No to sprobuj Kama z ta kaszka na wodzie,ona jest mleczno ryzowa i zawiera mleko,skoro masz swojego malo
ale jak bedzie chciala tylko do zageszczenia, to W piłby sama wode w sumie...albo zrob mu po prostu papke do jedzenia, to sie tym naje wtedy. Mysle ze nic nie bedzie szkodzic jak karmisz go tylko piersia a podaSZ kaszke na mleku modyfikowanym 🙂
no wlasnie jak dam dwie stolowe jak wy na 180 to faktycznie bedzie lura straszna
mam butle z aventu i jest na niej smoczek ale nie wiem jaki kuzwa rozmiar bo ja dostalam ma w smoku 4 dziurki ,a wasze przez ktore karmicie kaszka??
boze czlowiek stary,a durny nic nie wiem 😲
No to sprobuj Kama z ta kaszka na wodzie,ona jest mleczno ryzowa i zawiera mleko,skoro masz swojego malo
ale jak bedzie chciala tylko do zageszczenia, to W piłby sama wode w sumie...albo zrob mu po prostu papke do jedzenia, to sie tym naje wtedy. Mysle ze nic nie bedzie szkodzic jak karmisz go tylko piersia a podaSZ kaszke na mleku modyfikowanym 🙂
no wlasnie jak dam dwie stolowe jak wy na 180 to faktycznie bedzie lura straszna
No tak Kama bedzie rzadka,ale to do picia bo inaczej przez smoczek nie przejdzie,a jak chcesz na gesto to daj 3,5 lyzki to powinna byc ok
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Irka83
kama00006
kama00006
boze czlowiek stary,a durny nic nie wiem 😲
Irka83
No tak Kama bedzie rzadka,ale to do picia bo inaczej przez smoczek nie przejdzie,a jak chcesz na gesto to daj 3,5 lyzki to powinna byc ok