Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dianicho jakie slodziudkie to jedno zdjecie tak sobie slodko spi na tej raczce jak by sie podpieralo ☺️ normalnie az zazdroszcze takiego zdjecia 🙂 ja czekam do 26 kwietnia i zobacze moje male malenstwo ktore wlasnie wariuje w moim brzuszku i kopie 😉

buuterfly wcale Ci się nie dziwie że Ci sie nie chce....jeśli u Ciebie taka pogoda jak u nas...siąpi deszcz i jest nieprzyjemnie 🤔
a na panieński...ja też bym nie szła. laski się upiją, będą szaleć...nie będziesz żałować 🙂

• Mamusia
czy jeszcze któraś z was nie czuje ruchów dziecka? czy tylko ja zostałam oczekująca?? Ja dzis się fatalnie czuję i też sobie w łóżeczku leżę od południa, to nic że mam remont mały i wszystko z szafy leży na środku pokoju.. nie ucieknie, a mi się chwilowo nic nie chce :P

• Mamusia
Agaa napisał(a):
dianicho ... ech ja jestem kiepska w tych zdjęciach usg i nie widze tej oznaki męskości 😞 na którym mam szukać?
powiem Wam, że moje zdjęcia z USG nie są aż takie wyraźne! mój gin chyba ma jakiś stary sprzęt 😠

na tym ostatnim, na bokach są nogi, tak jakby zgięte w kolanach a po środku jest CAŁA męskość 🙂

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/283/a3a2c94701d12b7cmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Dosik, te zdjęcia to tylko zatrzymanie tych chwil na dłużej.. ale to trzeba przeżyć i zobaczyć 🙂
my oglądając na USG nasze dzieciątko, widzieliśmy jak łyka płyn owodniowy, podpiera się rączką (tak jak na zdjęciu), ssie kciuk, rusza się, wierci.. 😜 😜

piękny widok!!