Skocz do zawartości

listopadówki 2012 (z brzuszka:) | Forum dla mam

edithd_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Elmirka napisał(a):
My juz w domu badania z wczoraj w normie niestety nie bylo jeszcze wynikow z czwartku wiec mam sie zglosic w ten czwartek na kolejne ktg i po wyniki. Mlody dzisiaj brykal jak zawsze az sie polozna smiala bo jeszcze nie zdazyla zalaczyc maszyny a mi juz brzuch latal na wszystkie strony.

No i super ze czesc badan ok do czwartku szybko zleci czas

• Mamusie
anula4ever napisał(a):
Elmirka napisał(a):
My juz w domu badania z wczoraj w normie niestety nie bylo jeszcze wynikow z czwartku wiec mam sie zglosic w ten czwartek na kolejne ktg i po wyniki. Mlody dzisiaj brykal jak zawsze az sie polozna smiala bo jeszcze nie zdazyla zalaczyc maszyny a mi juz brzuch latal na wszystkie strony.

No i super ze czesc badan ok do czwartku szybko zleci czas

Mam nadzieje ze do czwartku to ten moj synciu sie zdecyduje wyjsc 😉 choc nie zanosi sie na to ale kto wie 🙂

• Mamusie
no kurcze reczywiscie mamy przestój.... macius od gwiazdeczki niedługo meisiąc skończy 🙂

marzę zeby mój synus tak pospał z 7h...ja sie sama sobie dziwie bo nie jestem jakos szczególnie zmęczona.. byłam na spacerze 45min,

idę teraz malowac farbkami z Kari bo jej sie nudzi
dzis sie doweidziałam ze zmarła mama kolezanki karusi z grupy....babka miała 34 lata i 2ke małych dzieci...straszne to jest. pierd...rak

• Mamusie
edithd napisał(a):
no kurcze reczywiscie mamy przestój.... macius od gwiazdeczki niedługo meisiąc skończy 🙂

marzę zeby mój synus tak pospał z 7h...ja sie sama sobie dziwie bo nie jestem jakos szczególnie zmęczona.. byłam na spacerze 45min,

idę teraz malowac farbkami z Kari bo jej sie nudzi
dzis sie doweidziałam ze zmarła mama kolezanki karusi z grupy....babka miała 34 lata i 2ke małych dzieci...straszne to jest. pierd...rak

To jest straszne malo komu udaje sie z tym swinstwem wygrac.Najgorsze ze Bog zabiera takich ludzi a zostawia np takich meliniarzy co tylko na wodke chodza i zbieraja ach co za zycie-kurcze i my sie dziwimy ze nasze dzieciaczki nie wyrywaja sie na ten szary swiat i siedza w brzuszkach a gdzie im bedzie lepiej

• Mamusie
anula4ever napisał(a):
Edyta a ciebie przed porodem to przeczyscilo porzadnie jak biegunka czy jak?To glupie pytanie o gów........... sie pyta ale zastanawia mnie to czy to ma byc iegunka czy luzne przeczyszczenie?

haah Anulka mnie tez złapała tak zwana sraczka 😁 od dwoch dni przed porodem miałam mega rozwolnienie, a we wtorek to już była sraczka 😁

• Mamusie
baiser88 napisał(a):
anula4ever napisał(a):
Edyta a ciebie przed porodem to przeczyscilo porzadnie jak biegunka czy jak?To glupie pytanie o gów........... sie pyta ale zastanawia mnie to czy to ma byc iegunka czy luzne przeczyszczenie?

haah Anulka mnie tez złapała tak zwana sraczka 😁 od dwoch dni przed porodem miałam mega rozwolnienie, a we wtorek to już była sraczka 😁

EEE no to u mnie chyba to nie to pogonilo 3 razy i nic na ale myslalam ze mi wszystkie kiszeczki wyleca razem

• Mamusie
baiser ja to teraz na anulke obstawiam bo ona pełnoobjawowa jest 🙂 zreszta przed nami jeszcze i patinka i angela i megan, i elmirka chyba, u mnie jeszcze sie zejdzie bo zero normalnie zero objawów 🙂 siedze jak na szpilach, krece osemeczki biodrami, chodze, stoje nad patelnia i przy garach i nic. Ja mysle ze po terminie bedzie malutka ze mna 🙂

• Mamusie
a co do gównianych tematów to ja wogole, nic, mnie nie bierze 🙂 wiec ja to posłucham Anuli i widze ze lada chwila cos bedzie 🙂
Jejku kto by pomyslał ze te nasze bobasy takie leniwe i nie chca wcale na swiat 🙂 u mamus w brzuszkach im lepiej chyba 🙂
A Wy szczesciary z dzieciaczkami spacerki, maty, zabawy, usmiechy.... ochhh pozazdrościc 🙂

• Mamusie
No z tego co mi gin powiedzial na ostatniej wizycie to powinno sie ruszyc ale to nie ode mnie zalezy tylko Lenki czopu nie ma szyjka miekka i sie skraca cos mnie kluje w dole a podobno to tak kluje jak szyjka sie skraca i te bolace wieczorne skurcze juz sama nie wiem gdybym wczesniej rodzila to bym chyba bardziej znala swoje cialo w takich sytuacjach

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
Anula, Ty sie nie doszukuj oznak zblizajacego sie porodu, bo moze ich w ogole nie byc 🙂

Oznak porodu nie ale tego ze juz jest blisko to tak 😉 no ile mozna chodzic w ciazy bez czopu z miekka szyjka?no ok Baiser chodzila 1,5 tyg z 3cm rozwarcia ja mam na palec czyli palec to przyblizone 2 cm wg miary lekarskiej i w srode bedzie tydzien