Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Magda to tak samo u nas było tylko mnie pediatra strasznie zestresowała.. ale podobno to często sie u dzieciaczków zdarza 🙂

A ja mam nadzieję rozmnażanie już skończyłam 🙂 chyba nie chcę więcej dzieci:P dość mi tych dwóch chłopków 😉

aj.. dzielnie dzisiaj cały dzień wodę doję 😁 jakie to męczące jest:P hehehe

hejka ja znow sie nie obzeram 😁
testuje na mezu diete krolow 😁 zobaczymy co z tego bedzie 😁 😁 😁
A ja jade na grejfrutach, warzywach i jogurtach naturalnych , staram sie malo tluszczu itd.
Ale wiem ,ze przyjdzie taki dzien czekoladowo chipsowy kiedy polegne po calosci i w jedna noc przybedzie mi 2 kilo 🙂 i lubie wino...

Landusia napisał(a):
no tak gosia podobno bardzo czesto ale ja tego nie wiedzialam w szpitalu a byla tam taka lekarka i mnie nastrachala ze wyłam tam tak ze zastrzyk chcieli mi dac na uspokojenie.

Wiem bo tak samo panikę siałam. U nas było tak, że wypuścili nas po 2 dobach do domu. Następnie po tygodniu wróciliśmy bo ja się nie wyczyściłam i miałam mieć łyżeczkowanie, no więc Matik ze mną wrócił bo przecież na cycu.. i tam jak już byliśmy niby ze mną ale jak obchód to jego pediatra też oglądała to wysłuchała szmery.. i raz jedna mówiła, ze są druga, że nie ma.. i tak w kółko.. A ja wiedziałam, że u mojego kuzyna i u synka znajomych też od szmerów się zaczęło i okazało się że mają jakieś wady serduszka więc panika na maksa... i pewnie świrowałabym i latała załatwiać echo... na szczęście ta lekarka znajoma była i uspokoiła mnie 🙂

WItam was mamuśki 🙂
ja również walcze z balastem mam sporo do zrzucenia w zasaddzie zrzuciałam juz 12,5 kg jeszcze 8kg ale straciłam motywacje i zapał;/ 😞 może z WAszym wsparciem 🙂 będzie lepiej z moimi poczynaniami 😁 🤪

Odrobię w sobotę! Przysięgam 😁 wyszaleję się za wszystkie czasy:P
(chciałabym przynajmniej) imam nadzieję, że nie wypiję przy tym dużo piwa 😁

Ola zapraszamy 🙂

skończyłam jeść popcorn ☺️ pyyyszny - chyba dlatego, że ze złośliwości robiony:P poćwiczę jutro rano 🙂 mam nadzieję, że mi się uda jak Matik zaśnie... aj - ostatni raz to był! 🙂

heheh GoGr zebys zgagi nie miala hahhahhaha,
Magda tak tak obudz go i powiedz,zeby gacie sciagal ,na mojego to dziala hahahhaha 😁 😁 😁bo ja zadko niezmiernie mam ochote na seks...
Witaj Ola 🙂 pewnie,ze bedzie razniej 😁 my Fiorelki musimy trzymac sie razem hehehe 😁
Dobranoc :*

hej 🙂 GoGr zadania domowe sa jak cwiczenia sama wiem jak sie biore za sprzatanie lazienki 🙂
Moj maz mial nocke i dzis tez wiec nici z seksu heh,
Misia male grzechy sie nie licza, zjadlas to jednego wieczoru ,a nie codziennie po trochu :P

• Mamusie
Landusia napisał(a):
mojego za to nie ma caly dzien.. i tez dupa. tylko niedziela wolna.. 😠

a mój kończy pracę o 13 i cały dzień w domu mam go dosyć - tak źle i tak niedobrze 😮

cześć dziewczyny 🤪
ja po wczorajszej diecie 1,4kg mniej 🙃 🙃 🙃 🙃 🤪 jupiii - coby mnie tylko nie skusiło dzisiaj czegoś zeżreć 😮 uuuu pilnujcie proszę hihi

• Mamusie
moniczek napisał(a):
Landusia napisał(a):
mojego za to nie ma caly dzien.. i tez dupa. tylko niedziela wolna.. 😠

a mój kończy pracę o 13 i cały dzień w domu mam go dosyć - tak źle i tak niedobrze 😮

cześć dziewczyny 🤪
ja po wczorajszej diecie 1,4kg mniej 🙃 🙃 🙃 🙃 🤪 jupiii - coby mnie tylko nie skusiło dzisiaj czegoś zeżreć 😮 uuuu pilnujcie proszę hihi

a co wczoraj za diete mialas?:P
ja juz mam pare grzeszkow malych co prawda na sumieniu no ale sa i mam wyrzuty i do bani juz mi sie motywcja obniza przez to 😠 agdzie tu te 6 miesiecy jeszcze 😞