Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja narazie nie mysle o spodniach ciazowych poniewaz smigam normalnie jeszcze w dzinsikach co mialam przed ciaza 😜 i bardzo sie z tego powodu ciesze wiadomo ze po domku to kradne mojemu jakies dresiki ale zeby gdzies wyjsc to normalnie rurki :P

• Mamusia
Ja też jeszcze mieszcze się w moje dżinsy, ale jest już ciasno dlatego chyba dziś pójdę do jakiegoś sklepu. Nie chce zrobić krzywdy maluchowi takim ściskaniem...I w ogóle mam dylemat bo w środę jestem zaproszona na panieńskie mojej kierowniczki 😜 A tu spodnie ciasne i wszystkie takie ładniejsze bluzki są za małe. I nawet nie mam pomysłu co jej kupić.

A co do sexu to ja raz na jakiś czas mam taki napał , że ze dwa razy pod rząd musimy się kochać a jeszcze mi mało. Brzuch też mnie później boli. Mój Krystek ma jedynie takie zachamowania, że później coś będzie mnie bolało i on tego nie chce. Ale,...Wystarczy złapać tam gdzie się powinno i on przestaje się zamartwiać.

• Mamusia
Aga spodnie tanio na allegro wymierz się i kupisz 🙂
buuterfly jeśli nie chcesz ciążówek to jak polecam leginsy i tuniczkę do tego zestaw super i nawet nie tak drogo można komplet zrobić tuniki różnie od 20 w góre na różnych aukcjach i w sklepach a leginsy to ok 30zł wygodne jak dresy a dobrze się wygląda 🙂
co do staników to też mam przypał bo cyce jak donice a pod biustem malutko 70 😞 i kup tu człowieku stanik 70D lub E 😞 😞

• Mamusia
agaa wiesz te gatki to tak przez przypadek.szefowa mi odsprzedała.niebyło sie co zastanawiać.zawsze to troche taniej.no właśnie ja tez niewiem co z tą szkołą 😞szczerze mówiąć bardzo bym chciała ,tylko niewiem jak sie za to zabrać.najbardziej obawiam sie tego ze mój mąż niebedzie chciał zemną chodzić nawet jakby znalazł chwilke, a ja bym chciała 🙂przynajmniej poznałabym inne mamuśki no i poród byłby łatwiejszy 🙂 🙂

buuterfly ja mojego chyciłam tam gdzie trzeba i nie skończyło się to tak jak bym chciała :P
Lusia 80J? takiego biustu to już trzeba pozazdrościć, nawet sobie tego nie umiem wyobrazić 🙂 Twój m musi być wniebowzięty 🙂

wiesz co, ja swojego czasu zamówiłam naprawdę dużo staników przez internet, ale to były rozmiary C, więc częściej spotykane....
jest taki sklep w gazetach opisywany, elegancka bielizna dla kobiet z dużym biustem. kiedyś widziałam katalog i były naprawdę sliczne! tylko nie pamiętam nazwy firmy 😞

• Mamusia
Agaa ten brzdąc to ja jak byłam mała ^^
Ja... no cóż. Jestem z tych "młodziutkich mam" jak to mówią.;] Wciąż się uczę. Żyję sobie z najwspanialszym facetem na Ziemi [choć jak każdy ma gorsze dni ;p ]. Ogólnie jestem bardzo dumna z tego, że będę mamą 🙂

Dodam, że to moja pierwsza ciąża więc mam nadzieję, że mogę liczyć na pomoc bardziej doświadczonych mam 🙂