Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli to ja lecę do Ciebie z sodą , ale wstaw drugą pizze co??? ☺️ Ale bym zjadła...Laski czaicie to, że jutro o tej porze Krystian będzie już ponad trzy godziny płynął 😜 hehe
Eluśka trzymam kciuki za mieszkanko 😘 I Qrka...Szalona...Ja to już bym na kibelku ze strachu pewnie siedziała 😮 Póki co nadal stracha nie mam tylko meeeeeega ciekawość jak to wszystko będzie, ale pewnie jak mnie taki pierwszy niezbyt przyjazny skurcz złapie to mi się odechce 😁
Byłam dzisiaj na chwilkę w mieście...Po sklepach połazić. I znowu spotkałam samych ,,znajomych,,....Tego Jurę i takiego Marka...Aż moja JUlka(siostra) pytała ELUUU SKĄD ZNASZ TEGO PANA 😜

• Mamusia
o kurde laski ,ale jestem zmęczona no zaraz tu zdechnę nie dość ,że ciepło to jeszcze jak mi przywieźli tą rogówkę to kurde całą usyfioną no szlak mnie trafił i musiałam ją przetrzeć a łatwe to nie było....dobrze ,że to eko skóra a nie materiał bo bym chyba padła wcześniej niż ją domyła.....jut zaczynamy malować pokoik dla naszej królewny 😁 😁 😁 😁 😁
JUTRO RANO WRACA MOJA SIOSTRA Z BUŁGARII....FAJNIE ,BO JUŻ SIĘ STĘSKNIŁAM 🙂

• Mamusia
no wiem ,ze jest ci ciężko ale mocno trzymam kciuki ,bo inaczej nie mam mimo szczerych chęci jak ci pomóc ☺️
wiesz ja niby szybko znalazłam ,ale co jak wymalowałam ,odnowiłam a po tygodniu wyszła afera z właścicielka mieszkania ....i musiałam się wyprowadzić....skoro zarzucała mi że przeze mnie zardzewiały rury w ścianie to wolałam się zawijać od nich ,bo nie wyobrażam sobie takich sytuacji jak małą się urodzi......druga stancja dopiero jest trafiona.także też nam nie ciekawie na początku się ułożyło 🤢

Buuterfly sofa fajna ciekawa kolorystyka 😉 noo i strasznie tanio 😁
Agaa no boje się dopóki nie ejst tak żle to będe w domu 😁
i też dostałam dziś od mojego haribo i moje orzeszki w czekoladzie milka lila stars 🤪
iii się objadłam i wylegiwałam całe popołudnie 😉