Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was ponownie Brzusie ! 😁
Jejciuu ale burzaa licze że wkoncu będzie chłodniej 😜
Ogladałam tam wasze sliczne duze bebolki 🙂
Ja bylam u babci bieduli tez te upały nie służa, a mnie siedzenie nie służy byłam u niej i co 2 minuty wstawałam z wersalki bo boli ta kość ogonowa 🤢
Przy okazji po drodze 2 porcje lodów wmuciłam 😁 u babci placuszki i wróciłam znów głodna 🤪
Mam na dzisiejszą noc plan 😎 chce sobie jakos ostro posioperzyc bo ja juz nie umiem siedziec i to juz nawet nie jest fajne :P jak mój bedzie miał jakies ale to go przywiaze i sama go obskocze 😎
A gdzie wyście wszystkie poznikały ? 😜 I jak tam samopoczucia ? 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oooo no Domi dobrze ze mi przypomnialas 😜 hehe a juz jest na wrzesien czy jeszcze na sierpien?? 😜
I to bedzie widze NASZA noc Dosik 🤪 🤪 🤪 🤪 hyhyhy zeby to cos ktores dalo... 🤔 😆

A ogolnie w dole brzucha mnie boli, i maly jakis spokojny... i cos mam uczucie jak by mi lecialo latam do wc siku i nic .... trche jak by taka biala galaretka... ale to chyba sluz 🤨 ☺️ ale w pewnym momencie jak by mi sie siku tamtedy chcialo i nic... nie wiem o co chodzi... a leze caly czas i czekam na tatuska;D

a Was znowu ni ma.... 🤔

no nic jak dzis juz mnie nie bedzie to jutro 😁

Anulka juz jest na wrzesień 🙂 😁
Nigdy się nie spodziewałam że pod sam koniec cieży nie będe umiała iedzieć 😞
Tak ANulka to bedzie nasza noccc 🤪
chociaz czuje ze mi pewnie nic nie da może Tobie prędzej 😎

mnie nie było, bo szkołe rodzenia zaliczyłam 🙂 o połogu...w sumie to ech...masakra jakaś 😞 no ale każda musi z nas to przejść, nie ma wyjątków...

Anulka kto wie kto wie...może to jest początek końca? 🙂

• Mamusia
Laski co z wami ?
Nie bylo mnie jakies 4 godziny a tutaj tylko 3 strony do nadrobienia?
No wezcie poniedzialek wkoncu 😉
Kurrrrde ja wlasnie wrocilam z tych zakupow chyba lekko przesadzilam z siatami ;( bo boli mnie brzuszek ehh kolezanka mi pomogla troszku ale tak czy inaczej jakos mnie tak lekko boli.
Jestem taka zmeczona ze wsumie nie wiem co sie dzieje naprawde 😞
Zrobilam sobie jakies zapiekaneczki ktore sie pichca wlasnie w piekarniku zjem je i klade sie i pewnie juz nie powstane 😞
U mnie dzis tez masakrycznie parno a ja glupia sweterek sobie ubralam 3/4 bo tak jakos szarawo ja polku bylo a sie okazala duchota taka ze az sie zemnie lalo 😞
Spasowal by prysznic ale nie wiem czy wystoje nog nie czuje nic!!!!

no świetnie Loli, to teraz nic tylko leżeć i odpoczywać...:*

dziewczyny na L4
powiedzcie mi...kto Wam wyda druk RMUA?? bo ja teraz patrzę w te drugi co mi mama daje i tam nie ma mojego RMUA, tylko tej drugiej pracownicy...i zgłupiałam. mam iść po te druki do ZUSu?? czy któraś wie na pewno jak to jest?

Iwwwa w tym rzecz, że tak raczej powinno być...chyba że! ZUS przesyła do Twojego pracodawcy to że Ci płaci te składki? cholera wie...ta nasza księgowa to jest dupa a nie księgowa! ona nigdy nic nie wie! 😠

no właśnie muszę ją zapytać też jak to jest...
tylko wiesz...ja mam tą cała dokumentację i RMUA babki która tam pracuje jest, a przy moim nazwisku pisze że 'wyłączona z ubezpieczenia z dniem 02.02.10" 🙂 więc stąd moje zgłupienie 🙂 a przy moim nazwisku na liście płac są same zera!! achh

wiesz, jak ktoś ma sytuację prawną zgodną z rzeczywistością to nie ma się czego obawiać, a u mnie taka lewizna troszku 🙂 ale swoją drogą to księgowa to powinna wiedzieć skoro prowadzi mojej mamie TYLKO pracowników, bo ja się na kadrach nie znam! 😠

• Mamusia
Hmmm wiesz co to ja nie wiem jak to jest w takich przypadkach. To zadzwon poprostu do zusu i nie musisz przeciez z nazwiska swojego tylko ogolnie sie zapytaj o taka sytuacje.
Ja jak do urzedu skarbowego dzwonilam jak tam mialam zamieszanie to albo sie przedstawialam jako anna kowalska albo wogole i pytalam o szczegoly czy przekrety hehe. Oczywiscie zastrzesz numer i tyle. Chociaz nie musisz bo to zwykla sprawa i pytanie. Ale ja bym zadzwonila i spokuj.

masz rację...jutro zadzwonię i się wszystkiego dowiem 🙂 kurczę, a ja zawsze się jako anna michalska przedstawiam hehehe, boroki z tych Ań 😁

a Ty jak w ogóle Iw się czujesz dzisiaj?? lepiej troszeczkę? co porabiałaś cały dzień?

• Mamusia
A dzis z rana jakos mi lepiej bylo, chociaz noc nie przespana mimo tego ze spałam z Wieśkiem, wentylatorem hehe przytuleni 🙂 ale i tak nie moglam zasnac. Jakos o 4 zasnelam ale przed 8 juz na nogach. I krocze tak nie bolalo. Wiec pojechalam do marketu ledwo w samochod sie mieszczac hehe
poszlam do apteki chcialam kupic do pępuszka ale nie bylo wiec tylko podklady kupilam na lozko i chcialam kupic na rozstepy i mowie do babki cos dobrego a ona mi za 92 zł daje wiec podziekowalam 😠
A teraz krocze daje popalic