Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wiecie co...
poszłam do tego fryzjera ☺️
podcięła mi tak srednio, znosnie...
ale zakręciła mi loki na lokówce... 😎 jak szaleć to szaleć 🙂
robiłam zdj ale nie wiem co z niej wyszło... jak znajde kabel do kamery to wrzuce 🙂
[URL=http://img31.imageshack.us/i/zdjcie0483.jpg/][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/6817/zdjcie0483.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Izunia to co sie dzieje u nas w kraju to jedne wielkie dzia....two!!! Dzieci chca by rodzic, ale potem maja nas w D...E!! to samo z dziewczynami w twojej sytuacji, ciekawe za co dziecku jedzenie kupic, pampersy i inne potrzebne rzeczy???? szlag mnie trafia na to wszystko. Powiedz a jak twoi rodzice? jest jakaś zmiana? oni ci pewnie nie pomogą finansowo? powiedz mi a rodzice twojego byłego? może oni by dali choć na te pampersy, w końcu to ich wnuczek powinni pomoc bo ich synuś zawalił sytuacje!

• Mamusia
Cześć! Ja dzisiaj padam na ryja. Oba moje potomki przeziębione i marudne 🤨
IZUNIA- niestety państwo ma gdzieś to za co utrzymasz dziecko!

MONICA- ja jeszcze nie daje Hani glutenu bo teraz przeziębiona jest i nie chcę z nowościami wchodzić. A z tego co wiem to trzeba gluten podawać w jednej dawce. Jak się dodzwonisz to daj znać co powiedzieli.
I wydaje mi się,że to nie jest prawda,że jak się karmi piersią to nie można kaszki mlecznej podawać bo przecież to nie ma jak wpływać na pokarm kobiecy.

ELLIE- dajesz na noc tylko sinlac z mlekiem? Nigdy tego nie dawałam, a Hania za dużo kaszki wieczorem nie zjada. Wydaje mi się,że jej nie smakuje 🤔

• Mamusia
Michalindzior, super fryzura! Kto Ci daje te 30 lat? Chyba jakaś zazdrosna "koleżanka" 😜
Amelko, sinlac rozrabia się z wodą. Daję Tymkowi 100ml wody +ok 4łyżki kaszki i taka nadaje się do wypicia z butli przez smoczek Nuka "L". Dzisiaj dodałam pierwszy raz kaszkę manną (wieloowocowa Bobovity). Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Spróbowałam ten sinlac z manną i powiem że mi smakowała. Aha no i Tymek jeszcze popija kaszkę cycem 😉
Hanulek to śliczna pyzulka!
P.S.Mamy taką samą fotkę z książeczką 😁

• Mamusia
wiecie co... moze nie tyle z wyglądu te 30 dostaje, co przez zachowanie...
z reszta czuje się staro. tzn starzej niż mam na papierku... 😉 Ale dzięki kochane 😘 zawsze człowieka podbudujecie jak należy 😘 😘 😘
Amelia Hania jest śliczna i słodka 😜 świetne zdjęcie... 😜 właśnie myślałam ostatnio ze coś Haniulka nie pokazujesz nam ☺️ żałujesz nam widoków ☺️ hehe... 🙂
u nas kupolka nie było dziś jeszcze 🤔
muszę pomęczyć moją marudę trochę może wyciśnie 🙂
dowiedziałam się ze mój siostrzeniec ten mały, jest w szpitalu.
dostał jakis bóli brzucha i wzdęć, i ma jakąś silną kolkę jelitową, jest odmagnezowany, przez te bóle się odwodnił bo jesc nie chciał, a to wszytko prawdopodobnie przez jakąś alergie pokarmową 😞 on jest taki kochany, Kajtuś maleńki, mój chrześniak, ma takie wypigmentowane włoski na skroniach od urodzenia... ☺️ a takich ma rodziców beznadziejnych.... wiem że to moja rodzina, ale nie mogę tego przeżyć... staram się jak mogę wpływać na tą moją siostrę ale nie zawsze z dobrym skutkiem.
ooo kupa idzie....

• Mamusia
olusiiaa napisał(a):

My wrocilismy wlasnie od ginekolozki, jestesmy biedniejsi o 400euro ale juz mamy spokoj a raczej ja z tabletkami.Zalozylam spiralke z hormonem na 5 lat.

opowiadaj kochana, wiem ze polskie standardy sie różnią, ale też chcę, i powiedz, bolało? jak to wyglądało w sensie zabiegu? 🤔

• Mamusia
spiralöka w polsce taka sama jest jezeli chodzi o firme tyle, ze wychodzi polowe taniej...

zabieg hmm 5 min w sumie
najpierw wlozyla takie cos zeby bylo tam w srodku wszystko widac i bylo szeroko, zdezynfekowala, znieczulila miejscowo i wlozyla spiralke na takim dlugim patyku doslownie takie pyk 😉pociagnela, obciela sznureczek i juz 😉 tylko jak juz wlozyla spiralöke do srodka to mi sie przypomnialo jak bolal najgorszy okres,taki skurcz macicy, teraz jeszcze troszke tak mdli brzuch ale jest ok 😉