Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
jaka ta pogoda jest beznadziejna przed chwila strasznie lalo a teraz slonce swieci..
Marta juz robi sie marudna bo juz jest spiaca a nie chce sie polozyc spac i wlasciwie to ona sama nie wie czego chce a to jest zawsze najgorsze bo chodzi i jeczy a nie da sie jej dogodzic

zanosi się na jakąś większą burzę,już się boję.Kiedyś się nie bałam ,ale jak 3 lata temu piorun uderzył mi w dom i pozbyłam się wszystkich sprzętów rtv i agd.to boję się jak ...Byłam wtedy sama w nocy z synem ,mąż za granicą i dzwonię do niego że straszna burza jest, a on na to, to niech se jest ,to tylko burza,rano jak już bylo po to zadzwoniłam do niego i powiedziałam,że ta tylko burza pozbawiła nas połowy majątku.

• Mamusie
W Zabrzu też nieciekawa pogoda. Niby nie pada, a co chwila jakieś krople niby spadają. My dziś na zakupach byliśmy, bo w sobotę odwiedzamy mojego kuzyna który ma o 4 miesiące starszego Adrianka i chcieliśmy Małemu coś kupić. W sklepach zabawek miliardy, ale jak przyjdzie co do czego, to trudno coś kupić. Jak znajdę coś co mi się podoba, to kosztuje ponad 100 zł, a dla nas to dużo. Kupiliśmy takie zabawki do kąpieli, mam nadzieję, że się małemu spodobają.

• Mamusie
Zasiadłam do kompa z kawusią i kanapeczką w nadziei że sobie pogadamy ... a tu cisza
Moja Anka mnie dziś zadziwiła, siedząc tyłem do mnie na kolanach oparta pleckami o mnie wzięła moje palce i sama się odgięła do przodu i sobie siadła 🙂
Tak jej się to spodobało, że robiła to jeszcze przez długi czas. Nawet spróbowaliśmy dziś ją przymierzyć do tej drugiej spacerówki i jej się spodobała. Mamy PEG-PEREGO Atlantico. Może jak się poprawi pogoda to na próbę gdzieś wybędziemy w nowym starym wehikule 🙂

pewnie wszystkie śpią,taka pogoda idealna do spania.jak się już wybrałam dziś do tego ZUS -u, to jak przyjechałam na miejsce to przez pół godz.siedziałam w aucie, taka burza była,chciałam deszczu to mam 😞