Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To witaj w klubie 🙂 🙂
Franek też był ostatnio marudny, i jak wam pisałam że objawy ząbkowania się u niego zatrzymały, tak wczoraj znów namiętnie zaczął wszystko pchać do buzi. No i wyczytałam tez, że objawem ząbkowania jest tez jakby dziecko bylo przeziębione, więc może to przeziębienie to "to"?

No i też (co w tej chwili wszystki tłumaczy) Franek jak pchał coś do buzi i mojego palca tez jak atakował, to zawsze po prawej stronie, aż mnie to dziwiło, bo przeciez tam powinno na końcu się cos dziać. A u niego odwrotnie 🙂

Amelko - może u Hani też ma to cos wspólnego z ząbkowaniem??

• Mamusia
Cześć kochane 🙂
Ja dzisiaj na rehabilitacji się załamałam 😞 🥴 Prrzz ostatni tydzień sobie pofolgowaliśmy i zaczęliśmy podnosić Emilkę pod paszki bo już widzieliśmy znaczną poprawę i co się okazało...że mała znów jet strasznie napięta i zaczynamy od nowa 😞 Normalnie wyć mi się chce 😞 Już mam dość tej rehabilitacji, nie dość, że trzeba jeździć to jeszcze kasę wydawać...A rehabilitantka nam powiedziała, że już dziś miała nas wypisać...Ehhhh ręce opadają 😞 Dzisiaj z tej bezsilności się popłakałam, bo jest tyle dzieci, które nie mają takich problemów, a my... 🥴 😞
A jeszcze dziś M. był i księdza i się okazało, że chrzest jest 25 grudnia a nie 26 😠 I ksiądz niby twoerdził, że cały czas nam tak mówił, a to nieprawda wrrrr 😠 I teraz problem, bo mój brat już sobie załatwił wolne w pracy na 26 grudnia, a za to w wigilię miał pracować do 20:00, a teraz będzie musiał znów kombinować, a u niego nie jest to łatwe 😞

Kurcze same problemy 🤨 🥴

Z dobrych wieści to przyszła nam już sukeinka na chrzest i jest cudna 🤪 Aż się nie mogę doczekać jak ubiorę w nią Emi 🤪

Justi dzisiaj pisała do mnie i nie ma narazie dostępu do neta...
U nas z zębami narazie cisza 😮 Może to było marudzenie po szczepieniu, choć wcześniej się nie zdarzało...Więc nadal czekamy... 😉 A widzę, że wasze dxieciaczki na dobre ruszyły z ząbkowaniem 😉 Gratulacje dla Frania i powodzenia dla Tymusia podczas wyłaniania się ząbka 😜 I u Gabi też widać, że coś ruszyło hohohhoho 🙂
Amelka całuski dla Haniutka niech szybciutko wraca do zdrówka 😘 😘 😘

• Mamusia
EDYTKA- czasem tak niestety bywa,że ciągle walą się kłody pod nogami 🤨 Może jak zaczniecie znów ćwiczyć to szybciutko malutka wróci do formy.
My też już wkrótce zaczynamy i boję się tego jak długo będzie to trwało itd. A ile płacisz? My w piątek idziemy prywatnie a od stycznia na nfz.

Oj strasznie bym chciała żeby u Hani tak objawiało się ząbkowanie. Gdyby nie to,że synek porządnie kaszle od kilku dni to pewnie podejrzewałabym ząbki.
ELLIE,LUSIU- rzeczywiście dziwnie Wasze chłopaki rozpoczynają ząbkowanie 🤪Ale wszystko jest możliwe. I moja Hania w sumie też intensywnie trze palcem w jednym miejscu z tyłu właśnie 🤪 Ale nic nie wyczuwam.

• Mamusia
Edytko Kochana... wszystko szybko będzie lepiej, trzymam mocno kciuki... 😘
gratulacje Franiowi i Gabioby szybko inne ząbeczki kolejnych maluszków naszych Lipcowych szybko wychodziły 😜
u nas póki co nic, ale w paszcze sobie nie da Sewciu zajrzeć, bo standardowo jęzorek wychodzi wtedy 😉
a ja byłam z Adasiem u fryzjera bo Małż dogorywający dziś popołudnie wolne miał....
(cicho planuje jutro wykorzystać go raz jeszcze i pójść swoje szkuciska przystrzyc)
i z tej radości kupiłam jakieś tam ciasto czekoladowe w proszku... upiekłam 😎 ale nie jadłam jeszcze... nawet polewę kupiłam... 😎
no i UWAGA... nie wkładajcie torebki z polewą do mikrofali... ☺️ 🤔 😁
masakra... ☺️ 🤔 😮
więc ciacho bez polewy ale jest... 🙂
No i Małż w domu... gdzies tam grypa go łamie... a wiadomo... (przynajmniej mój tak ma) umierający... 😉

• Mamusia
Amelko my płaciliśmy za pierwszą wizytę 50zł a za każdą następną 40zł,a chodzimy raz w tygodniu.
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy, kochane jesteście 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Ehhh tak to jest z facetami, jak już zachorują to najlepiej położyliby się w łóżeczku z gorącą herbatką i oczekiwali usługiwania heheheheh 😁 "No bo przecież jestem chory" hahahaha 🤪 A kobieta z bordowym gardłem, gorączką i zatkanym kinolem jeszcze obiad musi zrobić, dzieckiem się zająć i chałpę posprzątać 😮 😁
Zawsze mam przed oczami widok jak tata jest chory i wydaje z siebie nikomu nie znane dotąd dźwięki 🤪 🙃 😜 A mama przy chorobie to i lodówkę rozmrażała 😉