Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kurcze wspolczuje Ulci, ja anginy nie cierpie , czesto ja miewalam , wiem jaki to bol dla doroslej osoby a co dopiero takiego maluszka ..

Karolka my tez narazie pokoju dla Gutka nie mamy i jesli nie zmienimy na cos wiekszego t tez bedziemy musieli sie eksmitowac z sypialni sami , ale mam nadzieje ze do tego czasu to znajdziemy cos wiekszego.. 🙂

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ania- no Olga teraz tez tylko ze teraz mam ja na oku a jak bedzie u siebie to boje sie ze sobie cos zrobi 🤪

Anecia- ja mysle ze te pasty- zele slodkie sa bez sensu, wazny jest nawyk bo jak nie bedzie wyrobiony to potem moze byc bunt.

Karolka- trzymam kciuki, oby pomogly i zeby szybko postawily ja na nogi. A jesli chodzi o pokoik Olgi to byl juz gotowy zanim sie urodzila bo na poczatku myslelismy ze od razu bedzie spac sama, potem uleglam namowa by spac z dzieckiem w lozku, dopiero pare miesiecy temu przeniosla sie do lozeczka i marze o tym zeby sypialnia byla tylko dla nas i zeby mi nikt nie jeczal i sie nie wiercil jak probuje spac hehe 😁 wiem ze to przez zeby bo jak nie wychodza to spi duzo spokojniej ale tak sie sklada ze zeby z przerwami dokuczaja nam ciagle od trzeciegomiesiaca jak zaczely wylazic. W czerwcu wracam do pracy wiec mam nadzieje ze bede wyspana. 🙂

• Mamusie
No to wysoka ppanne bedzie mial Olis 🙂 on tez mysle ze wysoki bedzie tata ma 191 wiec mam nadzijee ze pojdzie po nim 🙂
Tak dzis moj syn rzadzil w lozeczku , wszystko tam poprzestawial 🙂
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/1916/357f237f9490f7acmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
hahahaha Ania !! dopiero teraz nacisnelam f5 hahahah wczesniej widzialam same nozki :P 😁 spryciula z tej Zuzi 🙂

Danusia no ja tez sie smialam bo on tak czesto kuka sobie przez te barierki w lozeczku 😁 karuzele mamy jeszcze, poki co przewija sobie muzyczki i swietnie sie przy tym bawi , narazie destrukcyjnych checi w nim nie widze wiec jeszcze jest :P

• Mamusie
Zuzka ma maleńki pokoik. Tylko tam się zmieściło łóżeczko, komoda, szafa i na nic więcej miejsca już nie ma 😉 Ale na chwilę obecną taki malutki, przytulny wystarczy 🙂

Zmykam do łóżka- hehe my przynajmniej mamy wielkie łóżko w przeciwieństwie do Zuzika 😜 Dobranoc 😘

• Mamusie
Witamy..

Buziaki dla Ulci z okazji 8 miesiaca 🙂

U nas nocka troche spokojniejsza , ale to pewnei dlatego ze maly dostal Panodil przeciwbolowy i zel na dziasla.. o 1 tak mi zaczal szlochac w nianie przez sen , pozniej obudzil sie z placzem wiec stwierdzilam ze nie bede go meczyc i dam mu.. Od razu lepiej mu sie spalo.. Teraz juz siluje sie z naszym stolikiem przy kanapie , probuje sie po nim wspinac albo go zjesc sama nie wiem... 🙂
Pogoda u nas do bani , leje i chlodno.. Boziu koniec maja a byly tylko 3 dni upalne.....Nie moge sie doczekac az latem pojedziemy do rodzicow do Swinoujscia... 🙂
Wczoraj wieczorem siedzialam tez na interneecie i ogladalam te wozki nieszczesne .. Napalilam sie na Xlandera tego antarctica czy jak mu tam , ale nie wiem sama , 1000zl to sporo jak na spacerowke tak mi sie wydaje.. to polowa tego co dalismy za nasz 3w1 .. Calkiem nawet spodobal mi sie Bebetto nico o taki http://allegro.pl/bebetto-nico-parasolka-folia-gratisy-i3247655488.html co o nim myslicie? o i jeszcze ten tez bebetto filippo http://allegro.pl/wozek-spacerowy-bebetto-filippo-super-gratis-i3243030262.html

• Mamusie
hej 🙂

Anecia ja do tej firmy sie zrazilam, bo mam z niej 2 w 1 i spacerowka nie nadaje sie do uzytku a kupilismy nowy 😞 no i teraz nie mozemy sprzedac...nie wiem jak akurat ten model sie sprawdza, ale moja spacwerowka z bebetto solaris jest do bani...kupilismy spacerowke uzywana x-lander xs i jest super 🙂

• Mamusie
oj to daj sobie z nim spokoj...Ulka w spacerowce nie moze ujechac, bo wlasnie ciagle sie zsuwa i wkurza przy tym, jest cala wygieta i jej niewygodnie 🤢 nawet ta wkladke przyszylam, ale to nie pomoglo, bo mimo to zjeżdża, nie wiem o co chodzi, moze sam wozek jest zle profilowany lub za plytki. W x-landerze siedlisko jest fajnie do tylu cofniete ze nie ma opcji, zeby Ula sie zsuwala, a tam jest na prosto - nie polecam!