Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

kurde,a mnie coś podbrzusze pobolewa..tzn. obstawiam jajnik,a boli tak jak wtedy gdy miałam torbiel 😞
poza tym młody nieznośny..zasnął dopiero jak dostał nurofen..to chyba zęby męczą;/

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehehe a mi nic nie dolega 😁 tylko spac sie chce troszku przez pogode 🙂 Tuska wiem,ze gadacie z Monia na skypie podkleslalas to juz kilkakrotnie na forum mamusiek w Uk 😜 🙃
Misia slyszalam i widzialam ksiazki nawet o jodze dla dzieci 🙂 swietne cwiczenia zapawne pozycje napewno sie mlodemu spodoba 😉
Dzis u nas spacerek bedzie grany bo trzeba poczte odwiedzic i pospalac weekendowe grzeszki 😁

Diviana napisał(a):
Wstawiłam na bloga diete na szczupłą talie
A ja musze isc po recepte na mleko dla małej a tak zimno brrr i to z nia musze wyjsć 😞

Dzieki kochana przypomnialas mi tym samym,ze mleko Zuzu sie konczy 😉

Diviana napisał(a):
Wstawiłam na bloga diete na szczupłą talie
A ja musze isc po recepte na mleko dla małej a tak zimno brrr i to z nia musze wyjsć 😞

Kochana czy mogła byś mi wysłaś na priv stronke bloga?? 🙂 dziekuje 🙂

ajajajaaajj wybucham pozarlam 2 wrapy wlasnie skrecilam na szybko i zaraz bedzie boooooom hehehe
Misia my tez pospacerowalysmy zimno sie zrobilo, w sklepach kur....tak goraco,ze dzieciaki w placz i szybko trzeba bylo sie przemieszczac.
Ej Monia moze zalozmy oddzielny watek dla kobiet z waga jak nasza i powyzej hehehhe jak beda jakies powyzej to sie dowartosciujemy 😁 😁

Nie ma tak nie ma. :P
Żadnych nowych wątków 😁 Ja tu sobie życzę, żebyśmy wszystkie wyglądały jak Iwonka i Diviana 😁
Ajjjjj.... 🙃 🙃 🙃

właśnie skończyłam ćwiczyć 🙂 w ciągu dnia robiłam parę ćwiczeń na boczki i troszkę hula 🙂 i teraz 5 dzień a6w (matko jak mnie to męczy :P ale nie dam się tym razem! 🙂 ) i też 20 min hula-hop 🙂 20 min mało.. ale wypiłam szklankę wody później niż zwykle i złapała mnie kolka 😠