Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

qrka trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i za maleństwo. Musisz miec nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, że Twoja malutka kruszynka bedzie zdrowa i ze bedzie wszystko ok. Trzymajcie sie wszyscy

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej laseczki 🙂 Dwupaki jak kto woli:p hihi
Wy sie tak rozpisujecie ze ja nieraz nie zadazam za czytac 😜
nie wszytsko juz pamietam nawet...
Na moim kompie niestety brzuszek nie dziala...admin sie nie odzywa no i niestety Agus nie idzie nawet nowego konta zalozyc jak radzilas;(
Teraz jestem u tesciowej to korzystam puki moge 😉

Qurka trzymaj sie laska i malenstwo..napewno wszystko bedzie dobrze;* trzymam kciuki za Was;****

U mnie ciagle to samo... lezenie czasem spacer bo taka piekna pogoda to ulezec nie moge...
Po luteinie mialam jeszcze wieksze bole i kurcze bylam u lekarkii dostalam to co kiedys i jutro znowu wizyta. Mam nadzieje ze zrobi mi USG bo mam takie glupie sny ... musze sie upewnic, zobaczyc na monitorze serduszko i reszte zeby sie upewnic czy wszystko gra...
ja w obwodzie wkoncu 100cm 😁 ehhe no i kg w ciagu tygodnia na plus 😜 ciekawa jestem jak teraz bedzie 😉
Komoda malego juzstoi wypelniona po brzegi ciuszkami kocykami recznikami itd... 😉

:* mamuski jak bede mogla to napisze 😉)

qrka będziemy bardzo trzymać kciuki by wszytsko było wporządku 😞
Trzeba być dobrej myśli, ja wierze ze maleństwo będzie zdrowe i wszytsko będzie wporządku zoabaczyszz :* Kurcze smutno mi sie aż zrobiło na myśl co Ty teraz przeżywasz 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki na wstepie wszystkiego najlepszego
Uf u mnie dzis byla ciezka noc , nic nie spalam kaszel niesamowity wymioty itp 😞 jestem domeczona bylam i lekarza ale babka powiedzala mi zebym pukala gardlo i tyle 😞
Troszke sie martwie o dzidzie bo jak kaszle to troszke pobolewa mnie podbrzusze , jedyne co powiwedziala ze jak bede miala temperature i sie nic nie zmieni to mam sie wstawic jeszcze raz.
Eh staram sie jesc wlasnie duzo owocow i jakos sie lekko kurowac , mam nadzieje ze dzis bedzie o niebo lepsza noc...

Loli choróbko kuruj się tam ! ;*
Na kaszel bardzo pomaga przynajmniej mnie gorące mleko z miodem
napij sie teraz i wieczorem przed snem a w nocy powinnaś o wiele lepiej spać 🙂
Ból możesz mieć przez to ze przy kaszlu to jednak troche boli wiec nie martw się.
Ja właśnie z zakupów wróciłam i powiem wam że ciężko już tuptac nawet z jedną siatką zakupów 😜
ale trzeba było coś kupić 😁

• Mamusia
nio ja po sklepach nie mam jak latać wiec w ruch poszedł internet i "Allegro" właśnie przyszła paczuszka ekspresowa nie powiem 24 kupiłam i dokupowałam jeszcze 25 i dziś już jest 🙂wiec ja już gotowa na przyjecie Malej księżniczki 😜

Loli jestem jak najabrdziej za zdjęciami brzucholków 😁
jeszcze co do tego mleka z miodem dodaj tam też troche masła serio pomaga 😉 tylko musissz to wypić gorące 🙂
Ja CI powiem Kasia mi nie zawsze chce sie grzebać i szukać w tym alegro chyba wole powędrować po sklepach 😉

Bo znajomi planowali najpier 2 ale pożniej im sie spodobało i doszli do 4 😁
ok ja mykam na mały spacerek troszke poodychać bo jeszcze ładnie 😉
do póżniej ;*

• Mamusia
Dosik no wlasnie bede musiala to wypic pewnie straszne ochywne to bedzie ale damy rady dla dzidzi wszytsko.
Strasznie sie martwilam o mala ale teraz tak szaleje ze nie do wiary 🤪
Jesli chodzi o ilosc dzieci hmm nie wiem pewnie po porodzie sobie powiem nigdy wjecej ale puzniej sie podobno zapomina o tym bolu i chce sie wjecej.
Ja po ostatnim USG obiecalam mojemu ze urodze mu jeszcze syna 😉

Ja dzisiaj bede rozmawiac z moja lekarka na temat tej bakterii czy napewno nic sie nie stanie maluchowi. A jutro na badania i tez bede musiała to wypic.. fuuuj... a co do ilosci dzieci to dwójeczke planuje 🙂 ale to w dalższej przyszłości 🙂