dziekuje Anula88 za odpowiedz bo zaczynalam sie martwic w poprzednich ciazach nie mialam czegos takiego a po poronieniu to juz nadwrazliwa jestem a do lekarza za tydzien ide i co najwiecej mnie dobija to bol piersi spac nie moge przez to masakra a u ciebie jak sytuacja z tym stoi ?
A co do piersi to jest jakas masakra 🤢 Moze juz nie tyle co bola ale sa ciezkie twarde co dzien rano i wieczorem robie prysznicem masaz raz zimna woda raz ciepla to troche pomaga i smaruje oliwkami balsamami ,a w nocy to mi jedynie co przeszkadzaja zeby sie ulozyc jakos normanie, ale problem mam ze sutkami to jest obled bola szczypia pieka wszystko razem...
Ogolnie brzuch mnie swedzi strasznie buzie w chrostach skora sucha wlosy to tez porazka.
W dzien mam brzuch normalny nie widac prawie nic ale pod wieczor heh jak bym poduszke wsadzila:P
Nie wiem czy masz tez tak albo ktos??
ahh to z cera masz tak jak ja 😞 a co do piersi to juz wiem ze bede miec problemu po porodzie bo przy obydwuch mialam zapalenie piersi bola jak cholerai goraczka wysoka wiec sie juz nastawiam na to a co do brzuszka to mam tak jak ty tylko ze taka mala pileczke ale co jedno mnie cieszy jeszcze sie mieszcze w ulubione dzinsy 🙂
to ci zazdroszcze... 🙂 ja od stycznia w zadne 😞 juz nosze albo dresy albo ciazowe...nawet zwyklych leginsow nie bo nie wiem czy tak sciskaja czy co ale boli mnie brzuch jak je mam ubrane i tez nie nosze 🙂
oo to cie szybciutko wzielo ja w 1 ciazy do 6 miesiaca mialam spokoj nic nie bylo widac no ale teraz juz bedzie szybciej hehe a to jest twoje pierwsze dziecko?
no to super wszystko przed toba 🙂 ja juz wiem co mnie czeka 😉tez chce zeby bylo juz cieplo ale chyba jeszcze sobie poczekamy ja uciekam nynac zycze spokojnej nocy dobranoc
Hej 🙂 U mnie dobrze. Zabrałam dzisiaj chłopców do ogrodu, bo stwierdziłam, że każdemu z nas potrzeba świeżego powietrza. Tym bardziej, że ja mam 5 stopni na plusie 😁 Czuję się przez to świetnie.
Wczoraj miałam tak straszną ochotę na kotlety sojowe, że musiałam je sobie upichcić.
Za równy tydzień mam badania genetyczne i troszkę zaczyna mnie ogarniać strach, ale to normalne. Mam nadzieje, że usłyszę pomyślne wieści.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_fireboard&Itemid=37&func=view&catid=10&id=233048#233048
A co do piersi to jest jakas masakra 🤢 Moze juz nie tyle co bola ale sa ciezkie twarde co dzien rano i wieczorem robie prysznicem masaz raz zimna woda raz ciepla to troche pomaga i smaruje oliwkami balsamami ,a w nocy to mi jedynie co przeszkadzaja zeby sie ulozyc jakos normanie, ale problem mam ze sutkami to jest obled bola szczypia pieka wszystko razem...
Ogolnie brzuch mnie swedzi strasznie buzie w chrostach skora sucha wlosy to tez porazka.
W dzien mam brzuch normalny nie widac prawie nic ale pod wieczor heh jak bym poduszke wsadzila:P
Nie wiem czy masz tez tak albo ktos??
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
iskra_ania1984
amarta
U mnie dobrze. Zabrałam dzisiaj chłopców do ogrodu, bo stwierdziłam, że każdemu z nas potrzeba świeżego powietrza. Tym bardziej, że ja mam 5 stopni na plusie 😁
Czuję się przez to świetnie.
Wczoraj miałam tak straszną ochotę na kotlety sojowe, że musiałam je sobie upichcić.
Za równy tydzień mam badania genetyczne i troszkę zaczyna mnie ogarniać strach, ale to normalne. Mam nadzieje, że usłyszę pomyślne wieści.
A co u was?
...123