Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MonisiaD napisał(a):
Jest tu kto????Ja sie od rana wkurzylam,bo chcialam kupic ashton powder,a w bootsie juz go nie ma 😞Szukalam wszedzie,ale lipa.Jest tylko na ebayu,ale ludzie poszaleli,bo za 1 opakowanie,ktore normalnie kosztuje niecale 3f chca 20 😞Ehhh dobra,szefowa spi,ide dalej na zelazko

bez kitu o co komon 😮

monia ja mam jeszcze kilka ale na maryle i tak one nie za bardzo dzialaja 😉 ale dzieki za linka. pamietam ze w zeszlym roku tez byla taka kacja ze nigdzie ich nie bylo i w imternecie czytalam, ze zamkneli fabryke czy cos. a po kilku tygodniach sie pojawily znowu.

a ja mam problem z maryla. wstaje o co popadnie i od razu sie puszcza i bam, zeby to bylo bam na tylek to spoko, ale ona jak kloda do tylu leci z impetem 🥴

MonisiaD napisał(a):
Nusia nam na same zeby tez nie pomaga,ale na rozwolnienie i rewolucje w zoladku jest najlepsze 🙂 🙂 A znowu mamy niestety meksyk i widze,ze ona sie meczy,bo jesc nie chce.Juz zapas zrobiony,czekamy na paczke 😁 Marykla kombinuje,zeby chodzic zaczac,a ty sie zamartwiasz 😁

ja sie martwie ze glowe sobie rozbije 😮

hehe, no to dobrze,ze znalazlas 🙂ale ja i tak sobie kupe w razie WU 🙂 a jak to sie podaje? do picia czy wsypuje w paszcze smoka? 😁 Zuzu tworzy rzezbe w pampku az sie boje zajrzec 😁 idziemy zaraz na spacerek i male zakupki bo swoja droga pampki sie niedlugo skoncza a ja wole miec niz leciec potem w deszcz jakis...

Zuzek tez spi rano krotko masx 40 minut ale juz od dlugiego czasa 🙂 pokaze Wam cos.Wyciagnelam chodzik z mysla o tym,ze bedzie w nim siedziec nie uzywajac go jakos chodzika i sie udalo ale nie za dlugo bo za bardzo ja pionizuje i zaczela na mnie krzyczec po okolo3 minutach ale tak sie podobalo na poczatku 🙂

• Mamusie
Alanku słodziaczku wszystkiego najcudowniejszego z okazji 10 miesięcy 😘
ejj dziewczyny bylam w pl sklepie i pytalam sie o masc na zabki nie ma - bedzie za miesiac 🤢 poszlam do tesco i kupilam masc na zabkowanie dentinox ale bez tego N co ma pl masc na koncu.. 1 sklad maja taki sam ale drugi juz sie rozni 🤢 dobre to moze byc?
aa i u mnie tego proszku nie ma 🤢 zadupie 🤢
aa i wie ktos co sie z Kasia dzieje ze jej nie ma tyle czasu? 🥴
moje dziecko ma zajecie, kupilam jej herbatniki i sie zneca nad nimi 😁