Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja tyyyyz 🙂 kawa z cukrem bez mleka na sniadanie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, nie lubie cukru w kawie..
Napewno ja zmodyfikuje bo w weekend beda % 🙂
a cwiczenia jeszcze takiemozecie ze 3 razy z nim i tez zakwasy..
http://www.youtube.com/watch?v=qYViKxdVun8

• Mamusie
Hejo to moja startowa 61 i 6 do zrzucenia 🙂)) dieta 1000-1500 kcal, zero alko, zero słodyczy, smażonego, ciemne pieczywo, itd. :PPP
Śniadanie za mną standardowo jogurtu light, 2 łyżki otrąb pszennych, 2 łyżki płatków owsianych, 1 łyżka siemienia 🙂)) a teraz kawka z chudym mlekiem i słodzikiem.
A wczoraj zważyłam się z Antkiem i wyszło mu w ciuchach jakieś 13 kg :OOO tylko, że on wysoki jest, to tak nie widać 😁

• Mamusie
siemka
Dzięki Dziewczyny za zestawy ćwiczeń....Tylko powiedzcie mi kiedy Wy macie na nie czas?....bo ja w ciągu dnia biegam cały czas za moim diabełkiem,a wieczorem jestem padnięta jak koń po westernie 😁....no ale chyba u mnie jednak wieczory zostają 🤢....a co do diety to ja chyba zejdę na mniej kaloryczna i też zero słodyczy ,chleba i ziemniaków....albo jeszcze o tej kopenhaskiej poczytam,bo dunkan u mnie odpada-włosy mi sie posypały po niej i brzuch mnie chyba z miesiąc bolał,zawroty głowy itp.....to nie dla mnie bynajmniej nie teraz 😉
Pozdrawiam i powodzenia w dietkach

• Mamusie
Ja ze względu na ganianie za moim synkiem w domu nie ćwiczę 😞(( chociaż bardzo bym chciała. Udało mi się przez jakiś czas, ale z łóżeczka dochodził wtedy wrzask :OOO i nie dałam rady w takich warunkach. Jak Antek śpi to nie mogę ćwiczyć, bo kinect jest w tym samym pokoju co łóżeczko. Dlatego chodzę na jogę, a wtedy synek zostaje z tatusiem.
Magda mam pytanie co do baniek chińskich. Ile razy ten masaż się robi. Gdzieś czytałam, że 8 masaży co 2 dni, a potem przerwa i od nowa. Ile dni ta przerwa ma trwać???

• Mamusie
Ja już poćwiczyłam ,potańczyłam, posprzątałam, ugotowałam, na razie głodna nie jestem chociaż zjadłam jak na razie odrobinę, trzyma mnie nasz wspólny zapał 😉 😁
potem zjem sobie obiad, a na kolację jajeczko na twardo, w między czasie oczywiście moje ulubione jabłko, jakby mnie dopadł głód
😉
I WYTRZYMAMY DZIEWCZYNY 😘

od rana na kawie jestem (parzona bez cukru bo nie po to się od cukru odzwyczajałam żeby znów go żreć:P) i nawet nie jestem głodna 🙂 zaraz robię szpinak, jajka się gotują, pomidor czeka 😁 a i zrobiłam z Matim jakieś 7-8 km i czuję się SUUUPEERRR 🙂

Wagi startowej nie powiem bo się wstydzę 😞

Gogr dobry szpinak to jest z czosnkiem przecisnietym przez praske i posypany wegeta i serem , inaczej zawsze bedzie ohydny 😜 taki jest ble ale coz....a wogole to w tej diecie chyba nie mozna uzywac przypraw? bo ja nic nie dalam.