Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Loli z tym kłuciem też tak mam, jak za długo w jednej pozycji jestem. Pamiętaj, że teraz wszystko lepiej robić wolniej i robić sobie więcej przerw (np. jak prasujesz na siedząco, to co jakiś czas wstań, przespaceruj się tam i z powrotem).
A co do nie przyjemnego zapachu upławów, to ponoć najlepiej zgłosić się wtedy do lekarza, bo to ponoć nie najlepiej. Może jakiś stan zapalny?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Własnie nie...
jak leze to spokuj ale jak tylko wstane, chodze to mi wtedy wjeksza ilosc leci, ale to nie ze non stop tylko za kazdym razem jak np. wstane :/ hmm raczej nie bo to jak kiedys porównałysmy z Agaa taka zolta wydzielina jak budyn :/

• Mamusia
No wezcie jej nie straszcie ze to sa wody plodowe....
Jak to jest nieprzezroczyste, bez skureczy wody bny juz jej wylecialy??
Mi tez to leci i jak tak wiecej na raz leci to jak by skrzep podczas okresu....
i tak jak Eloite pisze, moze byc jakas infekcja ale ja tez tak mam, a przemywam kwasem bornym i wkladam co jakis czas przeciwzapalne czopki... wiec nie wiem. bo nieraz piosze ze to nic zlego ze tak jest czasem przed porodem tzn w tyg. orzed porodem
LOLI TY ZA MNA PIPOOO CZEKEJ NIGDZIE SIE NIE WYBIERAAAJ :*
widocznie tak jak marcel ciungnie do siwatelka 😉 i mocno napiera cdalym swoim ciezarem.... 😉 Ale wg tego filmiku co rano pokazywalyscie to marcel jest przekrecony bokiem, a nie juz dupcia do yyy pepka 😉

Kurde agus, to jestes wzorek typowej katolickiej rodziny....marzenie tesciowej mojej 😜 heh ona by chciala zebysmy z nia do kosciola chodzili do spowiedzi na jakies nabozenstwa co sa w niektorych miesiacach....a dupa tammm 😜

Kurde laski jaki mialam sen....... najpiwer ze bieglam, w ciazy...tak mi lekko bylo, i przeskoczylam po murku i po schodach tez tak szybko jak kiedys..... potem ze.normalnie spalam, ze w malym pokoju miallam okno otwarte na szeroko( a mieszkam na parterze) i slyszalalm jak jakas szkatulka sie jak ty wieczko tarlo o reszte.... i nie moglam otworzyc oczu.. a czulam ze ktos jest. a jak otwarlam to na polce bylo pusto,wszystko zabrane szafy przeryte, laptop zostal bo byl pod koldra.... nie moglam wstac nogami ruszac, jak sie doczlapalam to w malym pokoju tez syf, w kuchni drzwi otwarte....nie wiedzialam co mam robic.
Obudzilam sie cala mokra...i odrazu poszlam to okno zamknac 😜

• Mamusia
U mnie też bez wkładek to po nogach leci. Ale ja tak miałam od samego początku ciąży. Nasz ksiądz wyzywał nas od małp z sianem zamiast mózgu, od gamoni ze wsi itp. Groził nam i ośmieszał. Niektórzy płakali jak tylko zaczynał do nich mówić. Potem opędzlował zabytkowe witraże a wstawił okna w kościele jak do stodoły 😮 Organy zabytkowe też zginęły...Szkoda słów.

• Mamusia
A slyszeliscie o ks. z Miejskiej Gorki?????? ahhahaha
wkolo kosciola i na rynku chyba tez zamontowal glosniki i wszytskie msze slychac.... i pogrzeby!!! 😮 cala wies slyszly.
I od 7 rana dzwony itd.
Ludzie normalnie sie buntuja bo to dzieci budzi, jesz sobie obiad a tam slyszlysz pogrzeb kogos 😠 zalosne.... a on sie wypiera ze to nikomu nie przeszkadza itp. A koscielny poiwedizal ze do tych glosnikow nie ma regulacji.... czaicie??? to jest obok nas, mielismy z nim nauki....kurde no nie dalo sie zwiac..on lazil i obczajal, a jak by kogos zabraklo to by wiedzial na bank przy wyczytywaniu.
A w poprzedniej wsi zrobil las wegas i na swieta kazal ubierac domy na maksa w swiatelka. tam jak sie jechalo to jak w dzien bylo. A jak ktoss nie mial pieniedzy na swiatelka to pojechal i kupil.

