Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz jak to się fajnie wspomina? 🙂 swojego pierwszego posta 😁 później jak z Anulka się zsolidaryzowałam, bo obie lubiłyśmy zupki chińskie 😁 ona to pewnie będzie pamiętać 😁 jak były rozmowy tylko o wymiotach i o złym samopoczuciu tym początkowym, jakie to senne jesteśmy 🙂 to było tak strasznie dawno temu!!!! i zima była jeszcxze i niejedna z nas napisała o tym że chce żeby już było ciepło 😁 jak pierwsze ruchy sioperka poczuła 🙂
ale i przykre posty były...bo dużo dziewczyn oficjalnie się z nami pożegnało 😞 oby teraz znowu były w ciąży i cieszyły się z tego co my 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Po pierwsze wiadomo ze jak sie dzidzia urodzi to czlowiek jest lekko w szoku przerazony, szczesliwy obawia sie czy da sobie rady torszke nie wyspany itp. a jak bedziesz u siebie to sie bedziesz czula jak u siebie w domu itp a gdzie jeszcze u obcych mieszkac.

jaki remont Elu? łóżeczko postawisz u siebie w pokoju, poprzesuwacie meble, dzidzia nie musi mieć typowo dzidziowego pokoju! i tak jak byście się przeprowadzali to by takiego nie miała, więc nie daj się namówić na mieszkanie z teściami...proszę Cię!

Loli napisał(a):
Po pierwsze wiadomo ze jak sie dzidzia urodzi to czlowiek jest lekko w szoku przerazony, szczesliwy obawia sie czy da sobie rady torszke nie wyspany itp. a jak bedziesz u siebie to sie bedziesz czula jak u siebie w domu itp a gdzie jeszcze u obcych mieszkac.

DOKŁADNIE!!

Noo super ja czuje ze jak sie mała urodzi to bedziemy mieszkac osobno wogole. Dramat. Siedze i rycze. Wogole to co on mysli ze bedzie tak bo niby ui niego jest miejsce? Nie ma wlasnie bo to nie jest tylko miejsce na lozeczko dla małej.

Nie ma takiej opcji zebym tam zamieszkała on ma młodsza siostre która sie uczy jeszcze a mała przeciez bedzie płakac po nocach itd. Ja chce zebysmy sami wychowali mała a nie zeby mi sie ktos non stop wtracał, bo on sie boi ze bedziemy biedni i wogole.

• Mamusia
Eluska a jak bedziesz u siebie w domu to nawet mamusia ci cos pomoze, pokaze, podpowie a jak bedziesz u nich mieszkala to beda chcieli wychowac dziecko tak jak oni to robia.

Kurde nie placz laska :* taka super i ladna z ciebie dziewczyna 😘 😘

Agaa wiem wiem 😉 chciałam zobaczyc jak zareagujesz 😁 hehe

Eluśka nie płacz bo to nic nie da...u Ciebie na pewno jest więcej miejsca niż u niego, a poza tym my tu się bronimy przed wtrącaniem się teściowej, a Ty byś miała z nią mieszkać? i jeszcze się stresować że ona Ci zwraca uwagę? a będzie na pewno!

Szkoda ze wogole on jak rozmawia z nimi to oni go tak nakręca ze dramat. Kurde moja mama utrzymala całe mieszkanie, mnie i siostre i jeszcze ojca bo nie pracowal no i co i dała rade!
Nie zamieszkam napewno u niego. Ani u mnie ani u niego nie jest na tyle miejsca zeby jeszcze z mała mieszkać. a wynajac mieszkanie mozna a zwlaszcza ze za wynajem zapłaca rodzice po polowie.

no i koniec tematu do dyskusji Elu, Seba musi zrozumieć że musicie zostać u Ciebie a nie u niego, bo na razie nie ma innego wyjścia i to on ma się dopasować a nie Ty! Twoja mama na pewno dużo Ci pomoże i finansowo też, powoli sobie to wszystko poukładacie, prosto nie będzie, ale dacie sobie radę...tylko Ty musisz być spokojna i na spokojnie po porodzie przyjść do domu i opiekować się mała....

Loli a chcesz w łep? 😜:P

Bo by przydalo sie troche wsparcia z jego strony a nie ze go rodzice nakrecili ze nie damy sobie rady i juz i on tez tak mysli. Bo dalibysmy. z pomoca ale lepiej mieszkac osobno z dzieckiem przeciez.

łep lepiej brzmi 😁

Eluśka hmm w sumie to trochę mu się dziwię, bo powinno mu też zależeć na tym żeby z rodzicami nie mieszkać...a co on na ewentualny pomysł mieskania u Ciebie?