Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sioperka to gratulacje 🙂 I troszku zazdroszcze. Agaa ja dostałam normalnie cała kwotę. A mówię, że to wypłata bo jakoś tak z przyzwyczajenia. Nudne ten dzień i wlecze się bardzo. A ja mocno tęsknie i w takie dni myślę tylko o nim. Zresztą ja ciągle o nim myśle....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulaa ja myślę, ze za wcześnie na kosmetyki. Będzie to stało do września...U nas znowu mała miała uczulenie na Nvea i na Pampers. Ja też mam uczulenie na wszystko z Nivea. Myślę, że Bambino to firma stara jak świat i dobra. Ja chyba od nich kupię wsio.

• Mamusia
sioperka GRATULACJE. tak myslalam ze napiszesz ze dziewczynka,bo takie mocne przeczucie miałaś 😁 😁 mi też się wydawało że bedzie córa i też się sprawdziło, ale głowy za to nie dawałam.. tyle że ja miałam imię dla chłopca, a Ty już nie musisz się zastanawiać. Duża ta Twoja córcia 🙂

jeśli chodzi o kosmetyki to też uważam że za wcześnie...
sama stosuję bambino oliwkę, ale jak się skończy to kupię johnnsona, bo mi bardziej pasuje i będę stosować z dzidzią... 🙂

hmm ja też mam przeczucie na dziewczynkę...ciekawe co mi wyjdzie 😁

sioperka...a hmm skąd wiesz, że na 100%? 🙂 podobno tylko chłopaka da się na 100% zobaczyc 🙂

iiiiijeeee wiecie co? 🙂 🙂 🙂 właśnie na wszystkie moje smutki i nerwy z ostatnich dwóch dni właśnie mąż ze szwagrem przywieźli łóżeczko!!!!! 🙂 stoi koło mnie...troche przeraża, że to już tak niedługo będzie tam ktoś leżał...a z drugiej strony pachnie dzieciątkiem poprzednim tak że w głowie się kręci 🙂 🙂 ale chyba też je będę malować i szlifować jak buutefly, bo jest pogryzione 😜 i koloru miedzianego... 🙂
ale mam radość!! 🤪

• Mamusia
my właśnie zamówiliśmy łóżeczko 😁 bedzie dopiero za trzy tygodnie ale już sie nie moge doczekać. dostałam od koleżanek książkę o pierwszy roku zycia dziecka i razem z mężem czytamy wieczorami 😁 Juz jestem pewna, że to co czuje to kopniaki, szczególnie wieczorami, w ciągu dnia jest jak na razie spokojnie, chyba, że cos mu przeszkadza to kopie dokładnie w to miejsce 😁 Sioperka,gratulacje 😁 ja mam nadzieje, że nasze MAleństwo, pokaże się następnym razem 😁 teraz zbieram sie do dentysty, chyba nadrobie go za caly rok, bo tak mi zęby lecą i albo apap, albo dentysta i tak na zmiane:/

jak to wiaderko wogle wyglada ??
Moja makta dzis tez zamowila komode i lozeczko 😉 mysle zeby na te glowne boki poszukac takich naklejek duzych cos jak na sciane... ( nie przykleje ich niestety na sciane w duzym pokoju przeciez... 😜) ciekawe kiedy przywioza 😉
Aga odnowic troche mozna tak jak Ela a moze dobre bylyby faktycznie te nakladki co pisala Sioperka??? 😉

Kurde brzuch mnie boli twardy jak nie wiem.... wzielam nospe i lezem plackiem... ehh

Ela nie martw sie .... ja nie dostaje zadnego zasilku ipt a karol w tym miesiacu przyniosl tylko 1400 wyplat... 😞 juz 800 zl rachunkow zaplacilam, troche zakupow i tez zostalo nic.... 😞 ratuja nas mozliwosc zaliczek u karola w pracy.... ale co z tego teraz wezmie zaliczke 1 2 i w czerwcu znowu mala wyplata.... ehhh;(( z ta kasa to jest k*** przerabane