Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry Kobiety.. 🙂
Jak tam samopoczucie..??
U nas dzionek zapowiada się w miarę dobrze chociaż pracowicie..a leniucha ciężko przepędzić.. 😁
Jakoś tu spokojnie..czyżby wszystkie na porodówce?? 🤪 🤪 😁
bo mamusie wiadomo że ze skarbami..a brzuszkii ????

• Mamusia
Hej Wam, w nocy u nas była taka burza, że myślałam, ze urodzę... a potem mi się śniło, że Wiojojka rodzi... ale teraz czuję sie całkiem dobrze, tylko czasami czuję jakby malutka mi wykopywała tunelik tam na dole 😁 😁 😁 może to jest jakiś znak już... dobrego dnia, ja wyjeżdżam w zielone...

• Mamusia
Hejka 🙂

juz mi lepiej - chyba mi się hormony stabilizują 😉 powoli uczę się Ptysia naszego i jakoś nabieram pokory i cierpliwości, jest o niebo lepiej 😁 cieszę się bo przykry jest stan baby blusa ale pocieszające że większość mam przez to przechodzi więc kobitka nie czuje się jak wyrodna 😉

Franio sobie smacznie śpi po 2h marudzenia ale udało się - zmęczył sie bidulek, poza tym jest tak pioruńsko gorąco - dziewczynki ja wiem że wam cieżko ale te biedne dzidzie tak się męczą w tym upale - w brzuniu chyba im lepiej. Mój Franio pozwolił sobie nawet skarpetuszki zdjąć bo do tej pory krótkie body i skary - dziś się poddał 🙂

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂
Wpadłam tylko na chwilę podzielić się z Wami pewna wiadomością ( zaległości 33 strony nadrobię później 😉 ) Otóż byłam wczoraj na usg. Tak mnie straszyli , że mały i mały, non stop w kółko jedno i to samo , nawet w szpitalu przez to leżałam 🤔 I co się okazało, w przybliżeniu waży teraz 3100 🤪 I co?? To ma być mały Dzidziuś????? Jeszcze conajmniej ponad tydzień do porodu, więc może jeszcze nawet trochę przybrać , a i tak już jest nieźle ! 😁 Ech..przy drugim dziecku zmienię lekarza prowadzącego, bo tyle co się nerwów najdłam .... 🤨

• Mamusia
super, że juz lepiej i zaczynacie dogadywać się w Frankiem, chyba najgorsze te początki kiedy hormony szaleją a tu trzeba nauczyc się dziecka 😞 chociaz niektórzy twierdzą, ze im dziecko starsze tym więcej problemów 😜
mnie te upały przerażają i z jednej strony chciałabym już rodzić, ale z drugiej wiem, że w moim szpitalu jest nieziemsko gorąco i żal mi tych dzieci 😞 więc niech jeszcze moja sobie posiedzi, aż pogoda się unormuje

Witam. Kamilek przespał prawie całą noc, obudził się tylko 3 razy na karmienie i 2 razy kupka była. Rano miał z 1,5 godzinki "aktywności" a teraz nadal spi sobie. Cieszę się że się budzi bo jak w szpitalu nie miał co jeść bo nie miałam jeszcze pokarmu (był dokarmiany buteleczką) tak teraz ma na maxa już a nawet nadto-niesamowite jak się piersi szybko "wyrobiły" z produkcją mleczka u mnie 🤪. Przyjechała teściowa (nie wytrzymała 😁 ), wyganiać jej nie będę więc mam kucharkę i mogłam już wczoraj na zakupy z mężem wyskoczyć drobne o czywiście z telefonem "alarmowym" w dłoni ale nie było alarmu-Kamilek spał jeszcze godzinkę po przyjeździe..Pozdrawiam 😘