Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A wiecie co...Prawie co noc śni mi się , że dzieje się coś strasznego.Jacyś złodzieje, pedofile...I że ja próbuję zadzwonić na policję, a nie odbierają lub z telefonem coś się dzieje. I śni mi się , że wtedy mojego byłego szefa i hmhm...lowelasa proszę o pomoc o czuję do niego takie ciepło....Straszne to jest i mam później wyrzuty sumienia.

czesc dziewczyny ehh ja juz wszystko porobiłam i jestem wykonczona. Wogóle to najgorsze jest to ze zauważyłam ze maluch sie wcale nie risza od jakiegos czasu i jestem tak przerażona ze dramat 😞 dobrze ze juz jutro do lekarza bo jak sie nie zacznie ruszac to nie wiem co zrobie 😞

• Mamusia
Nie wierzę w senniki....Eluśka zjedz coś najlepiej słodkiego i się połóż. Jak tak cały dzień pracowałaś to bobasek był wylulany, że hej i może dlatego nie czułaś ruchu. Ja prawie cały dzień w łóżku. I mały jakieś tasmańskie tańce wykonuje i brzuch już mi pęka od tych jego obrotów 😞 I płakać mi się chce bo już tak tęsknie za Krystianem a to dopiero głupie 4 dni 😞

ehh gdyby to byl tylko jeden dzien to ok ale to juz tak od 2 dni . moze przesadzam ale normalnie sie trzęse bo sie boje o maleństwo. Buuterfly musisz byc silna, ja rozumiem że to ciężko jest tak wytrzymać ale niestety nie masz innego wyjścia i pamiętaj że nie zostałaś sama tyklo z maluszkiem w brzuchu.

Ela maluszek czuje ze jestes smutna i pewnie chce ci poprawic humor kopniakami albo chce sie pobawic troche.. 😉
Eluska_09 tak nieraz jest ze maluszek nie daje znac.... ja tez proponuje zjesc cos slodkiego... 😉

Sioperka: Gratuluje dziewczynki !! 🙂
Eluska: Nie martw się maleństwo czasami rusza się tak że my tego nie odczówamy mówił mi to lekarz :*
Oj laski wróciłam właśnie ze sklepów ale się nachodziłam aż padam z nóg
widziałąm tyle ślicznych rzeczy ale mój oczywiście kazał się wstrzymać z ogromnym kupowaniem :P
kupiłam kilka body i kaftaników 🙂
Laski co do tych snów też mam dziwne czasem przreażajace jakieś historie a czasem jakieś głupoty :P ale czytałam w gazeci że straszne historie świadczą o tym że przejmujemy się tym co nas czeka nowymi obowiązkami itp 😉

• Mamusia
a te wiaderko do kąpieli to widziałam jak to wygląda ale mnie ono nieprzekonuje,chyba dlatego ze bym miała ograniczone ruchy a wanience miała bym wiekszy kontakt z dzieckiem...ale dla maleństwa to może i dobry ten wynalazek w kształcie wiaderka.

Uff to chyba był jakiś atak hormonów bo normlanie sie rozpłakałam 🤨 no ale juz mi lepiej ide sie umyc i do spanka bo rano do lekarza jupiii!!! 😆 no i pozniej do mamy do szpitala ale jak wróce to napisze 🙂 milej nocki papa 😘

• Mamusia
ja tez zycze wam dobrej nocy a jutro dobrego,słonecznego i pełnego optymizmu dnia 🙂 😘przedemną jutro ciężki dzien.musze odebrac córcie znajomej ze szkoły i wymyslić jakies edukacyjne zabawy,wiec jednym słowem dzien pełen wrażeń 😁TRZYMAJCIE SIE 🙂!!!

• Mamusia
Ale mam kaszel...Na szczęście odrywający się 😞 Po dzisiejszej nocy wiem już co to uciskający na żebre bombel. Jak by ktoś kolanem na splocie słonecznym ugniatał 😮 I teraz przestał kopać. Teraz wygina mi się w moją stronę, a nie do kręgosłupa dupą i pleckami. Bombelek mały mój. Ja też muszę sobie coś zjeść i powoli ogarniać...Pojadę do pracy podbić książeczkę bo muszę wybrać w Gorzowie rodzinnego i położną. A potem chcem sobie jakieś tanie, czarne balerinki kupić. No i te rachunki...Dziś 200zł. A jutro rano idę zrobić wyniki...Właśnie...Żebym kubeczka na siury nie zapomniała 🤔