Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A mi wstyd, bo przez ostatnie 5 dni zjadłam chyba więcej niż przez cały czas dietowania 😞(( a dziś to już w ogóle... wstyd wstyd wstyd!!! Ale ja się opanować nie potrafię... a za tydzień znowu będzie wyżera!!! Fucking!!!
Idę spać. Nie dość, że z tego żarcia mi gorąco to jeszcze kot mnie grzeje, aż cała mokra jestem :/

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejo
Po weekendowym żarciu boli mnie brzuch i w ogóle jedna wielka masakra... dzień zaczęłam grzecznie od wody z cytryną, śliwek o koktajlu otrębowego... powrót do rzeczywistości.
A tak na poważnie to po swoim organizmie widzę, że woli moją dietę.

• Mamusie
Bry słonka ja sobie przez tydzień pofolgowałam i już niestety widze tego nadmiarowe efekty więc już znów grzecznie z Wami dietkuję mam nadzieję że mi się uda.
Mała solenizank=tka przeurocza a i jej mama w kiecce super się prezentuje.
Gogr nie gadaj głupot nie jesteś gruba jesteś w normie i tyle a Twoja mama to chyba za szczupła jest, moja w odwrotną strone jest bardzo gruba i niestety to po niej odziedziczyłam predyspozycje do tycia więc musze się nieźle pilnować

• Mamusie
dzień dobry 😘
kolejny zabiegany dzień, dzisiaj już zaliczyłam dzielnicowego, urząd miasta, pranie, sprzątanie.... na wadze mniej humor mam dobry oby cały tydzień był fajny tego sobie i Wam życzę i wytrwałości laski, nie dajemy się 😉 my mamy władzę nad ciałem ,czy ono nad nami?? 😜 PEWNIE, ŻE MY, mnie też się grzechy zdarzają bardziej jeśli chodzi o tłuste rzeczy niż słodkie, ale jednak....dzisiaj i wczoraj np jadłam na śniadanie boczek i wiecie co? mam chociaż więcej siły, widać że organizm tego potrzebuje ::blush 🤨

nie mam już doła tylko niepohamowany głód słodkiego!!!
papierosa mi się tak nie chce jak czekolady!!:P

A mamusie 🙂 Kuba od poniedziałku chyba pójdzie do przedszkola 🤪 🤪 🤪 byliśmy dzisiaj i musiałam go na godzinę zostawić bo nie chciał ze mną wracać :P a potem płakał, że zapomniałam go zostawić 😁

• Mamusie
GoGr napisał(a):
nie mam już doła tylko niepohamowany głód słodkiego!!!
papierosa mi się tak nie chce jak czekolady!!:P

A mamusie 🙂 Kuba od poniedziałku chyba pójdzie do przedszkola 🤪 🤪 🤪 byliśmy dzisiaj i musiałam go na godzinę zostawić bo nie chciał ze mną wracać :P a potem płakał, że zapomniałam go zostawić 😁

dobre może przed @????

🙂 czesc kobietki 🙂
Super Gogruchna,ze synalowi w koncu przedszkole zalatwilas 🙂
a slodkie......znam ten bol,tez mialam nieraz napady okropne, a pozniej wyrzuty sumienia...
mi moje napady wczoraj kazaly winko wyzlopac wieczorem w towarzystwie kolezanki hehe i teraz znow bania ale o wiele lzejsza niz wtedy ...
Dzis pracowity dzien, opaski......juz na zamowienia 🙂 i musze isc szukac rozowego materialu bo ma branie 😁 😜
Misia to fakt....jak sie nazre tlustego itd. to pozniej mam ochote tylko na owoce i warzywa bez dodatkow 😉 otreby mi sie juz powoli przezeraja......musze cos wymyslec do nich....do tego moj maluch coraz wiecej jogurtu mi z miski wyjada 😁
I taktak 🙂 milego dnia!

ojojj 🙂 Tuska buziaki od ciotki dla malucha:* wrzuc pozniej nam zdjecia z tego uroczystego dnia 🙂
Divana dzieki 🙂 kazdy komplement dla mnie to taka radocha hehehe 🙂