Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no więc tak:
ja zrobiłam to w ten sposób: wybrałam sobie zdjęcie, możliwie najmniejszej wielkości ( tak do 100kb ), jeśli jest większe to trzeba je zmniejszyć. I tu pojawia się pierwszy schodek, ale spokojnie 🙂
wchodzisz na strone http://imageshack.us/ tam w Browse wyznaczasz gdzie na kompie masz te zdjęcie i dajesz dodaj. pod spodem są opcje przesyłania/zmiana rozmiaru obrazu klikasz i tam dajesz AWATAR albo MINIATURA. I przeslij teraz. Ja czekałam troche długo...nie wiem od czego to zależy?!
jeśli nie jest jasno...to pytaj 🙂

• Mamusia
DZIEKI AGAA 🙂 🙂 😘 niby proste zobaczymy jak w praktyce bedzie ale najpierw musze se zafundować sesje zdjeciowe brzusia bo mam tylko w ciuchach zakrytego ,to troche potrwa.ALE OSTRZEGAM ŻEBYŚCIE SIE NIEWYSTRASZYŁY 😁 😁 😁 BO MÓJ OSTATNIO STRASZNIE WŁOCHATY SIE ZROBIŁ 😁 😁 😁

• Mamusia
Marrtini no no brzuszek juz widac sliczny ale ja w porownaniu do ciebie to juz mam malutki balonik :P tez mam kolczyka w brzuszku ale nie taki sliczny jak ty strasznie mi sie podoba 😁 hmm ja narazie tez go trzymam sobie bo puzniej jak wyciagne to juz ciezko mi go wlozyc ostatnio wyciagnelam go na 3 dni to sie puzniej meczylam z nim chyba z 20 min zeby go wlozyc masakra niby sie wydaje ze nie powinno zarosnac ale ja sama mam juz go chyba z 4 lata ale jedna zarasta :P narazie mi w niczym nie przeszkadza.

No to co Agaa teraz czekamy na twoje zdjecia brzuszka 😉

Loli mój brzuchol już pokazałam 🙂 pare stron temu, jako pierwszy został pokazany 😁
czekoladka trzymam kciuki. na moim też jest więcej włosów niż kiedyś...bardzo dziwne?!

• Mamusia
Loli dziękuje 🙂 Ja też jeszcze nie wyjmuje bo jak na razie mi wygodnie. Poza tym ja też już wyjmowałam i też z trudem mi go było włożyć z powrotem. Ale słyszałam, że można kupić silikonowy kolczyk specjalnie na ciąże. Ale trochę mnie to dziwi bo przecież pępuszki później są chyba na wierzchu 🙂
Czekoladka ja tak jak Ty straciłam rachubę czasu i nie zrobiłam obiadku ale ja mam na takie wypadki gotowe dania w zamrażarce 😜
A co do włosków to mi też rosną ale to troszkę i ja je sobie wyrywam 🙂

• Mamusia
Ja mam mnóstwo kłaków na brzuchu. Jak małpa jakaś. Do tego czarnuchy 🥴 Fuuuuj i jak ja wyjdę na plaże???? 😠 Wiecie co? Tak się rozszalałam na zakupach , że zapomniałam kupić ten prezent na panieński. Jutro muszę znowu jechać 🤢 A spodni ciążowych nie kupiłam...Za drogie...Muszę się wymierzyć i zaryzykować na allegro. Bo dać 205zł za dżinsy na jakieś 5 miesięcy to jak dla mnie zbyt drogo....

buuterfly, oczekujemy Twojego zdjęcia brzuszkowego 😁
ja kupiłam w H&M za 179zl, tez dla mnie strasznie drogo, ale że bylo mi w nich tak strasznie wygodnie to je wziełam. na Ciebie na pewno były by tam i rurki, wycierane, śliczne te mniejsze rozmiary 🙂
a tego samego dnia kupilam dwie pary na allegro za 50zl, przyjda pojutrze wiec zobaczymy czy trafiłam z rozmiarem....

• Mamusia
Ale za to trafiłam na deptaku na świetny sklep. Nazywa się Shanghai o ile nie przekręciłam nazwy. Kupiłam tam świetną bluzkę za 19,90 i dwie tuniki. Jedna jest tak długa, że będę mogła ją nosić jako sukienke 😁 A najdziwniejsze jest to, że patrze na coś i nie utorzsamiam tego rozmiaru z sobą...Odruchowo chwytam 36 a tu dupka 🙃 Trza wziąść większy 😁