Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no pewnie że nic by mu się nie stało...myślałam szczerze że przyjdzie i powie "no już, nie gniewaj się, jutro ci zrobię super śniadanko" ale nie...TO NIE! 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa no weź sobie daruj... 😜 Niech się wali burok jeden. Wstyd powinno mu być, że mu śniadanie do łóżka przynosi baba z brzuchem, która ledwo się kula. Poza tym zaraz urodzisz i będziesz miała urwanie 24 na dobę to chyba teraz , w te ostatnie miesiące możemy być śmierdzącymi leniami przed kompem co nie???

no masz rację, ale on to powiedział z taką pretensją jak ja bym nic tylko przed tym kompem siedziała! a codziennie ma obiad, codziennie posprzątane, wyprane czyste4 ciuchy ma, wszystkie rzeczy wiązane z bobo ja załatwiłam, więc mu z krzyża zeszło, jego papiery ja robię! spakowałam, rozpakowałam po wyjeździe też ja! co mam jeszcze robić? kurwa to jest ósmy m-c! wczoraj wtargałam zakupy na 4 razy do domu, w tym 12x2litry wody! chyba mu się w głowie przewróciło całkowicie!
aha, no kulam się ledwo ( jeszcze ) 😜 daje sobie doskonale radę...ale od sierpnia nie będę robić nic z ciężkich rzeczy!....ehe :/

ja nic nie wiem, a z chęcią się dowiem 🙂 chociaż jak mój się bedzie tak zachowywał po porodzie, albo nie daj Boże jeszcze gorzej...to po ch*j mi te tabsy 😜

no tylko że ja właśnie czasem ( a w ciąży to już zupełna ) taka dupa jestem, że się nie odezwę, nie krzyknę! bo się nie chcę dodatkowo denerwować, nie mam charakterku po Tobie Elu 🙂

• Mamusia
Co do antykoncepcji, to babka nam na skzole rodzenia mowila ze najprostsze spoosby sa najlepsze, czyli prezerwatywy 😉 że nikt nie daje pewnosci po takich skokach hormonalnaych w ciazy i zaraz po, że zastrzyki czy tabletki duzo dadza:/
a ja jeszcze wymiary podaje: 31 tydzien- 106cm
O! i brzuch mi sie zaczal obniżać!

• Mamusia
Hej dziewczynki,mam nadzieję że nie przeszkadzam 🙂

Ja chciałam Was tylko napisać,że karmię piersią cały czas i zażywam tabletek anty dla karmiących CERAZETTE 🙂

I trzymajcie się dzielnie,u Nas też zaczął się problem z moim podczas ciąży i nadal się utrzymuje niestety.Myśli że praca to wszystko a ja leżę w domu i nic nie robię heh,echhh szkoda gadać,wybryki natury i tyle 😁

Pozdrawiamy 😘

ajjj ☺️ rozumiem, młoda atrakcyjna dziewczyna 🙂 w sumie nie ma się co dziwić 😁
ja to taka dupa...pierwszy chop i od razu mąż, echhhhhh ale tylko czasem żałuję 😜 w takie gorsze dni 🙂

kurcze, a ciągle zapominam że możemy być podglądane 😜 cerazette 🙂 zapisze i zapytam potem lekarza 🙂 dzięki Gosiu 🙂

ale każda ma i swoje minusy....nie będę się wgłębiać, bo gdzie tam ja taka nieśmiała miałabym zmieniać często partnerów? już to widzę... 😞

hehe ja też podglądam inne m-ce, ale jakoś mam wrażenie że inne m-ce nie podglądają nas 🙂

• Mamusia
Agaa uwierz mi, że takie podejście do sprawy można sobie bardzo szybko wypracować 😉
i wbrew pozorom to kobiety są zdolne do braku zaangażowania w przygodnych znajomościach.
mężczyznom się wydaje, że dadzą sobie radę a tu zazwyczaj klops 😁
e, ja myślę, że jeszcze byśmy się zdziwiły ile osób nas podczytuje 😉

być może, ale wydaje mi się że uogólniasz...ja wiele w sobie próbowałam zmienić i po prostu nie można.
a o tym że faceci potrafią się bardziej zaangażować to słyszałam 🙂 chociaż to pewnie też nie jest reguła.