Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Joanka, ja nie chciałam tez nikogo urazic ani nic z tych rzeczy, ja własnie uwazam że cokolwiek pisałam to własnie Ty kwestionowałaś moje wypowiedzi..... ale dobra, zapomnijmy o tym i już 🙂

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
akinorewka napisał(a):
Joanka, ja nie chciałam tez nikogo urazic ani nic z tych rzeczy, ja własnie uwazam że cokolwiek pisałam to własnie Ty kwestionowałaś moje wypowiedzi..... ale dobra, zapomnijmy o tym i już 🙂

Słuchajcie, kompeltnie nie rozumiem, o co chodzi...wróćmy do tematu przewodniego i koniec. A nazwiska zamieńmy na pseudonimy i będzie git...nikt się nie będzie czepiał - OK?
PS. Werka, kończymy temat. Ty się znasz na PR, a ja na prawie i niech tak zostanie - PEACE AND LOVE GIRLS??

• Mamusia
karolina36tydz napisał(a):
Asia chcesz zakończyć temat a sama mówisz że ktoś może nas posądzić o bezstronność....mogę pisać jakie tylko nazwiska chcę...po to jest forum aby można było pytać o dobrych lekarzy itd

W sumie masz rację, lekarz osoba publiczna - można o nim pisać. Ale widziałaś, jak zareagował admin na tekst Natii?? Zbanował ją...

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Czarne chmury zawisły nad BRZUSZKIEM 🤪 😁 😁
Wrzucamy na LUZ dziewczyny hihi 😜 😜 😜
Karolcia i Nati super, ze maluchy zdrowe i ładnie ważą!!!- to najważniejsze 🙂

LUZ 🤪, ale w przypadku dwupaków luzu brak (mi brakuje np. w pasie:woohoo 🙂

• Mamusia
Joannka12 napisał(a):
akinorewka napisał(a):

Słuchajcie, kompeltnie nie rozumiem, o co chodzi...wróćmy do tematu przewodniego i koniec. A nazwiska zamieńmy na pseudonimy i będzie git...nikt się nie będzie czepiał - OK?
PS. Werka, kończymy temat. Ty się znasz na PR, a ja na prawie i niech tak zostanie - PEACE AND LOVE GIRLS??

YES YES YES 😁 😁 😁

P.S. Ale ja uważam że nie szkodzi rzucać nazwiskami 😜 A może się nie znam i ktoś mnie do sądu poda ha ha ha 😁 😁 Ale cyrk 🤪

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Joannka12 napisał(a):
akinorewka napisał(a):

YES YES YES 😁 😁 😁

P.S. Ale ja uważam że nie szkodzi rzucać nazwiskami 😜 A może się nie znam i ktoś mnie do sądu poda ha ha ha 😁 😁 Ale cyrk 🤪

Ale jak nas zamkną, to najlepiej w jednej celi 🤪

• Mamusia
Joannka12 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Joannka12 napisał(a):
akinorewka napisał(a):

YES YES YES 😁 😁 😁

Ale jak nas zamkną, to najlepiej w jednej celi 🤪

Asia, to byłoby zbyt niebezpieczne 😁 😁 😁

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Joannka12 napisał(a):
Mam do Was pytanko, bo chyba nigdzie tego nie było - czy Wasz mąż / partner był przy porodzie?? Bo mój Janek koniecznie chce 🙂

I dobrze kochana bo mój był i nie wyobrażam sobie rodzić sama 🤪

Martuś, ale był tylko przy Tobie - w sensie trzymał za rękę i pomagał oddychać?? Bo mój Janek ma już technikę opanowaną i powiedział mi, że nie wyobraża sobie nie być przy porodzie własnego syna...A ja się jednak troszkę krępuję - wiem, że nie ma czego, ale jakaś tam obawa jest...

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Joannka12 napisał(a):
Ło matko, ale mój Maluda przywalił mi w żołądek 🙃

Dobrze, że nie w WĄTROBĘ ha ha 😁

Ale truskawki mi się zakotłowały trochę 😁 Ale była reprymenda (a co, wychowanie już od poczęcia) i się uspokoił, łobuz jeden. Włączyłam mu Mozarta i mam nadzieję, że będzie sobie falował w wodach płodowych i da mi już spokój 😁
A co do ewentualnych cel więziennych - jak mnie zamkną, to kto nas będzie bronił??

• Mamusia
Ja mu nawet nie proponowałam, to jest jego własna inicjatywa. I w sumie bardzo się cieszę, bo wiem, że to oznaka troski o mnie, no i duma, że będzie przy naszej Maludzie od samego początku jego życia na świecie z nami...już nie mogę się doczekać,kiedy GO zobaczę...

• Mamusia
mój mąż też szykował się by być przy porodzie, no ale wiadomo cesarka 😉 ale przed cesarką wkradł się na korytarz i dał mi buziaka...położna nie miała serca go opieprzyć bo był taki przejęty....no a potem pierwszy zobaczył Elizkę i zrobił jej mnóstwo fotek dla mnie...poprosił położne żeby otworzyły inkubator, bo zdjęcia wychodziły niewyraźne...MA DAR PRZEKONYWANIA

• Mamusia
Mój patrzył wszędzie i widział wszystko - dosłownie 🤪 🤪 🤪 Nawet położne go zachęcały do tego ha ha 😁 😁 Widział jak mnie nacięli i jak dziecko wychodziło, stwierdził, że jesteśmy tak rozciągnięte w środku że MASAKRA 🤪 😁 😁 😁 Trzymanie za rękę podczas skurczów też pomaga 😉 I czasem mi nos zatykał, ja oczy, położna mi nogi do brody i jazda ha ha 😮 😁 😁 😁

• Mamusia
karolina36tydz napisał(a):
Joasiu mam w tej klinice znajomego lekarza ale nazwiska nie zdradzę...hehe 😜 a co do obrony to też mam znajomego adwokata- Bartka....ale nazwiska też nie podam 😘

Znam jednego Bartka adwokata, ale bez z=nazwisk...hihihihi
Poznania się nie boję, bo mam tam lekarza prowadzącego, a dodatkowo też znam jednego, który przyjmuje w Kaliszu - ale jego reklamować nie trzeba, bo wszyscy wiedzą, o kogo chodzi...hihihi