chociaż wolę,żeby na razie nie rozkminiała ,że na dworze można dreptać i oby jak najdłużej jeździła w wózku. 😉 🙂
Jeju i pomyśleć ,że to już za tydzień wakacje i niedługo nasze dzieci będą miały pierwsze urodzinki. 🤪 🤪
Szykuje podręczniki starszej do sprzedaży i ,aż mnie telepie takie zdezelowane jak nie wiem co.Na nowe to kupię okładki ,żeby jakoś lepiej wyglądały .
Muszę Wam się pochwalić ,że moja starsza zakończyła rok szkolny ze średnią 5,09 i wzorowe zachowanie.
Nie wiem za co te wzorowe zachowanie ,bo w domu nie mogę do niej dotrzeć ,wszystko na nie 😠 😠
Aż mnie telepie na myśl co będzie potem 😲 😮wolę nie myśleć. 🙂

Ciekawe co u Deiry jak im poszła podwójna imprezka ?

• Mamusie
Hej hej.

Jesteśmy po porannym spacerze na car boot, teraz Tymcio śpi. Ja też tylko bym spala ostatnio;/. Pogoda srednia....
Tak mi szkoda tego mojego malucha jak robię mu inchalacje tak sie wyrywa i placze. .. 😞 😞 mam nadzieje ze kaszel szybko przejdzie . Nie kaszle Bardzo ani nie często, w nocy w ogóle.