Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Misia napisał(a):
Siemanko!!!
Iwona, ale z Ciebie kłamczucha!!! Wyglądasz zajefajnie w tej kiecce i nogi też masz niezłe 🙂)) chyba masz w domu popsute lustro :P
Gogr 170 cm to mała??? Ja mam 165 cm to co mam powiedzieć??? A mój ma 188 :PPP a młody idzie w niego... po mamie nie ma nic :/

eee a gdzie ja napisałam, że 170 cm to mało??? 😮 pisałam, że ja mam 173 i, że w mniejszych szpilach czuję się jak mutant:P
Diviana napisała, ze ze swoimi 170 cm jest "malusia":P

ja bym tam wszystko dała, żeby mieć 165-168 cm:P bo ze swoim wzrostem czuję się za wysoka 😞

Oj przepraszam, musiałam coś pomylić... wybaczysz? :*

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ponieważ jestem na nogach od 6, jeszcze zaspana, nie w pełni świadoma tego co robię - wybaczam Ci Misiu:P
heh.. chłopki wstali to się biorę za śniadanie.. Smerfy oglądamy 🤪
i czekam z niecierpliwością na tel od siostry.. bo umówiłyśmy się na tez zakupki w krk a ona miała wczoraj panieński koleżanki.. a to ona ma prowadzić bo ja się stresuję 😜 😜 😜 i mam nadzieję, że nie piła za duŻo bo ją zje normalnie ze złości...

idę po kiwi 🙂

miłej niedzieli!!!!

• Mamusie
Hejo!
Miłej niedzieli dla wszystkich 🙂))
To Divianko ile już ważysz?
Ja wczoraj weszłam na wagę... ona zaniża 2 kg, ale po dodaniu 2 kg i odjęciu 1,5 kg na ubranie wyszło mi tyle samo ile pod koniec listopada u dietetyczki 😁 więc jestem zadowolona, że pomimo świąteczno-noworocznego obżarstwa i ostatnio babcino-dziadkowego nie przytyłam. Schudnąć też nie schudłam, ale waga jest zadowalająca... chociaż ze 2 kg mogłoby jeszcze spaść :PPPP

• Mamusie
Jestem w szoku!!! Diviana wyglądasz jak kreseczka! Z czego Ty chcesz się odchudzać???
Ja dziś mam dziwny dzień... od rana wypiłam już 6 kubków herbaty, do tego zjadłam 4 śniadania... ilościowo to może 2... ale jakoś najeść się nie mogę... jak policzyłam ilość zjedzonych kalorii to już wyszło 1000... a gdzie tu obiad??? ehhh... chyba to z zimna... nawet na spacer z młodym nie wyszłam... 😞

Czesc babole 🙂 Iwonka i Divana to wogole powinny innym kolorem sie odznaczac piszac bo juz takie chude sa 😁
Nasz weekend przecudny 🙂 przesmaczny w kazdym kierunku. Zwaze sie jutro i upadne na glowe 😁 😁 😜
Moja corunia zaczyna zabkowac 🙂 Wypatrzylysmy dzis z Monia 2dwie dolne jedynki, a wczoraj bylo pusto 🙂 🙂
I powiem Wam,ze z takimi ludzmi jak Monika to power sie nie konczy 🙂 napewno jest dawca energetycznym 🙂)))

• Mamusie
ech dziewczyny....już więcej Wam się nie pokaże....możecie myśleć co chcecie a ja wiem, że i tak zawsze będę mieć grube nogi i każdy kto życzliwy mi to mówi, jedyna która napisała tu prawdę to Madzia, ale mi nie wystarczy żeby wyglądać dobrze w czarnym, ale też w innych kolorach.... 🤨
Diana Ty to dopiero laska, nie wyglądasz jakbyś 5 m-cy temu dziecko urodziła 🤪

Iwona glupol jestes idz do psychiatry z nogami 😁 🤪
A polecam Ci pilates i jakies cwiczenia yogi. Wymodelujesz nozki tylko konsekwentnie. Tak mysle ...ze pilates wyrzezbi ,wysmukli itd. jesli Ci cos przeszkadza w nich. A ogolnie wygladasz jak szczupak i zazdroszcze figury , tyle 😜

• Mamusie
Maja co do Moni to masz rację 🙂 zazdroszczę Wam, że się mogłyście spotkać... my miałyśmy w grudniu, ale nie dało rady. A Monia to faktycznie zakręcona jest i daje mega powera 🙂))) moje klimaty :*
Co do diety to ja też dziś kiepsko, bo znów była pizza domowej roboty, ale dopiero o 21... do tego pół Redd'sa... chyba przestanę pisać na wątku, bo do dupy mi idzie... jedyny pozytyw, że nie utyłam na razie tylko waga stoi...
Jeszcze tylko 2 kg i byłoby moje wymarzone 55 kg....... jakoś brak mi mobilizacji 😞

