Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
uuuu... to nam sie weselicho szykuje w rodzine wrzesniowek???? 😁 eehhe tylko zeby krystian nie zapomnial Cie zaprosic na nie jak tu takie konspiracje za Twoimi plecami sie robia 😜 hehhe
Nie nie... tesciowka cos tez ze nastepna musi byc dziewczynka ze obiecalismy.... a my oboje nie nie nie ma mowy... 😜 zadnego 2 na najblizsze 5 lat 😜 po za tym gdzie to 2 za co?? ani mieszkania, ja pracy ani zasilku to co... nie ma mowy.
A na kredyt to nas nie stac;(
Troche jestem zla na moja babcie.... bo ma 2 dzieci... moja dziotka urodzila tylko 1 dziecko a nas jest 3... i ktores z nas dostanie po 1 innej babci hate, 2 po rodzicach. A ta moja kuzynka jedynaczka nie dosc ze dostala po babci, to po swoich rodzicach i po 2 swoich dziadkach..... czaicie ten motyw??????????????????????? 😮 A ja z Karolem chetnie bym sie nia zajela jak by bylo trzeba i mieszkanie bysmy mieli swoje ale nie bo po co 😮 😞 Ta kuzynka bardzo mi pomogla jak mialam problemy w domu, ale co mi po tym jak swojego konta nie mamy i nas nie stac....A ona jedynaczka i ma kurna 3 mieszkania zapisane.... ehhhhhh

ale mam dzien dzisiaj do pizdyyyy

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie też się toczyła walka o mieszkanie babki. Ale ja go nie chce. Babką zajmować się nie zamierzam, znać jej też nie chce. My tak wycudowaliśmy, że mamy własne...Ale i mamy stracha. Bo jak mi się skończy zasiłek na macierzyńskim to co zrobię? Na wychowawczym jako samotna matka może 400zł dostanę. A co mi po tym? Jak raty kredytu mamy 900zł plus opłaty itp to latem wychodzi jakieś 1300-1400zł. A co to dopiero zimą będzie jak gaz dojdzie??? Nie wiem...Staram się na razie o tym nie myśleć, ale coś czuję, że znowu Krystian wyląduje za granicą...

• Mamusia
40 stron nadrabialam, ja nie wiem kiedy wy to wszystko piszecie! no ale wiem juz co sie działo.. troche mi to czasu zajelo, dlatego musze sie tereaz polozyc bo mnie cholernie żebro boli, juz dlugo nie posiedze w jednej pozycj 😞 ale wrócę później

laseczki zajrzalam na chwilke 😉 co do nereczek powiem wam najlepszy jest wywar z pietruszki pic mi to kiedys mama dawala i teraz tez pije ona czysci nereczki 🙂 wiec polecam uwazajcie na siebie papa 😘

• Mamusia
Elus, no my z ta babcia tez nie za bardzo gadalismy itd bo puki zyl dziadek to sie jakos trzymalo a potem kuzynka z ciotka ciagle co sie szlo to byly i ani pogadac normalnie ani nic...
A ja zaczelam z nia trzymac bardziej jak mialam problemy w domu to nie mialalm do kogo isc.
Mieszkanie by to nam pasowalo, prawie 60 m do remontu ale co tam wazne ze bylo by swoje a tak to mozemy pomazyc o wasnym mieszkaniu. A nie bardzo cche to od niej bo powiedziala ze jak mi to zapisze to ja bede iles tysiecy musiala splacic kuzynke 😮 a na to to mnie tymbardziej nie stac.
Wy macie o tyle lepiej ze krystian ma mozliwosc jechac za granice i zarobic wiecej a my nie 😞 wiadomo ze to nie jest latwe ale zawsze troche kasy wiecej wpadnie.I dobrze ze masz teraz chociaz ten zasilek, bo my nic 😞 ani grosza, tylko 1 pensja karola musi wystarczyc.

A co do kosciola to nie chodzisz bo nie chcesz czy poprostu inna wiara?? bo przeciez slubu koscielnego nie musicie brac...

Czesc brzuszki ja dopiero przed chwila wstałam ale wstałam tez przed 6 bo moja mama wyjezdzała. Jakos tak dziwnie dzzisiaj sie bylo obudzic bez mojego u boku 😞 ehh... ide robic jakies sniadanko czy cos tam 😉

• Mamusia
eee no i zapomnialam tu ktoras pisala o tym becikowym ze odbieraja.... 😠
PORABUSYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 idioci normalnie 😠
- becikowe odbieraja
-podatki do 23%
- i NFZ maja dostac podwyzki
- iii cos jeszcze... tam bylo... 😠
- no o tych kredytach cos tam "start dla mlodych rodzin czy cos tam" to tez juz tylko na nowe mieszkania.... a kogo stac na kredyt 300.0000 przy zarobkach najnizszych krajowych???
Ale to dopiero od 1 stycznia by weszlo...ale to musza najpierw omowic itd bo to tylko pomysl.

ONI SA PORABANI!!! sami kasy jak lodu to w d maja ile podatku beda placic i becikowe tez im nie potrzebne... a kuzwa jak by dostali pensje taka jak normalny czlowiek to by tygodnia nie umieli przezyc!!! szajbusy durne! Przeciez my normalni ludzie bedziemy takie biedy klepac ze to jest koniec 😞 i beda albo fest bogaci albo biedni...

