Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kornelia87 napisał(a):
😁 Hej Wrześniowki 🙂 moze bez tego czopka połaze do wrzesnia 😁 ja myslałam ze mam nisko brzuch ale moj basior mnie zadziwia opadł jeszcze nizej 😮 😮

Ty też tu zawitałaś?? Właśnie im pisałam, że u nas pustki 😁

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Nie Loli nic nie mówiła hmm.. a poza tym facet na usg tez nic nie mówił zeby zle było czy cos. Może poprostu jest malutka

Mnie też straszyli, że dzidziuś bedzie malutki, nawet leżałam przez to w szpitalu. I teraz się okazało, że dwa tygodnie temu na usg ważył 3100, więc aż taki malutki nie jest. Także nie masz się tym co przejmować , A Tobie jaka waga wyszła ??

• Mamusia
nie ma co sie martwic ze malutka 🙂 drobna kobitka z niej bedzie i tyle 🙂 wazne ze zdrowa jest 😁 a czop... galaretowato-sluzowaty brunatno-rozowy w moim wypadku... i w ogole sie do nie spodziewalam wczoraj plamilam po badaniu ginekologicznym i chyba mnie moj lekarz poruszał 🙂 i rozruszał 🙂

• Mamusia
Loli napisał(a):
Heheheh juz wsumie nie wiem gdzie mam pisac 🙂 moze jednak sierpniowki przeniesiecie sie do nas i zrobimy maly dialogowy czat 🙂 bo wsumie nie ma sesu pisac w osobnych watkach 🙂
A u nas hmm pewnie i by sie znalazlo pare pytan do was 🙂

Loli my jesteśmy prawie na tym samym etapie, kwestia tygodnia to mała różnica 🙂

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Mi dzisiaj podał 2260 wiec jakas ogromna nie jest ale tez jakas strasznie małą przecież.

Spokojnie ma przecież jeszcze ponad dwa tygodnie. Może nawet dobije do 3 kg. Zobaczysz, że nie ma się czym martwić. Przecież nieraz rodzą się noworodki terminowe z wagą 2 kg. A Ci lekarze to tylko tak straszą, tak przynajmniej było w moim wypadku