Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu marzenie super 😁 a piątek 13go wcale nie był by pechowy 🙂

Eluś do kiblowej deski - idealne porównanie 🙂 z praniem sobie ledwo poradziłam, ale prawie ponad moje siły...jeszcze trzy rzeczy muszę tak wyprać, ale to może wieczorem, bo teraz nie mam siły nawet iść robić obiad 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
noo to dobrze Ela ze jest taki wymog bo tu sa zabronione 😮 jakie kolwiek gacie 😮 😮 ale dupa jasiu... ja nie bede z gola dupa lezec i kawal czego miedzy nogami... niech zapomna 🤪 jo sie nie dom 😁
A takie zwykle co mowisz aga to mam tez, i to dosyc dosyc to mam spakowane tez 😜 heh

• Mamusia
w sumie polog to jest jaki czas.....?????? bo ja czubewk i nie wiem... 😮 ja jak moja kupela lezala w szitalu i polozna ja zjebala ze nic nie wie na temat porodu i pologu... a ona jej na to ze nie musi wieciec wiecej niz to ze ma urodzic przez i oddychac... a o pologu to powinna ona jej powiedziec bo nigdy tego nie przezyla to skad ma wiedziec... 😜 hehe

A maja pewnie ze tak 🙂 tylko ze nie bede siedziala caly dzien sobie na kompie tak jak w domciu 😞 bo i siora i brachol beda chcieli tez a oni kompa nie wlaczaja non stop.... Ale spokojnie lacznosc bedzie 🙂)

u nas w szpitalu mozna nosic gacie te jednorazowe bo polzne opowiadaly jak kobiety chodzily po korytarzu i nagle cos gubily 😁 i nie wiedzialy czy to podnies i isc dalej czy udac glupa ze to nie jej 😁 wiec zezwolili na te majtale

teraz tak patrzę na te laktatory na allegro i chyba bym się w pierś biła 🙂 ( drugi raz dzisiaj to piszę.... 🙂 ) gdybym kupiła z aventu w sklepie! na allegro jest duuuużo taniej 🙂

dzięki qreczko 🙂 😘 😘

bobas herbatki też są? wow 🙂

co macie na obiad...ech ja zero pomysłu!!

• Mamusia
aaaaa no Asiu widzialas.... skleroza moja nie boli a trza sie nachodzic...
Herbatki..... dobry temat 😜
bylam w rosmanie i sa cherbatki z tej ich niemieckiej firmy BB... i sa na laktacje wlasnie i z kopru na kolki dla dzieci i kosztuja do 5 zl maks...
A chyba jeszcze jedyna firma jaka ma takie rozne herbatki jest HIPPI czy cos tam... i one kosztuja juz do 13 zl....
powiedzcie mi dlaczego?????
i czy lepiej kupic ta tansza czy ta z hippi... bo z hippi to i jest uspakajajaca i kopru od 1 dnia... no i na laktacje dla nas i sie zastanawialam nad nimi...

🙂 🙂 nie ma za co, po to jesteśmy ☺️
Ania jejku nie wiedziałam ze te moje majciochy ze są wielkie - lecę sprawdzić bo szczerze to nie rozpakowywałam ich żeby oglądać 😁 zaraz Wam napisze jakie są 🙃

Aniu z kopru są podobno ohydne! i pijesz je tylko wtedy jak dziecko ma te kolki...tak to pić nie musisz, możesz ale nie trzeba.
to też jest taka rzecz która można kupić od ręki. nie wiem czemu różnią się ceną...pewnie dlatego że HIPP to bardziej znana marka!

Ania8888 napisał(a):
no agus... butelka do herbatki.. ta mala 😜 heheh

Aniu do czego to? bo się gubię 😜 za szybko te posty lecą 😉 a ja mam dzisiaj gorszy w jarzenie dzień... 🙂

takie mam do herbaty
http://allegro.pl/item1177543702_butelki_tommee_tippee_2x150ml_0_bpa_promocja.html
Co do tej herbaty dla dzieci na kolki i na laktacje to nie mam pojecia czym one sie roznia ze jedne drozsze a inne duzo tansze 🥴

• Mamusia
Hej laseczki kurde 23 strony od samego rana no wiecie co ilez mozna pisac 😁 nie ladnie 😉
Moze jakos jak bede miała czas puzniej to nadrobie to co tam pisalyscie.
Ja wsumie dzis przespalam znow cala noc bez ani jednej pobudki az w szoku jestem bo to juz wsumie u mnie 2-3 noc 😉
Ale chyba cos zaczyna mnie jedna pachwina bolec 🤨 takie dziwne uczucie czasem boli czasem nie , no zobaczymy jak to sie potoczy ale widze ze i kazda pewnie to dopadnie pokoleji 🙂

U MNIE DZIS 36 TYDZIEN MALUTKA WSUMIE PRZYGOTOWANA W PEŁNI DO PORODU!! NO TO CO TERAZ TYLKO CZEKAMY

Ja już wróciłam 😁
Widze tu Age co znaczy że do czytania będzie dużo stron :P
Kupiłam sobie szlafrok i byłam w tej aptece kupiłam ten aspirator, gaziki i płyn do higieny intymnej po porodzie :P Kupiłam jeszcze krem na odpażenia :P
Yh wróćiłam głodna jak wilk i na dodatek z bólem w dole brzuszka 😞

byłam sprawdzić i przymierzyć 🙂 ja mam majty z canpolu rozmiar L/XL i sa dobre, wydawały się za duże na oko, ale jak przymierzyłam to tak fajnnie leżą i nigdzie nie uciskają...nie żebym się ze stringów na nie przerzuciła i zamówiła hurtową ilość 😁 ale nie jest tak źle jak myślałam...

• Mamusia
Ale te z kopru to sa dla dzieci... a te na laktacje to pies wie z jakiego gowna sa zrobione... 😞
Ej a teraz chwila zalamki... moja kumpela po 2 miechach ma juz okres 🤪 😮 😞 😞 no nic.... bo juz mleka nie ma rzecz normalna ale tak fajno bez okresa 😜
No alee maly pije mleko w praszku... pil bebiko i nie najadal sie i teraz nan i tez dupa mala wola ciagle... az zatwardzenia od tego gowna dostal... i nic nie pomaga zeby sie wykupal...
Ale nie o to chodzi...

zgadnijcie na ile dni starcza jej puszka mleka nan....warta ok 13 -14 zl...???
NA 3DNI 😮 😮 jakas masakra... na tydzien to jest 50 zl ponad na mleko....i to jeszcze nan gdzie jest najtansze a gdzie np BEBILON????????????? wyobrazacie sobie teraz tyg 90 zl na mleko ?? szal macicy 🤢 ☺️ ☺️