Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Patinka fajne fotki 🙂

Agn myślisz ze moj nienje? Ja w zyciu nie widzialam dziecka ktore tak namietnie wszystko pcha do buzi !!! Trafia mnie bo jak mówisz nie mozna z oka spuscic szczególnie na podwórku ! Kamyki oczywiście tez pcha ale tez lubi chodzic po nich tzn nie straszna mu ta niewygoda na nich 🙂

• Mamusie
Hej .
A u nas robi się szpital mój M od jakiegoś czasu podziębiony i teraz Wiki dołączyła 😮
Ma zatkany nosek i pokasłuje ,póki co daje tylko wit.C zobaczymy.
Dzisiaj cały dzień na działce ,czas zrobić porządki. 🙂
Pogoda super tylko Wiki niestety nie dostanie baseniku 😞
Miłego dnia. 🙂

• Mamusie
witam 🙂
Ulka ma na twarzy i glowce jakis dziwne czerowne plamy, jakby ja komary pogryzly, dziwna sprawa, bo nie mamy w domu komarow...i to codziennie nowa krostka sie pojawia 😮 na dodatek jakis katar jej sie z nosa sączy 🤨
dzis wyprobujemy nowy fotelik, ten amigo, bo jedziemy do mojej siostry pod miasto 🙂

Milego dnia kochane 😘

• Mamusie
Dzien dobry my od rana sprzatanie,Majka dopiero godzine temu nam zasnela...zrobilismy porzadki w calej chacie i tak jak by wiecej miejsca sie zrobiło 🙂
teraz moje dzieci śpią,ja na kompie i czekam za mamitą 🙂
Judro jak będzie ładnie to nad jeziorko też śmigamy tylko najgorsze,że mam okres:-/

• Mamusie
No wykapana nurofen podany i śpi.
Wyciskałam mleczko z cyca do ubeczka i jej dawałam to piła jak szalona.
Potem posmarowałam pod noskiem maścią majerankowa i się odetkała na tyle ,żeby wypić cyca i zasnąć.
Bidula. Ale na basen to to raczej za wcześniej musiało ja już coś brać od paru dni. 😞
Ważne ,że śpi najedzona i oby już w nocy obeszło się bez ekscesów .
Dzięki dziewczyny za buziaki - oby pomogły. 🙂
Dobranoc. 🙂

• Mamusie
Dziewczyny mam dla Was dowcip dnia! 🤪 🤪 🤪
Nowe rządy pana Męża: żona winna zapytać o zgodę czy może napić się piwa 🤪 bo a nóż-widelec Panu M też się zachce piwa i nie bedzie miał kto Pana Wójka odwieźć do domu.... śmiać mi szie chce a Pan Mąż ma focha 😮

• Mamusie
Hehe Doti no to widze ze ciekawy wieczor sie wam zapowiada...

A my caly dzien u tesciow na dzialce Olcia zadowolona wymeczona padla tylko wypralam jej posciel i nie zdazyla wyschnac wiec spi w polowych warunkach na goly materacu bez baldachimu ochraniaczy i tych wszystkich pierdolkow i tak mi jakos golo ale ile miejsca sie zrobilo.

Mixi moze faktycznie na basenie cos ja zlapalo. hmm zdrowka dla Wiki oby spokojnie noc przespala:*

Karolka napisz pozniej jak tam fotelik sie sprawdzil bo w przyszlym tygodniy bede zamawiac i caly czas sie waham miedzy tym amigo a delta espiro ...

• Mamusie
dobry,

sandra właśnie doczytałam że zmieniłaś pracę... i jak? lepiej?
jesteś jako położna tak? napisz troszkę jak się czujesz w nowej pracy?! 🙂
mixi zdrówka dla Wiki, oby to nie było nic poważnego!!

no i niestety czytałam was ale połowę zapomniałam... wybaczcie.

u nas ok, Szymon nawet grzeczny i to bez zębów... robi pierwsze samodzielne kroczki i ciągle gada i gada... mam jedyny problem odnośnie ukąszeń? codziennie zauważam nowe czerwone ślady na ciałku Szymka jakby od ugryzienia komara, pająka? sama nie wiem... ale nie ma ani jednego komara i pająka więc nie wiem skąd te ślady?! i czym można je smarować żeby to schodziło?? 😮

... człowiek zagoniony, nie ma sił i czasu w tygodniu spokojnie na kompie posiedzieć... za to dzisiaj lampka wina się kłania...
miłego weekendu 🙂

• Mamusie
Dzień mega intensywny, az usnelo mi sie z tego wszystkiego przy usypianiu Tymka, ale moj glodomorek ma ostatnio mega apetyt, więc 1,5h po kolacji juz chciał mleczko. Ostatnio odrzucił całkowicie mleko w proszku, je tylko takie w kartonikach gotowe do podania, ale całe szczęście je i bez żadnych cyrkow 😉 tylko ze to droższyinteres ale to mniej wazne aby jjadł 🙂
Musiałam sie przejść do sklepu bo sie skonczylo ale to sama przyjemność jest super powietrze, jasno do co najmniej 22 wiec zrobiliśmy sobie spacer z M 🙂.
Czas na prysznic a jutro do poludnia wyruszamy pospacerować po car boot a później się zobaczy 🙂.
Od razu lepiej jak taka pogoda jest!

Mixi buziaki dla Wiki niech wraca szybko do siebie 😞

• Mamusie
Isa chyba cie myslami sciagnelam akurat sobie myslalam i tobie czy juz ci sie troche unormowalo w pracy czy nadal taka zalatana jestes a tu prosze 🙂 a jak tam u was z M ok? Doszliscie do porozumienia w w sprawie wyjazdu do Francji? A Szymus juz duzy chlopak a zabki wyjda w swoim czasie my mamy zeby ale za to do chodzenia czy raczkowania to daleka droga... trzymaj sie :*

• Mamusie
Kasiu dziękuje za pamięć 😉

a u nas nic nowego, praca straszniee mnie męczy, od rana do wieczora w ruchu, wracam skołowana że najchętniej położyłabym się spać a tu trzeba się dzieckiem zająć... i tak dzień w dzień. nadchodzi weekend to człowiek chce skorzystać i troszkę podpoczywać więc przepraszam że nie zaglądam za często i nie jestem na bieżąco.
M ciągle mówi o wyjeździe, czasami po ciężkim tygodniu pracy zastanawiam się czy faktycznie on nie ma racji... ale później nadchodzi weekend z rodziną w domu i nie dopuszczam takiej myśli do siebie i tak w kółko... kłótnie, później rozmawianie, rozważanie i póki co jesteśmy na starych śmieciach (co nie ukrywam może się zmienić z dnia na dzień)
aaaa można pisać i pisać....

a Szymon zaraczkuje gdzie tylko chce i chodzi przy meblach jak najęty... i od kilku dni puszcza się i łapie równowagę, chwilę już sam ustoi i od wczoraj próbuje robić pierwsze kroczki... (tzn chyba tylko 2-3 razy coś tam popróbował i przestał bo ciągle lądował na pupie 😁 )
aaa i je dosłownie wszystkooo... jestem zadowolona że nic mu nie szkodzi.

• Mamusie
Mixi i jak Wiki temp spadla? Ale tez ja chwycilo teraz jak taka pogoda piekna...

Isa no to fajnie masz ze Szymus juz tak wszystko ci je pamietam jak byl takim niejadkiem i sie zamartwialas a teraz prossze widocznie to dzieciece jedzonko mu nie pasowalo chlopak wie co dobre 🙂 napisz czasem co tam u was choc rozumiem jak to jest byc zapracowanym zze pozniej kazda wolna chwile chce sie spedzic z dzieckiem 🙂

A tak w ogole dzien dobry 🙂

Dzień Dobry 🙂

Kubuś wczoraj usnął już o 18:30 i wyobraźcie Sobie że spał do godziny 6:00 bez budzenia się . Tylko koło 23:00 podałam mleko troszkę go obudziłam zjadł obrócił się na bok i poszedł spać dalej 🙂 . Oj jak pięknie że mogę się w końcu wyspać :P i pospać całą noc 🙂 .

Dziś koło południa do ZOO jedziemy z Młodym Mężem i Szwagierką 😁 ciekawe jak Kubuś zareaguje na zwierzaki 🙂 .
Porobię zdjęcia i potem Wam wrzucę 🙃

Miłego Dnia Laseczki :*

mixidixiaga Oj to nie za dobrze to wygląda jeżeli jest taka wysoka temperatura . Lepiej już ?;>

• Mamusie
Witam sie 🙂

ojojoj biedna Wiki 🤨 Mixi a jak jest dzisiaj?
Wczoraj byl fajny dzien, bylismy i mojej siostry, siedzielismy na ogrodzie i korzystalismy z pieknej pogody 🙂 Ula nowym fotelikiem zachwycona jak na razie 🙂

dzis mamy gosci - przychodzi moja kuzynka z chlopakiem, wiec od raza zasuwam ze sprzataniem...oczywiscie juz poklocilam sie z M, bo mi nie pomaga 🤨 teraz Ulka zajada chlebek z pasta jajeczna i zaraz mam nadzieje zasnie, to pomyje podlogi...

Milego dnia Kochane :*