Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

uuu krewetek nie jadlam jeszcze nie wiem nawet jak to sie przygotowuje, a karol nawet by tego nie jadl bo powie ze robali nie bedzie jadl.. eh
Ale kurczaka wiem ze mozna wkroic 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć BRZUSZKI!!!!
Właśnie wróciłam od gin!

BEDE MIAŁA CHŁOPAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój M taki dumny chodzi. Wszystko jest w porządku. Według usg to 21tydzień i 3 dzień, a według OM 19 tydzień i 2 dzień. Więc duży chłopinka rośnie. Zrobiła mi badanie prenatalne i wszystko ok.
I takie jajka duże wystawił że hhoho!!!
Dała mi skierowanie na echo serduszka ale zapisy dopiero na koniec lipca, a prywatnie 200 zł, jak uda mi się uzbierać to pójde prywatnie, a narazie czekam.
Ale jestem szczęśliwa!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

qrka no to się cieszę że sama nie jestem...może każda z nas tego doświadczy TERAZ a nie po porodzie 🙂 i będziecie wiedziec jakie to...krępujące 🙂 była u mnie mama i normalnie wstydziłam się jej to powiedzieć...nikomu nie powiedziałam oprócz Was 🙂 już to raz napisałam, że te forum nasze ma charakter również terapeutyczny 🙂 fajnie że piszecie o sobie dziewczyny, ja jak się zbiorę w sobie to też Wam o swoim mniej ciekawym dzieciństwie opowiem 🙂
a co do siary ( bleeee ta nazwa ), to szukałam troche w necie, ale pisze średnio...potem poszukam dalej. U mnie to jest przeźroczysty płyn, wygląda jak...kropla deszczu, ale takie gęste...i śmierdzi 🤨
no i już kompletne nici z seksu...teraz to mi się odechciało skutecznie 😜

Iwwwa gratuluje chlopca 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ciesze sie ze wszystko oki 🙂
ej no kobitki to juz 3 potwierdzony chlopak?? bedzie tu jakas niunia mala czy same niunki? 😜 hihihi

Anula88 prowadzę sobie statystyki narazie na kartce a potem chce to wrzucić do neta 😁
taki nasz prywatny wyścig 😁
skąd wiesz że Iwwwa będzie mieć chłopaka? napisała to gdzieś? nie chce mi się wertować tych stron...
ktoś pytał też o amartę...dawno jej nie było.
jeśli Iwwwa będzie mieć chłopca to jest trzy do jednej 🙂

• Mamusia
Anula krewetki są pyszniejsze od kurczaka. Ja je robiłam w cieście takim z piwkiem lub mineralką 🙂 Na pikantno np z chilli. Delicje...Ale tu w Pl nie jadam krewetek. Mieszkałam w Norwegii i wiem jak wyglądać powinna prawdziwa krewetka. Te w Pl wydają mi się ,,niebezpieczne,, 😜