oj coś Ty, wzorek ze mnie żaden 🙂
opowiem Wam co mi się przydarzyło, po czym niejedna z wierzących osób to by chyba od kościoła odeszła.
wiecie - przed ślubem spowiedzi, dzień skupienia itd. tydzień przed ślubem idziemy na ostatnią spowiedz przedślubną, mi trafił proboszcz, Michałowi kleryk. spowiadam się ( aha, zaznaczę że z moim postanowiliśmy że PÓŁ ROKU PRZED ŚLUBEM zachowamy czystość 🙂 co się udało,ale zrobiliśmy to dla siebie, a nie dla wiary...) więc spowiadać się zt ego już nie musiałam. doszłam do samego końca i mówię że za tydzień wesele i mieszkamy razem z narzeczonym. a ten jak nie ryknie!!!! TO W TAKIM RAZIE JA NIE DAM CI ROZGRZESZENIA, BO ZYJESZ W GRZECHU!! MOGE CIE TYLKO POBLOGOSLAWIC!! srutu tu tu i PUK PUK następna osoba! a ja w szoku!! z płaczem wyleciałam z kościoła!! mój M oczywiście rozgrzeszenie dostał, bo się Z TEGO ŻE MIEZKAMY razem nie wyspowiadał!! poszłam dwa dni przed ślubem do innego kościoła i też się z tego spowiadam, a on że nie ma podstaw żęby mi dać rozgrzeszenie bo nie wierzy że nie współżyjemy, a ja mu na to że Bóg widzi i wie ze tego nie robimy...i dostałam rozgrzeszenie.
od tamtego czasu ( ponad 2 lata ) nie traktuje poważnie spowiedzi. nie spowiadam się ze wszystkiego,a do spowiedzi chodzę jak już tylko raz w roku przed świętami.

temat rzeka ta 'nasza wiara' 🙂

Loli nie mówiłaś mi że te upławy mają jakiś nieciekawy zapach...jak mają to to może być niebezpieczne! radziłabym nie czekać na normalną wizytę tylko jechać do szpitala...

Wy to nromalnie wstrętne jesteście 😜 ja przychodzę, mam czas żeby przy Was sobie dychnąć a tu nikogo nie ma 😁 już któryś raz mi tak robicie 🙂 🙂 🙂

wyprałam i powiesiłam wszystkie ciuszki!!!!! 🙂 🙂 nie starczyło miejsca i musiałam od dziadka drugą suszarkę pożyczyć 🙂 wiszą sobie więc te cudeńka i troszkę pachną 🙂 ale odrobinkę 🙂

eloite nigdy jeszcze na siedząco nie prasowałam...hmm może być znacznie wygodniej 😁

• Mamusia
jeden ciul... gdzies tam 😜 hahah
Nooo yyy to ja Ci powiem numer 😁 😁 😁
Tez spowiedz przedslubna, powiedzialam wszytskie grzechy i ze z michem w jednej kolejce stalismy to wczesniej bylo.... to mowimy o seksie ale nie mowimy o wspolnym mieszkaniu bo troche zesmy nakominowali ...bo moj ksiadz 'rodzinny" tzn ten ktory mi dawal komunie, co na kolende przychodzil przez wiele lat, z mojej parafi wypiol sie na mnie... i nie chcial wydac mi zadnych dokumentow.
No ale do tej spowiedzi.... i poiwedzialalm wszytskie grzechy i moze 2 s. ciszy bo pomyslalam jak mam powiedziec o seksie... a ks. do mnie " MAM PRAWO SIE ZAPYTAC< WSPOLZYJECIE Z NARZECZONYM...??" 😮 a ja zonk.... i ze tak a on do mnie " ILE RAZY?? I CZY DOSZLO DO PELNEGO KONCOWEGO STOSUNKU??" a ja burak!! 😮 😮 😮 🤨 i ze tak... i zaczol ze nie moge isc w bialej sukni bo jak to bedzie wygladalo itp. Dobrze ze nie wiedzial ze w ciazy jestem bo by mi konfesjonal na glowie rozwalil chyba.... karola tez pytal.
potem do innego kosciola.... Ale ze akurat tak wyszlo, ze nie robilismy seksu to nie spowiadalismy sie z tego... a ten ks to samo " CZY WSPOLZYLISCIE??" a ja twardo... po ostatniej spowiedzi nie!!
podpisal rozgrzeszenie i nara a karola trzzymal i trzymal.... hahaha

• Mamusia
Aga a jaki masz proszek?? bo ja w dzidziusiu robilam i plukalam silanem sensitive.... i jest delikatny zapach itd....
A dostalam probke Lovella i dalam ciutke do pieluch co dostalam jakis czas temu, i poprostuuuu smrod!!!wsadzilam tez normalne rzeczy myslalam ze tak jak po dizdziusiu beda pachniec ...yy poprostu niczym bo on niczym nie pachnie...delikatnie czuc ten yyy plyn... i jakas masakraa!!! 😮 wszytsko potem od nowa do prania. dla mnie to jest tak duszace ze jak bym byla niemowlakiem, i w takich "wypachnionych" ciuchach mialabym lezec ciagle.... to bym ryczala ile wlezie 🤨 poscieli juz w tym nie pralam....

no ja właśnie mam lovelle 🙂 ale nie śmierdzi, tylko po prostu nie pachnie.
a w płynie podobno nie można płukać? ja w każdym razie nie płukałam.
one nie były brudne więc wstępnie to je chciałam tylko lekko przepłukać w płynie do prania chyba z Bobasa, ale skończyło się bólem pleców i od następnego dnia wszystko poleciało do pralki.
zastanawiam się nad kołdrą i rożkami...boje się prać to w pralce! może się zniekształcić no nie?