Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bez sensu jest to place z allegro!szkoda,ze paypal nie jest tak popularny jak tutaj,juz nawet w sklepach internetowych czy drogeriach mozna tym placic i nie czekaja az wplynie na konto,tak to place przez paypal i towar mi wysylaja tego samego dnia bo wiadomo,ze przelew idzie kilka dni,a to jest konto przejsciowe i przelewasz na swoje konto kiedy chcesz,kasa z tego nie ucieknie

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂
u nas nocka taka sobie, tzn wszystko oki tylko ja o 2 poszłam spać.
Adas został w domu bo kaszle brzydko.
Amelia a no jakoś ostatnio nie mam weny 🤨
z jedzeniem lepiej, chyba nawet przytyłam trochę.
własnie jem śniadanie ☺️
z pracą stanęło w miejscu jakoś......
zobaczymy.
a z mieszkaniem, to chyba wyjdzie tak, że pod koniec miesiaca się pakujemy na inne.

• Mamusia
Hej
My tez zozstawiamy wozek dla drugiego bejbika,chociaz podobaja mi sie takie male spacerowki,moze kiedys jeszcze zakupie jak Kacper bedzie wiekszy 🙂 No jak na razie to niemam problemu z wnoszeniem niczego bo mieszkamy w domu,ale jakbym mieszkala w bloku to tez bym zmniejszyla na cos lzejszego 🙂
i tyle napisalam maly wzywa.... 😞
Olusiu Wiki sliczna laleczka i super ma zebusie 🙂

• Mamusia
Ach no i najważniejsze, nie napisałam ceny heheheh 😜
100zł + koszty wysyłki.
Cena obejmuje:
- sukienkę
- bolerko
- płaszczyk
- spodnie polarkowe
- czapeczkę
- zapasową sukienkę białą z H&M (była w zestawie który kupiłam, ja z niej nie korzystałam)
- szatkę

• Mamusia
Witam
Wreście doczytałam was.
My byłyśmy ciąg dalszy spraw załatwiać związanych z urlopem wychowawczym tym płatnym i musimy jeszcze jedne papierki donieść ale mamy na to troszkę czasu i przy okazji doniesiemy i zobaczymy czy nam się należeć będzie ten wychowawczy płatny.

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA I PAMIĘĆ

• Mamusia
Cześć dziewczynki 😉 a ja znowu narobiłam sobie zaległości :/ ale może teraz już będzie lepiej z tym jak już wszystko się u nas poukłada na prostą.
Monika nono to by było zarazem ciekawe przeżycie 🤪
My póki co zdrowi. Ząbków nie mamy nadal. A jeśli chodzi o prawko to dziś praktykę zawaliłam ☺️ i czekam teraz do wtorku na powtórkę z rozrywki 🤢
[color=orange] Dla Lenki spóźnione życzenia : wszystkiego najwspanialszego!!![color=orange][/color][/color]

• Mamusia
Eva to co dokładnie zawaliłaś?
wiesz tak mysle ze nawet przy odrobinie szczęścia i dostaniu sie do takiego programu to będą tam wszystko pokazywać.... ciało, brzuch, piersi itp no i mój zapał ostygł.... chyba nie bardzo chce by ktos mnie oglądał z tej strony....np u męża w pracy ok 400 facetów 😮 no może ok 200 by wiedziało około chodzi

• Mamusia
aż wstyd się przyznać Monika ale przy ruszaniu na wzniesieniu - od początku nauki zawsze największe trudności miałam z tym i tak też przeczuwałam że mogę najprawdopodobniej na tym zawalić chociaż wczoraj bardzo wiele razy to ćwiczyliśmy z instruktorką i wychodziło za każdym razem bez problemu 😠 aż się boje co będzie we wtorek...