Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Olusia Gabi tez nie chce nic, tylko cyska. dzisiaj dałam jej trochę dyni z ziemniaczkami i zjeść zjadła ale zbytnio to szczęśliwa nie była. Doktorowa przepisała nam syrop który dolewa sie do herbaty ale mała nie chce nic pic, wiec jest problem z podawaniem bo wszystko wypluwa.

• Mamusia
No jaki zadowolony Kacperek! 🤪 Krzesełko super.
MONICA,OLUSIA- Wasze dziewczyny nie akceptują butli, ale przynajmniej nie planujecie tak jak ja powrotu do pracy. Ja wracam za 3 miesiące ale już się na maxa zaczęłam stresować. Poza tym jak mała kiedyś piła z butli to przynajmniej nie stresowałam się jak gdzieś wychodziłam,a teraz nigdzie nie mogę wyjść bez malutkiej.

• Mamusia
Michalindyiorku, twojego szanownego malzonka to raczej wypadaloby sprowadzic na zla droge 😁

Irka, super krzeselko i super Kacperek sie na nim prezentuje 🙂

Monia, jaka slodziutka Gabi, taki maly obwazanek 😉 😆

A my y Franiem o 17 posylismy spac i z 30 min temu obudzilismz sie. Bylam padnieta, dlatego tak pospalismy, no a teraz pozniej mlodz zaysnie. Trudno, jakos nie utrafilam w godzine.

• Mamusia
Ehhhh gdyby taki kurs istniał też chętnie bym swojego M. zapisała 😁
Monia ale z Gabi puplecik 😉 Słodziutka 🙂
Emi nie ma żadnych fałdek, bo jest dosyć wysoka, teraz jak ją pielęgniarka mierzyła to jej wyszło 69cm 🤪 ale spojrzała zdziwiona na centymetr i wpisała 66cm bo 6 tygodni wcześniej ktoś się pomylił i wpisał że mała ma 62cm (a była dłuższa) i wydawało jej się, że za dużo by urosła heheh 😉 A waży 6,5kg.
My na początku używaliśmy butelek TT i małej podchodziły te smoczki, ale niestety butelki były bardzo niepraktyczne, bo nie pasowały do tańszych akcesoriów np. do termosu z Canpolu i musiałabym kupować wszystko z TT toteż przeszliśmy na Lovi bo niby smoczek pobudza niemowlę do aktywnego ssania (tak pisało 😉) i Emi też pasują. Tyle, że smoczki z najmniejszym przepływem mają większą dziurkę niż np. TT więc my nadal używamy smoczka zjedną dziurką bo przy dwóch mała się krztusiła.
Olusia a jak często przystawiasz Viki do piersi?
Ircia Kacperek wygląda niczym prezes heheeh 😉 I faktycznie duuuuuży chłopak z niego 🤪
Amelko trójprzepływowy ma większą szczelinę taką poziomą, tu masz narysowane 😉
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=136

• Mamusia
Edytko, warsztaty są super! Takie życiowe 😉
Monia, Ircia, Wasze dzieciaczki są cudne! 🙃

My nie dojechaliśmy dzisiaj do neurologa...takie były korki że w ciągu 30 minut przejechaliśmy 200 metrów. I musieliśmy odwołać wizytę. Następna dopiero 16 grudnia a pediatra 30ego, a miał być wczoraj...wszystko się tak przeciągnęło przez ten pieprzony śnieg 😠 Takiego wk..a złapałam że iskry leciały jak tylko otworzyłam paszczę 😉 No i przez to pokłóciłam się oczywiście ze swoim m. Po prostu zajebiście! 😠

• Mamusia
To dzisiaj chyba jakieś dziwne bioprądy są w powietrzu bo ja ze swoim M. też się pokłóciłam 😠 😠 😠 Ehhhhh dzisiaj wogóle miałam jakieś nerwy, mała pół dnia jęczała, ten mnie wkurzył...dopiero ciepła kąpiel mnie troszkę zrelaksowała 😉 Oby jutro było lepiej...

• Mamusia
Dzisiaj pierwsza jestem?! 🙂
Michalindzior, współczuję Ci kochana...jesteś dzielna kobietka!!

Widać że nocka się uregulowała bo pobudka jest o 4 bez różnicy czy Tymek pójdzie spać o 19, 20 czy 21. Zostało mi więc wyeliminować to karmienie 🤪 Od dzisiaj podaję wodę i zobaczymy czy będą efekty. Sama niestety będę musiała siedzieć z laktatorem bo o 4 piersi mam jak kamienie! Ale przynajmniej będę miała mleczko dla małego na jakieś wyjścia z koleżankami 😉 Wszędzie trzeba szukać pozytywów 😜

• Mamusia
Hej kobietki 🙂

poszłam wczoraj spać, a tu dupcia, oczy jak pięć zł i jakoś zero spania...
zasnęłam koło 2 a o 6:30 Sewciu wstał jeść,i tak leżałam od tej godz....

paskudna pogoda, Adas został w domu, więc absolutnie nigdzie się nie wynurzam.

Seweryn wstał teraz, zrobil kuposza i śpi.... hmm....

Ellie dzięki kochana 😘 wszystkie jesteśmy dzielne 😘

pochwalę się wam, mam nadzieję ze nie zbyt pochopnie 😉
opanowałam moje pranie ☺️ 😁 😜 😎 😎 😎 😎 😎
zostało mi chyba tylko jedno ciemne w czym wczorajsze zakupy się zawierają 🙂 ☺️ 😎