Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasiu a nie wolalabys w domku to wszystko ZAŁATWIĆ 😉 niż tam po wc biegać ze skurczami jeszcze. ja sie wlasnie zastanawiam, tyle ze ja mam kawalej to by trzeba było na wc i prosto na spzital, a jak mi sie w aucie jeszcze raz zechce 😜 cieżka sprawa, nei wiem jeszcze co zrobie, a może wogole nie bezie czasu na to i sie sam problem rozwiąże..

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka moja jest prawie identyczna 🙂 też taka przyjazna 😁 😁

Kasiu jeśli zdążę to zrobię w domu...ale wiadomo, że to może być różnie 🙂

a ten leżaczek z FP mam i dokładnie ten z wibracjami 🙂 hmmm mojej koleżanki siostrzenica m-czna to się boi tych wibracji i nie chce na nim leżec...włączyła mi je i jak dla mnie były trochę za mocne...

Aniu no i co że nienawidzisz mleka? 🙂 nie musisz go spożywać żeby mieć mleko w cyckach 😁
hmm ja tam wolę mieć swoją...a co jeśli Ci zaaplikują używaną? 😜

no właśnie też mi to spędza sen z powiek, podobno przed porodem biegunka występuje sama żeby oczyścić organizm wtedy nic nie trzeba robić (dlatego oni przed przyjęciem do szpitala pytają kiedy był ostatni posiłek i hmmmm 🤨 wypróżnienie) - to jest najbardziej optymistyczny plan i jego będę się trzymać 😜

• Mamusia
jaa wiem 😁 ehhe ale sobie przylozylam i glupek nie zauwazylam ze mam gruszke nacisnieta a ja puscilam 😜 jak mi zassalo tooo kuuurna myslalam ze mnie cala wciungnie 😜
Ale kure dupy dalam bo nie mam otworku zeby np butelke podstawic tylko jest taki dolek ze by to mleko zcieklo i trzeba wylewac ale tam srac...

LEwatywa.. hmm zgassilo mnie ze to tylko butekla z rurka bez wezyka itp... 😮 nie mam pojecia jak to zrobic samej 😜 haha ale w szpitalu sie nie dam 😁

termofor chyba lepszy niz ten bujaczek, bo one sa do 9 kg a potem?? Dupa...

Czesc brzucholki. Dzisiaj to juz nieziemsko boli wiec tylko na chwile. Mam łykac tabletki, szyjka zamknieta wiec ok. Powiedziała ze nic sie nie dzieje złego. A czuje sie dzisiaj jak zbita czy przemielona przez maszynke. Zagladne pozniej 😘

Eluś czyli norma...tak przechodzisz po prostu ciążę 😞 trzymaj się słońce:*

Aniu a ile dałaś za tego laktatora? ja dostałam w spadku ( nie wiem co to też za pomysł żeby używany laktator komuś dać? ) jak go teraz oglądałam to w środku był jakiś zaciek!!!! fuuuj! ja wiem że to tylko mleko, ale chyba taki sprzęt to należy mieć swój! nowy! no jak uważacie?? wyrzuciłam ten spadkowy...
Aniu co do lewatywy, to ja mam nadal taki plan że na początku 38tc ( chyba że lekarz dzisiaj powie zupełnie co innego... ) to sobie ją zaaplikuję 😁 hyh 😁 poćwiczę i zobaczę ile to wszystko trwa...

aco do leżaczków to tak jak Agaa pisze są tańsze z FP z wibrą 😜 i do 18 kg tylko trzeba poszukać, też chcę taki kupić tylko poczekam z tym na kasę jak się niunia urodzi

tak tak Aniu87 potem jak przeczytałam drugi raz to sen zrozumiałam 🙂 to znaczy że dzidzia potrzebuje, a koniec to swoją drogą bliski, bo bliżej niż dalej 😁 mądrze stwierdziłam, nie ma co! 🙂

moje pranie w 98% skończone, wszystko teraz kapie na balkonie! pogniecione w cholerę...

Aniu ja mam ten
http://allegro.pl/item1166571204_fisher_price_fotelik_bujaczek_lezaczek_3w1_m7930.html
tylko z przesyłką zapłaciłam 178zł 🙂
świetny jest! mam nadzieję że go mocno wykorzystam, bo tak jak Kasia pisze jest do 18kg!

hahaha 😁 uwielbiam hasło: "koniec jest bliski" 🤪
Aga odciągacz musisz i tak po każdym użyciu wyparzyć więc powinien być czysty, ale tez wolałabym nowy 😜 A właśnie moja siostra jak urodziła kupiła sobie odciągacz miała go może z 3 m-ce i przy takim wyparzaniu raz zapomniała o nim i spaliła dziada po prostu - mieszkali wtedy w akademiku z młodym - śmierdziało palonym plastikiem na całe 4 piętra 😁 😁 😁

słyszałam że umyć, ale żeby wyparzyć?? poważnie? huh 🙂 no ok, nie ma sprawy 🙂 no to mój po ostatnim użyciu przez 'kogoś', bo nawet nie wiem...to nie został wyparzony...
ja się wstrzymam narazie...bo może akurat się nie przyda? a jak już kupię to chciałabym ten z aventu...ale drogi w cholerę!

• Mamusia
hahahah 😁 niezle podala laktatorowi 😜 zaraz zrobie fote i dodam... dalam 8 zl 🙂 szalu ni ma ale po co mam kupowwac za bog wie ile a potem co z tym zrobie???
a ten bujaczek fajny ale kurde... nie wiem to juz ktorys chrzestny musi sie kopsnac na wydatek; 😁 😁 😁 😁 😁 hahaha

8zł????? i jak to się kurde ma do 130zł z aventu?? chore...rzeczywiście kompletnie się nie opłaca jak by ten miał być dobry...no nic, na razie o nim nie myślę. będzie kasa ( której nie ma, oprócz tych 200zł od męża z przekupstwa 😜 ) to i elektroniczny się kupi 🙂
albo niech chrzestna się kopsnie i kupi 😁

też myślę od paru dni o wyparzeniu wszystkiego...ale najpierw to pranie i prasowanie, bo na razie to sobie z tym nie umiem dać rady, więc za kolejne się nie biorę!