Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

a ja znowu zaczynam swoje myślenie o porodzie od skurczy i leżenia już na samolocie 🙂 a te wcześniejsze 'przygotowani' jakoś ich nie widzę 🙂

ale dużego dzieciaczka urodziła Monia 🙂 ciekawe czy moja będzie jeszcze większa....yhhh

Bobas kto wie, może też Ci zaproponuje tą przyjemność 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie wiem ile mial cm nie powiedziala,ale ona rodzila w UK a tu zadko sie zdaza zeby mierzyli 😞 i naturalnie urodzila nie wiem dokladnie ile porod trwal ale ok 3 godz 😁 ta to szczescie 😉 ja nie moglam urodzic moje dzieci przyszly na swiat przez cesarke,a tak bardzo chcialam nat. i widzicie siostry jetsesmy a tak roznie to bywa 🙂

dopiero teraz isę o tym dowiedziałam, wcześniej jak czytałam to że tylko w szpitalach, dlatego mnie to szokuje... 🙂 i co? zrobi mi to w gabinecie, a dajmy na to to będzie mega mocno boleć jak tam piszą, a ja na ból reaguje płaczem i co? wyjdę z tego gabinetu spłakana? 🙂 albo będę mu tam krzyczeć? 😁 albo co gorsza kurde kupe z wrażenia mu tam zrobię??????? 😁 😁 😁 😁 no jak to tak 😜

pozazdroscic szybkiego porodu szczesciara 🙂
Agaa zrobisz kupe i co lewatywa sie nie przyda 😁 😁 😁 albo zaczniesz krzyczec i te co beda siedziec przed gabinetem zwieja bo sie przestrasza

Asiu a wiesz co jest najlepsze...cholera że jak byłam kupić Madzi tą lewatywę to sobie kupiłam drugą!! i co? dwie teraz mam i miały by się nie przydać? 😜 marnotrastwo pieniędzy 🙂

Biore pod uwage ze będzie boleć i ze bede jęczeć z bólu 😜
ale kupy nie biore pod uwage 😁
Dokładnie Asiu pouciekają z pod gabinetu bo pomyślą że lekarz krzywdzi ! 😁

Agaa a ta lewatywa to dziala podobnie jak czopek ? bo ja czopki bralam bo nie moglam sie wystac ☺️
no to by bylo marntrastwo to moze przed wizyta lewatywa potem masaz to napewno cos zadziala i porodowka bedzie czekac 🙂

ale macie stracha przed tą lewatywą 🙂 czego tu się bać? 😁 ekspresowa kupa po prostu 😁 sruuuu i już 😁

oki naczytałam się o tym masażu...i pozytywnie i negatywnie...może samo się zacznie i nie będę musiAŁA PODEJMOWAĆ DEcyzji...? 🙂
idę sprzątać

do potem brzuszki 🙂

Dosik zaktualizowałam Ci na tego 11 września 😁

• Mamusia
Dosik sygnalek doszedl jak najabrdziej.
Kurde 12 stron 😮 wiedzialam tak to wlasnie jest jak sie nie jest aktywnym na forum.
A co was tak wzielo na pogaduszki w weekend? waszych nie ma?
Ale widze ze tutaj wsumie temat masazu 🙂 wjec zaduzo mnie nie ominelo 😉