Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hehehe śmiej się śmiej Ellie 😜
Ja od zawsze chcialam byc detektywem 😜 😁 😁
jednak niestety nie mam zdolnosci do nauki jezykow obcych wiec marzenia zaszufladkowałam głeboko w szufladzie 😁
jeszcze pozostaje praca w policji ,ale teraz juz tez chyba te plany zeszly na dalszy plan cóż zobaczymy czas pokaze 😉 jak to bedzie na razie JESTEM MAMĄ 😉 to moja kariera 😁 😆 😆 😆 i cała reszte odkladam na dalszy plan

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
justi hehe 😁 nie moge 😁 hehehehe 😁

Amelia ale masakra 😁

lusiu.... boziu kochana az nie wiem co powiedziec.....

wiecie co....
ja normalnie od jakiegos czasu sie zbieram zeby wam miłość wyznać ☺️
jestescie najlepsiejsze 😘 😘 😘 ☺️

a nam ato padło, pod przedszkolem małż soi z Misia... hmmm....

• Mamusia
sama Lusiu nie wiem co ci zyczyc czy byscie sie zeszli . . czy moze lepiej dla ciebie i dla Frania bylo by gdybyscie sie juz teraz rozstali 😞
ciezka decyzja ktora musisz sama podjac i absolutnie nie pod wpływem emocji
przemysl sobie wszytskie za i przeciw na spokojnie

Ja jako obca osoba widze,ze on sie zmienia ale na chwile az sie udobrucha, a pozniej znow robi to samo
i nie uczy sie na sdwoich bledach chyba neistety 😞
przykre to wszystko

• Mamusia
Najgorsze jest to, ze prawie wszystko przemawia za tym, zeby sie rozstac, ale jakos trudno podjac ta decyzje i wcielić ją w zycie 😞 😞

A powiedzcie mi, czy waszym maluchom tez tak smierdza pieluchy siuskami czy tylko mojemu, bo nie wiem czy to wina pampków czy moze ma cos z siuskami....

• Mamusia
Michalindziorku 😘 😘 😘 😘
tez sie ciesze , ze tu jestescie 😆 😆

komu Ja bym mogla sie wypsioczyc
na mojego m. i w ogole

Lusiu Ja juz ci kiedys pisalam ,ze Ja bym sie wyprowadzila do rodzicow na jakis czas nie informujac Roberta niech sie martwi co z wami niech da mu to do myslenia . . .
A Z DRUGIEJ STRONY JAK TO twoje mieszkanie to niech on sobie wsyztsko gdzies przemysli . . . tylko by nie poszedl w zla strone ehh
ciezka decyzja
najwazniejszy dla was jest spokoj
bo zlosc i pospiech to najgorszy doradca

ale mam marudke mala w domku ehgh niech moj przyjdzie to go mu sprzedam 😆

• Mamusia
hmmsss........tak czytam to wszystko lusiu i rece opadaja bo strasznie chujowa sytuacja 😞 😞 😞biedna ty juz ci nie bede dolewac oliwy do ognia bo znasz moje zdanie,i bardzo wspolczuje naprawde!!!!!!!!!!!!!!
o klopsikach napisze pozniej 😉oki?
wiecie co te plamy byly ewidentnie od bebiko bo juz ma prawie idealna cerke 🙂
zakupilam dzis tez kleik kukurydziany i nan ha bo cos moj bejbik zaczyna gardzic cycem ,moze to przejsciowe ,a moze juz go nie bedzie chcial
jeszcze sie wscieklam bo pojechalismy na zakupy i spisalam sobie co trzeba na te buleczki dukanowskie i kuzwa nie ma maki kukurydzianej 😠 😠 😠a juz sie na to pieczenie ich napalilam jak szczerbaty na suchary 😠
ide rozpakowac zakupki pozniej was na spokojnie doczytam bo idziecie dzis jak burze heheh

• Mamusia
Oj ja też potrafię być niezłą zołzą. 😎 Mój mąż też się kaja i kaja i kaja...nuuuuuda. Wiadomo,że się pogodzimy,ale swoje męki musi przejść!

LUSIU- strasznie mi Was żal 🤨 Ale ja mam wrażenie,że Roberta już nie zmienisz 🤨 i rzeczywiście lepiej nie będzie. Dlatego chyba jedynym rozwiązaniem jest chociaż chwilowe rozstanie i może to poprzestawia mu wszystko w głowie na dobry tor. Trzymaj się dzielnie dla cudownego Franczeska!

• Mamusia
hehhee wiecie co jestem okropna 🙂

moj m.na dzien dobry poznal ,ze cos mi jest
a ze mialam gazetke Lidla to co chwile sie go pytalam z wielkim usmiechem czy nie potrzebuje sprzetu do masazu dla chorej 😁,a moze zobacz jaki ladny welurowy dresik , a jaka ladna pizamka dla ciebie moze ci kochanie kupic ?? a ten szalu dostaje bo nie wie o co mi chodzi
i dobrze mu tak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa