Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczynki baaaardzo Wam dziękujemy. 🙂 🙂 🙂 Już nam się odechciało jechać przez Niemcy 🙂 i pojedziemy tak jak ostatnio przez Polskę. Po co narażać dziecię i nas na stres. Jak wrócimy z wakacji to zrobimy jej chyba i dowód i paszport, bo gdybyśmy chcieli zimą gdzieś wylecieć to bez paszportu ani rusz 😞

doberek 🙂
no śliczna dziś pogoda! No i niestety również słyszałam, że w weekend ma być brzydko.. na szczęście A. ma na rano w tym tygodniu, więc jak wraca do domciu to robimy sobie rodzinny spacerek. Nad wodę nie jedziemy w tym tygodniu w weekend, bo tak wozimy Alana, a on jest za mały i chyba się troszkę w tym wszystkim pogubił i już nie wie gdzie jego dom 😞 no i przez to taki marudny.. no a A. i tak musi w sobotę, w akwarium wodę wymienić.. no a jak wymieni to pójdziemy do cioci na działkę, zrobić sobie grilla 😁

a no cichutko jakoś 😞 chyba nie wszystkie mają czas aby pisać... ja zajrzę, ale że nikt nic nie piszę.. to ja też nie, bo inaczej byłyby same moje wpisy..
no a poza tym korzystamy z ładnej pogody .. 🙂

cześć dziewczyny,ja się tylko na razie przywitam i idę do mojej małej marudy ,bo jest dzisiaj nie do wytrzymania,do tego wszystkiego dostała wysypki na brzuszku i plecach i nie wiem czy ta jej choroba to była trzydniówka czy rzeczywiście zapalenie gardła a uczulenie jest na antybiotyk,dzwoniłam do lekarki i powiedziała żeby odstawić antybiotyk i podać calcium,zobaczymy ...
Do wieczora, może wtedy Zuza da mi trochę odsapnąć 🤨