Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Iwcia pokaż się pokaż 🙂

A ja mam doła.. ale nie chodzi ani o dietę, jedzenie ani o wygląd... byłam dzisiaj w parku i nie wiedzieć czemu 2 obce mi laski patrzyły na bezczela na mnie i obgadywały, śmiały się.. nie wiem o co chodzi ale to nie pierwszy raz.. różni ludzie.. jednych znam z widzenia innych wcale.. po prostu gadają:/ i to się z daleka czuje.. zresztą nawet się jakoś szczególnie nie pierdolą patrząc prosto na mnie 😞 źle się czUję wiedząc, że ludzie których nie znam wiedzą na mój temat więcej niż ja sama... sam fakt, że gadają a nic nie wiedzą 😮 marzy mi się wyjechać z tego małego wypizdówka:/

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny nie pokażę, wygladam jak idź stąd i nie wracaj....do tego z moimi kg wyglądam na podstarzałą babkę 😠 chciałam spróbować, ale to jednak nie dla mnie dobrze że pasemkami spróbowałam a nie machnęłam się cała na blond bo to dopiero byłby koszmar 🤨
Gosia nie przejmuj się, ludzi żyjących cudzym życiem jest mnóstwo, widocznie nie mają swojego, ale wiem co czujesz, bo mnie też zawsze
takie coś boli... 🤢

• Mamusie
iwona pasemka zawsze postarzają 😁pokaż samą twarz przecież nie chce twoich parów oglądać 😁

Gocha jeśli ktoś nie ma pomysłu na samego siebie śmieją się i obgadują innych nie wiedząc ,że same stają się pośmiewiskiem 🙂 także głowa do góry cycki do przodu i pokaż jaki masz pomysł na siebie i życie a jeśli ktoś tego nie rozumie to jego problem 🙂

Goska wlasnie mieszkasz w takim wypizdziewie i masz inny wyglad chocby ciecie na wlosach i zal i dupe sciska bo jestes odwazna i jestes soba a one sie przejmuja ,co ludzie powiedza, wez z glowa dumnie chodz bo jestes soba!!

Iwona hehehehe ale Ty jeczysz, nie jest tak zle! Jesdnak jesli sama sie w tym zle czujesz to machaj inne od raz 🙂 ciemniejsze zawsze zdaje sie lapia od raz.

• Mamusie
Cześć laseczki 🙂
Gogruś olej głupich ludzi. Ja tam mam zawsze wyjebane na to co na mnie gadają, a wiem, że różne plotki swego czasu były. W dupie z tym. "Uroki" małych miast. Prawda jest taka, że faktycznie jak tylko czymś się wyróżniasz to gadają i patrzą się. O kolczykach swego czasu słyszałam, o włosach... itd. Teraz to już mniej. Może się ludzie przyzwyczaili. Albo ja nie zwracam uwagi... chociaż powiem szczerze, że swego czasu specjalnie prowokowałam wyglądem :P ostatnio też się jakoś tam inaczej ubrałam i poszłam z młodym do kawiarni. Chwilę z jakąś panią gadałam to stwierdziła, że pewnie turystką jestem 😁 hehehe A wczoraj np. dowiedziałam się, że wegetarianie to sekta :P Olej wszystkich, najważniejsze to BĄDŹ SOBĄ :*
Iwona a te włosy to wcale nie są złe, ale najważniejsze byś to Ty czuła się dobrze. I nie gadaj, że Ty gruba jesteś!!!
U mnie powoli. Niedługo kończę pierwszą fazę P90X... w obwodach przybywa... wkrótce dowiem się czy to mięśnie czy tłuszcz. Jak tłuszcz to muszę skorygować dietę 🙂 zobaczymy 🙂 powoli zaczynam poważnie myśleć o tym, by przyszłość związać ze sportem. Ale to takie marzenia. Na razie muszę jeszcze z rok potrenować, a wtedy może jakaś szkoła na trenerów personalnych? 🙂))) Rozmarzyłam się 😁DDD
Buziaki laseczki :***********

• Mamusie
Misia miałam Ci kiedyś pisać, ze Ty mogłabyś zostać trenerką fitness ze swoją praktyką i wiedzą, no i oczywiście wytrzymałościa spokojnie dałabyś radę 😉 a tu masz nawet takie marzenia....spokojnie możesz je realizować! powodzenia
Madzia już sie przyzwyczajam do jaśniejszych barw, ale to tylko kwestia czasu jak znów zrobie sie na rudo:P pasemka zdecydowanie odpadają już bardziej zniosłabym gdyby to był jednolity blond 🤢

• Mamusie
Dziewczyny teraz jest już ok, najgorsze były 2 noce zanim poszłam do lekarza, budziła sie, płakała, kaszlała a wczoraj wstała z gorączką, więc ją wziełam od razu i sie okazało...dostała antybiotyk, syropy i powinno być już ok 😉
a powiedzcie mi czy Wasze dzieci też tak miały ze jak robily kupę na nocnik, to siku nie, lub na odwrót? bo u nas jest to problem straszny, ma zaparcia i czasem lata jak kura z jajkiem i nawet jak jej się chce wtedy siku to wstrzymuje bo się boi że tą kupe będzie robić...jak zrobi to dopiero za chwilę woła siku:/ i tak jest zawsze:/ najgorsze, że czasami trwa to pół dnia i wtedy jesteśmy wykluczone z jakiegoś wyjazdu, czy ogólnie wyjścia z domu...
staram się dawać jej jak najwięcej soków, owoców, ale ten problem jest tak jak u mnie 🤨

• Mamusie
My mielismy z Nadia tez problem z zaparciami.. hmmm.. probowalam wielu rzeczy, ale jak dla mnie to chyba wyrosla z tego.
Ona wogole z kolei miala problem z kupa na nocnik, bo wygodniej jj bylo na stojaca.. i podejsc do kupy chyba z 5, zanim sie wyproznila, a leciala juz jak kupa na wirzchu prawie.. ;//

• Mamusie
Sandra no to moja lata co chwila i siada a jak już czuję że jej idzie to wstaje i ucieka...i tak robi kilka podejść bo jak ma już rzeczywiście zrobić to wtedy mnie wygoni z łazienki i zrobi 😁 ale to latanie czasem kilka godzin nawet jest strasznie wkurzające i następny problem nie zrobi nigdzie w toalecie tylko w domu 😮 wiem, że dziecko się jeszcze uczy, ale druga sprawa to jej charakterek, uparta jest jak osioł i musi postawić na swoim, nie da sobie wytłumaczyć tylko histeryzuje 😮
ja mam porównanie bo starsza córcia to było kochane dziecko, usłuchane haha a ta wczoraj miała wysoką temperaturę więc chciałam jej zimny okład na głowę zrobić to się ze mną prawie biła haha 😁

• Mamusie
Iwona moja Adziulka miała straszne zaparcia i zawsze jej było lepiej na stojąco dopiero po jakimś czasie jak była mądrzejsza to jej nagrody dawałam jak kupe na nocnik zrobiła a z zaparć wyrosła natomiast Kami jak widze ,że mu się chce to go szybko na nocnik daje i on mnie wygania z toalety i zawoła jak skończy 🙃

Iwona ja Ci powiem historie, kolezanki corka miala tez zaparcia nawet i dwa dni nie robila i taka babka ona jest dietetykiem fozjoterapeuta itd ma duza wiedze na tematy zdrowia , poradzila jej ,zeby jadla jedno jabluszko dziennie . Nie sok jalbkowy tylko jalbko. Sprobujcie oczywiscie nie po jednym dniu pomoze ale pomoze. I daj znac za jakis czas.