Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurcze ja nie mam takiego uczucie zeby moja mala gwiazddezka sie jakos obkrecala ona zazwyczaj sie wypycha w dole brzuszka ze czuje ja poporstu cala 🙂
Ale ciekawe jakie to uczucie jak bobo sie kreci z brzuszku, moze lepiej nie wiedziec jak mowisz ze to boli 🤨

cześć dziewczyny 🙂 widzę że to jeszcze wczoraj "walka" na tygodnie ciąży była 😁 hehe
buuterfly co do nr pesel to na bank się nie zmienia, NIP też nie. Powodzenia w tych urzędowych sprawach, bardzo to czasem żmudne...
moje bobo wczoraj wieczorem kopało jak szalone 🤪 dzisiaj na razie spokojnie...

Elu te Twoje dane się nie zmieniają, ale jak zmieniałaś dowód i zameldowanie to musisz zgłosić w urzędzie skarbowym, Twoim banku i funduszu emerutalnym - wiem bo ostatnio miałam z tym też sporo bieganiny 🙂

• Mamusia
Dziewczynki co robicie dzis na obiadek?
Bo ja sie wlasnie zastanawiam nad jakims jajkiem w sosie koperkowym, ale nie wiem czy mojemy bedzie to smakowalo poniewaz po pracy przyjdzie pewnie glodny i sobie tym zabardzo nie poje :P
a ja to kochalam jak moja mama to robila..tylko ze nie wiem czy by mi wyszlo tak pyszne ..

A tak wogule to ja wczoraj lepilam uszka 😁 z grzybkami bo mialam taka ochote na barszczyk czerwony z uszkami mmm dzis napewno bedzie ale nie wiem co na drugie.

Moze pizza wlasnego arcydziela ?

• Mamusia
Dobry bardzo 😁 Loli śliczna MAlutka 😁 Ja mam wyjątkowo dobry humor, odwołali mi zajęcia z piątku, w sobote okazało się że nie mam egzaminu do ktorego i tak nic nie umiałam, więc moja edukacja zacznie się dopiero od soboty od 13 😁 Jestem człowiekiem szczęśliwym 😁 A moje Maleństwo śpi, w sumie to na razie najbardziej uaktywnia się jak zamierzam iśc spac 😁

• Mamusia
Laurana dziekuje ☺️
Ja wlasnie wcinam sniadanko pyszna salateczke z (kapustki pekinskiej , kukurydzy,pomidorka i papryczki) mmm paluszki lizac i same witamnki dla mojej malej kruszynki 🙃 hihih
Reszta dziewczyn ten pewnie sniadanie poszlo robic 🙂

• Mamusia
Ja zjadłam zapiekanki, treci dzien pod rząd, ale tylko to mi na razie przechodzi przez gardło, wiem jem to co moge 😁 aa.. i poprawiłam bananem więc jakieś witaminki też zaliczyłam 😁 apropo obiadu to wczoraj zrobiłam schaby w przyprawach w sosiku własnym 😁 a na dziś też nie mam pomysłu:/

• Mamusia
Ja też nie mam ani pomysłu ani kasy...utro przyjdą kominiarze , żeby tą rure włożyć w komin. Za jedyne 2100zł 😲 Nie wystarczy nam na wyjazd Krystiana. Musiał 1000zł od brata pożyczyć. A najgorsze jest to, że to kwestia kilku dni. Bo niedługo wypłata. Ale musimy też ratę opłacić.ponad 1000zł. W urzędzie skarbowym to wiem i w bankach. I w pracy też muszę zgłosić, ale to chyba zaraz pojadę żeby mieć z głowy, a później do mojego banku. Do skarbówki w piątek pójdę osobiście. A nawet nie wiedziałam o tym funduszu, że tam trzeba zgłaszać. Odeślę im ksero dowodu i oświadczenie, że zmieniłam dane. Chyba wystarczy nie?

• Mamusia
a ja mam humor do dupy, nie dosc ze sie okazalo ze egzamin mam w niedziele (a mialo go nie byc) i całe g**** umiem to jeszcze sie z moim poklucilam wieczorem i dzis od rana tez i nie chce mi sie go nawet ogladac teraz, nie wiem jak to bedzie, bez sensu jest. uczyc sie mam a łeb mi napierdziela i humor zjebany i jak tu sie skupic na jakiejś durnej powieści brytyjskiej rrrrrrrrrrrrrrrr

Hey dziewczyny =)
Jak tam się czujecie ?
Ja od rana czuje mojego synka i uśmiech od ucha do ucha =)
A co do tego co na obiadek robie too hmm, chyba zrobie Ziemniaki i udka z kurczaka tak przypiekane w piekrniku do tego jakaś łatka pekińska 🙂
Popołudniu chcemy iść z mężem na jakieś małe zakupy dla maluszka kupić znów troszke akcesorii 🙂

Hej kobitki 😉
Loli duza juz ta twoja gwiazdeczka 🙂)
Ela tez mialam podobnie... nie ma co sie przejmowac, koles dupek nic nie zrobisz
A z tymi nipami i to musisz zglosic w urzedzie skarbowym... a pesel zostaje. mi tak mowili w urzedzie przynajmniej bo latam ze zmiana dowodu 😉

a tk to ok... ale dzis mnie dopadl syndrom cizarowki.. ehh nie molam sie wczlapac na 3 pietro...ehh 😜
A ja na obiadek nic...strajk.... 😜 nie gadam z tym moim i obiadu nie gotuje 😜 jeszcze ma od poniedzialku schaboszczaczki to sobie zrobi 😉 a jutro jakis barszczyk 😉))i cos do tego 😉

• Mamusia
loli tez sie zastanawialam jak to oni waza. moja mala wazy 350 dopiero 😉 ale ja bym nie chciala zeby ona szybko rosla i wazyla z 4kg potem, kurde przeraza mnie jak ona wyjdzie na ten swiat jak bedzie taka duza. ale pierwsze dzieci sa podobno mniejsze, mam nadzieje, bo ja to prawie 4 wazylam jak sie rodzilam