• Mamusia
Hej laseczki 😘 co tam u was?
Kurcze 20 stron prawie czytalam wlasnie 😜
Ja wam dam DOSIK I ELUSKA ☺️ specjalnie tak nas uzadzily zemscily sie 😁
Widze ze u kazdej w nocy cos sie dzieje kurde ja tez wczoraj nie spalam chyba do godziny 1 :/ z boku na bok a to taki wyczyn ze szok wjecej sie zmecze niz sie przekrece z jednego na drugi masakra jakas.
Anulko ty moja kochana uwazaj na siebie , bo wiesz ze na porodoweczke lecimy razem ?? nie zostawaj mnie samej 😁
Ja wsumie juz nie spie od godziny 6 rano, ale ten moj znow pieprzony internet nie dziala wrrr 🤢 i musialam kombinowac zeby zalapac ten kradziony od sasiada 😁
Moj w pracy wjec nuda jak cholera 😞 Pada deszcze beznadziejna pogoda szkoda gadac 😞
Kurde juz normalnie nie moge z tym sluzem tyle mi sie tego leje ze juz nie nadrabiam 😞

• Mamusia
Znowu zaczną się fale ludzi uciekających za granicę 🤨 Bo jak tu się da żyć? Drą ryje, że niż mamy demograficzny, że teraz na emeryture pracują 4 osoby a za kilka lat będzie tylko jedna. Gospodarka prorodzinna...A zamiast wspierać tych,którzy na to zasługują to mieszkanie socjalne dostają moczymordy i te odpadki genetyczne. A normalna rodzina dostanie wielkie gówno...Kłody pod nogi tylko. I tak tego nie zmienimy więc lepiej o tym nie mówmy bo szkoda nerwów.
Aniu a do kościoła ja nie chodzę bo po prostu nie wierzę...I jeśli już bym miała chodzić to ja muszę robić wszystko w 100%. A nie , że w niedzielę składam rączki i idę na msze a w sobotę walę wóde i uprawiam dziki sex. Albo coś robić dobrze, albo wcale. Wiem, że przez to będzie problemów i gadania. Choćby w szkole u małego z lekcjami religii. Ale ja chciała bym opowiedzieć mojemu dziecku o wszystkich religiach. I żeby on potem sercem zdecydował w co wierzy jak będzie starszy. Bo ja z moich nauk religii pamiętam, że mnie ganiali do kościoła, ksiądz nas wyzywał, ubliżał nam i baliśmy się go w szkole i kościele. Więc słaby fundament wiary we mnie zasadzono.

• Mamusia
Ja wiem Loli kochanie wiem... dlatego nogi zwarte trzymam i czekam za toba 😜
A co do tego kosciola to ja i karol tez tak nie bardzo... dla mnie to jest jak w sekcie PRZEPRASZAM JAK KOGOAS URAZILAM!!! 😘 chodzisz, Ci w tych pingwinowatych kiejdach gadaja pierdoly, robia pranie mozgu i jeszcze za to ze sluchasz ich musisz zapalcic na tace pare groszy. zal!!
Ale moja tesciowa to za kosiolem to by sie posrala, i my koscielny wzelismy dla swietego spokoju i bo tak wypada. Dobrze ze mamy kolege ksiedza, to troche to skrocil.. Ale szczerze to nie wiedzielismy co kiedy robic 😜 ahhaha komedia jak nie wiem. no a chrzciny bedziemy robic bo wiem co moja kuzynka przechodzila jak milala ok 10 lat gdzie dzieci do komuni a ona jechowa,
I zrezygnowala i miala chrzest... to nawet w gazecie pisali o tym i nie dlatego ze przeszla z wiary tylko dlatego ze takie duze dziecko.... dlatego wole oszczedzic czegos takiego. A jak bedzie chcial zmienic wiare czy cos to nie widze problemu 🙂

No dokładnie Aniu. Ja tylko ochrzcze dzidziusia a jak pozniej bedzie chciało zmienic wiare to nie ma problemu, ja dziecko do zadnej wiary nie bede zmuszac ale nie chce zeby na poczatku szkoły miało jakies problemy itd. 🙂

• Mamusia
o loliczek juz do szpitala pierzesz ta wyprawke?przynajmniej bedziesz spokojna 🙂a ja dzisiaj nosidełko małej kupiłam za 15 euro i jestem przeszcześliwa 🤪 🤪 🤪juz sie pierze w pralecce 🤪pozdrawiam 😘 😘 😘pedze coś do amciu kupić

• Mamusia
Hehehe dla mnie ksieza to sa tacy falszywi ze az szkoda slow, tylko flota flota flota i co pare miesiecy nowymi BMW sie woza masakra jakas.
Ja tez bede robila chrzciny pewnie tutaj w Angli bo sa normalnie polskie koscioly , zaprosze pare osob w pl i bedzie.
Nie mam zamiaru robic jakiejs chucznej zabawy.
A po drugie w PL bym miala bardzo duzo klopotow z ksiedzem, bo moja kolezanka nie jest to slubie i ksiadz nie chciał im zrobic chrzcin :/ bo to dziecko w grzechu zyje itp. ale wiadomo jak dali na tace to sie juz dezycja zmienila

• Mamusia
Wiecie co tak sobie wczoraj siedze patrze na kalendarz mala oczywiscie kopala jak cholerka 🙂
I tak mowie do mojego jaaaa za miesiac to pewnie juz Olusia bedzie z nami 🤪 🤪
Troszke zapadlam w lekki szok , ze jakos to do mnie nie dociera ze o tej poze to juz bede tulila moja malutka 😉