• Mamusie
Misia napisał(a):
Maja co do Moni to masz rację 🙂 zazdroszczę Wam, że się mogłyście spotkać... my miałyśmy w grudniu, ale nie dało rady. A Monia to faktycznie zakręcona jest i daje mega powera 🙂))) moje klimaty :*
Co do diety to ja też dziś kiepsko, bo znów była pizza domowej roboty, ale dopiero o 21... do tego pół Redd'sa... chyba przestanę pisać na wątku, bo do dupy mi idzie... jedyny pozytyw, że nie utyłam na razie tylko waga stoi...
Jeszcze tylko 2 kg i byłoby moje wymarzone 55 kg....... jakoś brak mi mobilizacji 😞

Hej,
ważne, że nie utyłaś, a 2 kg to już naprawdę nie dużo, nie poddawaj się 🙂 Pozwolę sobie użyć cytatu, który GoGr ma w swoim suwaczku (GoGr mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko 🙂) "Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz i walczyć będziesz dalej" także do dzieła.

hej, a ja ważę tyle co ważyłam jak zaczęłam odchudzanie 😞 jestem do doopy z tą moją motywacją. No,ale od dziś koniec ze słodkim i w ogóle, bo się załamałam.
Maja ja codziennie z Monią gadam na skypie i jej po prostu buźka się nie zamyka(jedynie jak je) 😜 miała przyjechać do mnie w styczniu jak była w PL, ale Jula się rozchorowała 😞

• Mamusie
Ja pierdole!!!Nie wchodze do was wiecej!!Nie bylo mnie od piatku,wchodze,a tu kurde zdjecia modelek!Zajebiscie!Z czego wy sie odchudzacie?Z kosci na osci??Diviana ile masz w pasie?30cm? 😁 😁 Szok!Tuska u mnie tez kiepsko z motywacja..Od poczatku diety mam tylko 6kg w dol 😞 Jeszcze tylko jakies 10 i bedzie git 😁 Kurde,bo sie zaczerwienie.Tyle komplementow na temat mojej osoby..Maja bo wiesz,ja nie wygladam,to chociaz energia staram sie nadrabiac haha..A tak powaznie,to przeciez mowie,ze ja mam wrodzone ADHD 😁 I ono mi mowi,ze mam dzis duzo prasowania,sprzatania i gotowania

• Mamusie
dziewczyny ale ja się nie odchudzam 😜 jedynie dużo ćwiczę 😉 ostatnio czym więcej jem, tym bardziej chudnę.... 🤨 mam nadzieję że w ciąży nie jestem 🥴 bo coś mnie od dwóch dni piersi bolą.... 🤨 a do okresu jeszcze tydzień.... zabiłabym mojego 😠

i nie zapominajcie że ja malutka jestem a ważę 57kg, mogę schudnać tylko do 55 bo potem to już nienaturalnie będę wyglądać, bo jestem grubej kości 😜 gdy miałam 50kg to wyglądałam od pasa w górę jak kościotrup a nogi i tak były mocno zbudowane 😞

• Mamusie
Iwona napisał(a):
dziewczyny ale ja się nie odchudzam 😜 jedynie dużo ćwiczę 😉 ostatnio czym więcej jem, tym bardziej chudnę.... 🤨 mam nadzieję że w ciąży nie jestem 🥴 bo coś mnie od dwóch dni piersi bolą.... 🤨 a do okresu jeszcze tydzień.... zabiłabym mojego 😠

i nie zapominajcie że ja malutka jestem a ważę 57kg, mogę schudnać tylko do 55 bo potem to już nienaturalnie będę wyglądać, bo jestem grubej kości 😜 gdy miałam 50kg to wyglądałam od pasa w górę jak kościotrup a nogi i tak były mocno zbudowane 😞

U mnie tak samo. Ty chyba mojego wzrostu Iwonko jesteś 🙂)) i wagę mamy tą samą i cel również :P
A ja bym chciała już drugiego smyka...

czesc dziewuszki 🙂
ja od dzisiaj sie chyba biore:P
na sniadanie pół bułeczki pełnoziarnistej żytniej i 2 jajeczka na miekko i kawa i mały joghurcik 😁 😁
ćwiczenia na pewno itd 😁 😁 musze sie brac bo makabra;/

Ogarne sie i musze moja małą podleczyc bo mi sie podziębiła;/ i katar jest póki co nie kaszle tylko czasem wiec nie jest najgorzej;/
😮 🤢 ale nie ma nic gorszegio jak marudzace chore dziecko;/ żal mi jej bo wiem jak sie meczy 😞