Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AMELIO synek udany 🙂 🙂 sama do siebie się smiałam teraz 😁 😁
OLUSIA tylko pozazdrościć 😉
Chyba nie zawsze odchodzi ten czop bo mojej kumpeli nie odszedl, wody były pierwsze....zreszta co ja moge się wypowiadać skoro nie mam zielonego pojęcia o tym 🙂 Wypatrywać można ale czy odpadnie się okaże 😁 😁 😁

• Mamusia
cytuje smska Michalindziorka 🙂 : " o 13:20 urodził sie nasz synek, 3420 g 55 cm szczęścia. Powiedzieli ,ze dostałby 21 pkt apgar no ale mozna tylko 10. Niestety macica łyżeczkowana bo cos zostało i krwawienia były. Teraz dalej mnie męczą i masuja boli . .. . . Mały juz jadl z cycusia teraz go wzieli dzies do mycia chyba a ja juz na sali. Teraz byle nie krwawic. Buziaki dla was kochane dziewczyny trzymajcie sie ciepło 🙂

• Mamusia
Kaczuszko jesli zglaszasz sie na ochotnika by wyprzedziec dziewczyny to Ja bede tuz za Toba 😜 brzusio masz super , a co do przepisu no to wlasnie tak jak pisalam trzeba lubic slonecznik 🙂

Amelka
hehe synus super 🙂 aparat wam sie maly trafił 🙂 😆

jejku ciekawe ktora nastepna bedzie na porodowce 🙂

• Mamusia
nie wiem jak wy kochane ,ale ja dzis sie rozpuszczam ide wziasc prysznic ufffffffff co za upal szkoda tylko,ze nie ma wiatru bo te dzidziusiowe ubranka mi na tym balkonie nie za bardzo chca schnac , a przede mna jeszce z 3 pelne pralki ehh no i cala sterta prasowania

• Mamusia
Dziękuje Dziewczynki 🙂:*:*
Justi babo jedna to jak Ty chcesz wyprzedzać ze mną skoro jeszcze ciuszki masz nie poprane i nie poprasowane...cholirka chyba będę musiała na Ciebie zaczekać 😉 ja już wszystko mam porobione tylko kapci mi brak i tego płynu do higieny intymnej więc JUSTI do roboty kobitko!!!!!

• Mamusia
Burza przeszła i padać tez nie pada już, pobolewa mnie brzuszek i nic sie nie dzieje więcej i też mam uczucie jakby mi mały przy pipce majstrował, jestem trochę niecierpliwa bo ja bym chciała już mieć to za sobą. A tak w ogóle mam dzisiaj wyjątkowo dużo energii wzięłam się za sprzątanie byłam na dworku dwa razy i jeszcze coś bym porobiła.

• Mamusia
Kaczuszko podziel sie tym deszczem !!!!!!
hehe wiesz Ja to chce zebys ty byla przede mna a ja za nastepne 2/3 dni zdaze wszystko zrobic i moge ruszac 🙂 rzeczy mam poukladane do szpitala w szafie wystarczy wlozyc do torby 🙂 takze przygotowana w miare jestem 🙂 😆 😆
a 4 pralki dziecinnych ciuszkow juz mam wyprane takze jestem gotowa 🙂 😆 😆 a te ktore pozostaly mi ciuszki moga poczekac 😉 😆 tylko cholirka nie mam wypranej poscieli dla maluszka . . . musze to jutro juz zrobic koniecznie

a wlasnie macie juz ubrane lozeczko dla dzidzi ??