Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny 🙂 dziś pierwszy raz mój mały piłkarz tak kopał 😁
mało tego że mocno to jeszcze tak wysoko normalnie widac było kopniaki koło prawego żebra 🙂
byliśmy z męze w szoku gdzie on tam wyskoko dochodzi 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jak tam mija wam popołudnie ja właśnie z mężem wróciłam od rodziców i jestem przejedzona ,bo wiadomo jak to jest na obiadku u mamusi ,a potem wiadomo lody na mieście he he 🙂co do częstotliwości chodzenia do WC to od jakiś 2-3 dni to naprawdę chodzę bardzo często i to dosłownie z kilkoma kropelkami.... 🤢 no ale cóż trzeba to trzeba.A co do ruchów maleństwa to moja mała też kopie już tak u góry koło żeber ,bo już jest z tego co mówił lekarz na ostatnim usg ułożona główkowo 🙂

• Mamusia
aha zapomniałam wspomnieć mierzyłam sobie dziś brzusio u mamy....ale jeszcze przed obiadem i było o dziwo 110cm..............!!!!! 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 jestem w szoku ,że w tak krótkim czasie o 4 cm mi urósł.....

• Mamusia
Sioperka ciekawe ze tak wczesniej sie dzidzia wam przefilkowala 🙂 niekotre to dopiero w 9 miesiacu 🙂 ale wiadomo kazda ciaza jest inna.

Wow no to ladne masz pomiary ja to mam chyba malutki brzuszek jak na 25 tydz.

• Mamusia
no lekarz był zadowolony ,ze mała już jest tak ułożona i cieszył się .........mówił oby tak dalej mała pozostałą 🙂a co do rozmiaru brzuszka to powaga aż sama jestem w szoku ,ze w tak krótkim czasie o tyle urósł.........w tym tygodniu w jakiś dzień wkleję zdjęcie brzusia to porównamy 😉

• Mamusia
Cześć dziewczyny :*
Ja właśnie wróciłam z 2dniowego wypadu za miasto. Przydał mi się ten wypoczynek 😁 😜
W tym tygodniu biorę się za pokój, bo zdałam sobie sprawę jak niewiele czasu już zostało 😉
Dziś moje słoneczko ułożyło się tak, że aż mi ciężko normalnie funkcjonować. Rozłożył się bowiem na jednym boku i usnął w najlepsze.
A mnie dopadła niemiłosierna zgaga.. 😮 🥴

• Mamusia
wlasnie nadrabiam zaleglosci z calego dnia co tu pisalyscie. Laurana dlaczego dieta bezsolna? ja tez mam skurcze łydek, a obrzęki nie wiem jak rozpoznać, puchną mi czasem nogi to to? położna sie mnie co miesiac pyta czy sa obrzeki albo zylaki i ciagle mowie nie bo nie bylo a ten miesiac to chyba wszystko bo zaczyna sie takie fiopletowawe cos przebijac przez skore na nogach w niektorych miejscach, narazie malo na szczescie.

egzaminy nie wiem jeszcze czy zdane, mysle ze jeden na pewno, a ten dzis to zobaczymy, za tydzien druga czesc tego egzaminu. czyli jeszcze 2 mi zostaly i koniec bedzie, byle tylko pozaliczac

cześć brzuszki 🙂
miałam ponad 13 stron do nadrobienia za jeden dzień 🙂
dzisiaj wstaliśmy o....13tej 😜 powaga! takie spanie miałam że szok 🙂 no ale wczoraj po meczu znajomi zostali do 1:30. fajnie było, dawno się tak nie śmiałam 🙂 fajny odstres nareszcie...

co do siusiania, to ja na pewno nie częściej, ale za to jak już idę to w ostatnim momencie, tak że aż mnie boli pęcherz! rano nie mogę długo wylegiwać się po przebudzeniu, bo mnie ciśnie 🙂

od jutra jak będzie ładna pogoda to zaczynam szlifowanie i malowanie łóżeczka metodą buuterfly 😁

o zdjęciach brzuszków też dzisiaj myślałam, to już czas na kolejne porównania 😁

ha! a my jutro z mężem mamy rocznicę ślubu! 🙂 szok jak to zleciało 🙂

hmm i mam dla Was wiadomość: jak macie gdzieś w pobliżu siebie LIDLa to wybierzcie się jutro czy pojutrze, jest akcja dla niemowlaków i dzieciaków 🙂 tanie ciuszki,przybory itd. z tego co widziałam w ulotce to dwa body za 12zł. ciekawe jakie jakościowo.... 🙂
do jutra buziaczek 😘

Wogóle to wróciłam jakies pół godziny ze ,,spaceru" z moją koleżanką i jej synkiem od godziny hmm 14.30 gdzies.. uff ale chociaż pooddychalam troszke i pobawiłam sie z małym i sobie pogadałysmy a teraz jestem taka głodna ze rajciu.. 🙂 wiec ide cos tam zjesc 🙂

Ja moze pojade ale po wtorku bo nawet jakbym pojechała jutro to bym nie wiedziała w jakim kolorze kupic 😁 a tak to mam nadzieje ze we wtorek sie dowiem 🙂

Dam dam 😉
zobaczymy czy to jakis materiał znosny, bo ja widziałam raz tez z promocji w realu
ale powiem wam ze materiał tak szorski ze szok 🤢