Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziekuje :*

noo ja po lodzach i oczywiscie nie ma to jak dostac boksy 😁 eheh najwspanialsze uczucie na swiecie 🙂) wczoraj nawet tatusiowi przylozyl co od kilku dni bylo ciezko, jak tylko go slyszal przestawal jak by focha mial hehe

a laski macie tez takie bole pod rzebrami?? ja juz 2 dzien i wytrzymac nie moge nie wiem od czegho to...

• Mamusia
Pewnie od tego, że płuca i cała reszta poszła do góry...Ja jeszcze nie mam takich dolegliwości. Lekarz sam mi powiedział, że jestem wysoka i mam dość szerokie biodra więc maluszek ma gdzie rosnąć.Dlatego nie wysadza mi brzuszka.
Aniu a mam jeszcze pytanko. Jakich przypraw używasz do tego makaronu i czy makaron to penne? Ten do zapiekanek?

no 🙂 ale jak lubisz inny to nie ma roznicy:0 i do makarony oczywiscie sol, ziola prowansalskie , i lyzka oliwy.
a do warzyw sol pieprz ziola prowansalskie i papryka ostra, ja dodaje czasem czosnku ( ale ten sypki) i imbir 🙂

no 🙂 ale jak lubisz inny to nie ma roznicy:0 i do makarony oczywiscie sol, ziola prowansalskie , i lyzka oliwy.
a do warzyw sol pieprz ziola prowansalskie i papryka ostra, ja dodaje czasem czosnku ( ale ten sypki) i imbir 🙂

• Mamusia
Czosnek uwielbiam. Zwłaszcza z makaronami. Z imbirem powiem szczerze nie kombinowałam 😜 Ale jutro kupię i spróbuję...A dodajesz taki sypki z paczki czy ścierasz korzonek? Widzę, że też jesteś fanką włoskiej kuchni 🙂 I do tego makaronu aż się prosi o białe, wytrawne winko...

• Mamusia
A to to plastikowe coś ,które wypisywało do mojego Krystiana...Szkoda,że ma zablokowaną galerie
http://nasza-klasa.pl/profile/21677292/gallery/album/2/49
Na kolejnej fotce siedzi z taką grubaśną tapetą na twarzy w koszuli z rozpiętą większością guzików, w rajstopach, spodenkach i kozakach po samą pipe a opis ma PRZED SPACERKIEM. Mówi samo za siebie co to za typ 🤪

• Mamusia
Anula super zdjęcia szkoda,że ja już po weselu ,bo jeszcze raz bym chciała to przeżyć... 😁 😁
byłam dziś u lekarza wszystko jest ok tętno maleństwa prawidłowe i wszystko jest w porządku.....właśnie jak do was piszę moje maleństwo szaleje w brzuszku i okopuje mamusie he he 🤪 🤪 po miesiącu przytyłam półtora kilo ,więc pomału przybieram i to dobrze zdaniem lekarza.Usg będę miała 11 maja czyli jeszcze trochę muszę być cierpliwa ,ale to już teraz z górki i poznam płeć dzieciątka 🙂

noo ja makarony uwielbiam kluski i pierogii 🙂) 😁 😁 😁 😁 😁 mmmm pycha...
a pyrki..o fujj blee 😜
A przyprawy wszystkie masz z kamisa czy z prymatu w paczkach 🙂 ja tam na oko daje oczywiscie nie duzo 🙂 curry tez czasem troche sypne 😜

tej a ta barbi co to za pustak??? ona ma galerie zablokowana pipa.... ale zdjecie ma fest..tylem dupe w stroju..heh nie wyglada na 24 tylko na 17 lat heh widac jakies puste to 😜

sioperka super ze u lekarza wszystko oki 🙂)
a z tymi kopami to sa jaja 😜 eheh jak by dziecko samo fochy robilo , cieszylo sie na niektorych .. male madrale 😜 hihih

oo 😜 tego nie zauwazylam..ale dosik tez nie?? a ktora jeszcze bedzie miala chlopca?? tzn z tego co wie?? a ktora dziewczynki? 😜 teraz juz polmeterk to kazda po badaniach juz powinna wiedziec no chyba ze bedzie urwis maly i sie tak obruci zeby byla n iespodzianka;p
Gorzej jak ktoras z nas ciagle bedzie zapewniania pluci a wyjdzie inna 😜 ehehhe przeciez tak tez sie zdarza nie??;p

dziewczyny szalone!! 12 stron musiałam poczytać przez Was 😁 poszalałyście 🙂
tak o jedzeniu mówicie, a ja jak za starych czasów mam teraz mdłości....po zupie ogórkowej chyba, bo po czym? i od dwóch dni nie jem czekolady 😜 może dziecko sie dopomina?
dzisiaj je jakby czułam...tzn jak dawniej-te łaskotki 🙂
Anula88 zdjęcia cudowne!!!!
z tego co wiem to tylko dwie, trzy dziewczyny znają płeć 🙂 i to samych chłopców, narazie dziewczynki nie zostały zidentyfikowane... 🙂 ja mam jutro USG, ale coś czuje że się nie odsłoni... 🙂 focha strzeli, jak to powiedziała któraś z Was i odwróci się dupką 🙂

• Mamusia
Hejka dziewczynki 😉 jak tam dzis samopoczucie?
Kurcze nie moglam w to uwiezyc wczoraj mialam problemy z ulozeniem sie do spania ja musze spac na boku bo inaczej niestety nie zasne no i polozylam sie na jedenj stronie i dzidzia sie chyba tak ulozyla ze nogami lub glowa nie wiem mi bila po zebrach masakra dziewczyny, ale ta dzidzia musi byc juz duza 🙂

• Mamusia
Loli ja wczoraj zjadłam na kolaje tego bakłażana i się przytuliłam do Krystiana i nie dałam rady...Zrobiło mi się niedobrze i dusiło mnie coś poniżej żeber , a brzuch zrobił się twardy i czułam w samym dole takie fest uwypuklenie. Nie wiem zy to berbeć się tam ułożył czy co...Dopiero po chwili przeszło. Ale bolało niesamowicie 🤢

• Mamusia
No u mnie wczorajsze uczucie tez nie bylo za mile nie ma co ukrywac dzidzia sie pewnie robi coraz wieksza i jako zaczyna sie ukladac w dziwnych pokazycjach niedlugo to bedziemy czuly jej kazdy ruchy wczoraj jak lerzalam chwlke w takiej pozycji poniewaz chcialam sobie to poczuc to troszke dziwne uczucie czulam cos twardego w brzuchu i nie moglam sie wygodnie polozyc, ale moja gwiazdeczka wczoraj jeszcze tak kopala ze normalnie brzuszek mi latal znaczy sie no skorka az nie moglam w to uwiezyc zalowalam tylko ze moj byl w pracy bo chcialam zeby zobaczyl jak nasza gwiazdeczka szaleje 🙂