Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No dosc sporo mi sie wydaje ze nalicza z 150 Funtów 😮
Musze cos poszukac tanszego, bo co....

Oj no to jak jutro masz spotkanie ze swoim Franusiem to powinnas byc usmiechnieta ja jeszcze musze poczekac, a nim sie nie przejmuj.

Jak sie Franus urodzi to pewnego dnia powiesz mu ze wychodzisz i niech sobie spedzi caly dzien z Franusiem i mu wtedy wypomnisz jego wypady zagranica 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Och to po co on do mnie pisze? Ja już skończyłam temat a ten dalej swoje...Jest w górach z bardzo dużą paczką, zajebiście spędzi urodziny...Więc po co ja mam się ośmieszać z jakimiś filmami? A o moich urodzinach on i tak nigdy nie pamięta i nigdy nic dla mnie nie zrobił. Na teściową mam wyłożone. Pusta baba bez szkoły i tyle.

• Mamusia
hej dziewczyny w końcu mam trochę czasu dziś na forum......tyle,że od godziny nadrabiam to co pisałyście......40 str ,ale dzielnie przeczytałam.....i więc tak ELUSKA NIE MARTW SIĘ PÓKI CO UŁOŻENIA MALEŃKIEJ MOŻE SIĘ JESZCZE NIE RAZ ZMIENIĆ TAK TWOJEJ JAK I NASZYCH MALUSZKÓW WIĘC WYLUZUJ TO SIĘ DA........BUUTERFLY CZADOWY FILMIK MI SIĘ JESZCZE NIE UDAŁO TAKIEGO ZROBIĆ ZAWSZE JAK CHCE TO ZAPADA CISZA......A CO DO ODCHYŁÓW TWOJEGO DZIADA TO KURDE JA TAM TEŻ BYM UPARCIE PRZY SWOIM STAŁA I NIECH PÓKI CO TE SWOJE SŁODKIE SMSY SOBIE ZOSTAWI......MUSISZ MU DAĆ NAUCZKĘ KILKA DNI CISZY Z TWOJEJ STRONY DADZĄ MU ZA SWOJE....CZASEM TRZEBA FACETA UKARAĆ ,BO BY NAM NA ŁEB NASRAŁ....WIEM PO MOIM.....ale mimo wszystko tez się kochana nie denerwuj...szkoda zdrowia ułoży się 😘
Dosik co do twojej torby to jakaś malusia mi się do mojej wydaje.....jak będę wstawiać fotki to też ją wam pokaże...tyle,że co do zdjęć to po niedzieli ,bo przez ten remont na nowym i pakowanie na starym mieszkaniu nie mamy na nic z moim czasu i mi zdjęć z nagrania jeszcze nie zrobił.......dziś ostatnie rożki i kocyki dla małej wyprałam i JUŻ MAM WSZYSTKO DLA NIEJ GOTOWE 😁 😁 😁........WCZORAJ wieczorem okropnie się czułam jakoś niedobrze i słabo mi było ,a dziś już z lekka lepiej ale coś mi zaszkodziło ,bo często w kiblu ląduje..... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️oby mi przeszło.....bo już mam dość.

• Mamusia
Jaaacie po co on do mnie dalej pisze jakieś durnoty 🥴
Loli a Ty co się tak tu po kryjomu zacieszasz? Chłop pingwinka obiecał wieczorem co 😜 😜 Sioperka mi ostatnio też się chce wymiotować...Fujj....Ale to chyba dlatego, że te nasze kruszyny tak rosną i rozpychają się nam o żołądki.

• Mamusia
Napisał mi, że żałuje, że tam pojechał, że ma słaby zasięg, że bardzo nas kocha i że postara się wrócić do Polski prędzej 😮 Jak by mnie to obchodziło 🙂 Teraz obchodzi mnie Franek i jutrzejsze zakupy-spożywcze oczywiście 😜 A płakać już nie mogę bo sikać nie będę miała czym 😁

OOO sporo 😁 Pol nocy nie spalam bo sie martwilam, pozniej podarłam sie troche na swojego S, poznije pojechalismy na poczte i do mnie, najgorsze ze zaczeła mnie strasznie bolec dolna czesc brzucha tzn, jakby szyjka ale nie wiem czy mozliwe zeby bolala, i myslalam ze juz trzeba bedzie jechac do lekarza bo bylo nie fajnie ale przeszlo, zjedlismy sniadanie i pojechalysmy z mama po prezent, oczywiscie kupiłyśmy małej ślicznego pajacyka 😁 Po 3 h zakupow ledwie zywa wrocilam i wzielam prysznic, ppo czym kolezanka napisała ze juz czeka na mnie wiec sie zebrałam i poszlam i dopiero teraz wrocilam i nogi to mi odpadaja.

• Mamusia
Hahaha tak Dosiczku...Mój jest baaardzo romantyczny 😁 Zwłaszca jak mnie od egoistek wyzywa 🤪 Ej no sorrry sorrry, ale w 8mym miesiącu ciąży to chyba mogę sobie być egoistką 😜 A myślicie, że to dobrze jak zjadłam pączka a zaraz po nim 3 małosolne ogóraski? 😜 Całkiem normalne nie? Wow Laurana nie ma siły na jedzenie...To faktycznie musiałaś się umęczyć 😁 Bo ja od jakichś czterech dni o niczym innym nie myślę 😁