Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulka normalnie Foch 😠 😜 ze mnie zostawilas hehe 😉 zartuje
Eloite no 3 dni tylko :P ale wsumie nie wieze w te ich daty 🙂 to naprawde musi byc jakis cud zeby dziecko sie urodzilo naprawde w tej dacie 🙂
Mi sie cos wydaje ze jeszcze chwile Olenka sobie u mnie posiedzi.
Bo podobno dzidzia tuz przed porodem sie spokojna robi, a u mnie Ola to normalnie nie wiem non stop kopie, rozpycha sie, przeciaga 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Powiem Ci ze juz nic nie boli... troche to szycie ciaglnie jak siedze dlugo w 1 pozycji i potem wstaje... A tak po za tym oki 😉
Brzuch plaski.. mhmm... ☺️ ☺️ zadne takie... jest okropny!!!! 😞 😞 😞 😞
teraz juz miesnie wracaja do siebie ale byla masakra jedna galareta 😞 i pepek dalej taki jak byl, rozstepy sie biale zrobily, i kreska okropnie ciemna... ale no mysle ze jeszcze troche zniknie 😉
I boli jak mam spodnie zalozone bo sciaga... wiec piernicze te wszystkie pasy itp

i tak szczerze... 2 3 dni po porodzie zarzekalam sie ze wiecej dzieci nie bo okropny bol... ale juz przestaje o tym pamietac. cos pozostaje ze zsie meczylam itd ale tak jakos zanika to wszystko 😉

ide spac bo zaraz pewnie sie obudzi i juz jie pospie.. paa:**

Czesc brzuszki,nie nadrobilam wszystkiego Anulka slicznego masz synusia boski mmmmm:woohoo 😁la nastepnej Mamuski GRATULACJE!!
  • Loli co Ty tutaj jeszcze robisz hmmmm a juz myslalam ze urodzilas heh a tu nic,ja juz wczoraj myslalam ze mnie odwioza tak mnie brzuch zaczal bolec ze masakra zamowilismy sobie fotelik moj M jaki zadowolony sam wybieral 🙂
  • Jak sie czujecie na dzis?

• Mamusia
    🙂 🙂 🙂 hej jak tam u was ja sie juz melduje z samego rana oczywiscie w dwupaku 😉
    Wczoraj troszeczke mnie tylko szyjka bolala, a tak to cisza, Olenka czadu pol nocy dawala , sily to ona na wyjscie nie zbiera z tego co widac?
    Bo podobno tuz przed porodem dziecko sie wycisza 😜 😜

cześć brzusie 🙂
    Loli widzę ze skutecznie hamujemy kolejkę 😜 moja niunia tez daje czadu jakby jej się wcale nie spieszyło, w przeciwieństwie do mamusi 😉
    ja wczoraj wybrałam się z Dawidem na mega długi spacer (jak dla mnie) ledwo do domu przyczłapałam i rezultatów 0 - no może jeden - buty tak mnie ucisnęły ze masakra, niby nóżki nie są spuchnięte a żadnych butów nie mogę ubrać 😠

hej brzuszki!
    Anuś super że do nas wróciłaś 🙂 mamy pare pytań...tzn ja mam dwa 😜 więc jak znajdziesz chwilkę to Ci je zadam 🙂 Marcel jest uroczy, nie umiem się napatrzeć... 🙂 tęsknie już do swojej małej...

a ja wczoraj...myślałam że to już 🙂 idę się umyć wieczorem...zakładam pidżamę i przed tv. a tu spodenki od pidżamki mokre w kroku! troche za mocno jak na śluz...więc się zrywam na równe nogi 🙂 lece do kibelka dotykam, macam...no i nie wiem co to było! Anulka mówiła że wody mają specyficzny zapach...to coś miało dziwny zapach, ale czy ja wiem???? nie chce sobie wmawiać 🙂 może po prostu śluz i rzadszej konsystencji...

ha i wiecie co jeszcze? u mnie zaczęły się telefony i smsy o treści "urodziłaś już?" 😮 na razie mnie to bawi, ale jeszcze trochę i wkurzy 🙂 także Loli ja Ci nic nie będę mówiła o porodówce, przyjdzie i na Ciebie czas 😘 😘

• Mamusia
    HEJ MAMUŚKI!
    co tam nowego urodziła może któraś od wczoraj he he?ja jestem do tyłu przez ten mój net i nie mam jak nadrobić ,więc jak co proszę o streszczenie wydarzeń.....Moja malutka też póki co się n ie śpieszy na ten świat...od dziś mam równo tydzień do terminu z miesiączki a z usg mam na 3 ego.....ciekawe jak to wyjdzie ......mój stawia ,ze mała urodzi się po terminie i to w dzień wypłaty ha ha ha 😉 😉 😉 😉 😉 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
    pozdrawiam 😘

ale może to nie były wody? tylko ja się doszukuje 🙂
    jak to się powtórzy to się zgłoszę....

Loli ale Twoja kolej dopiero za dwa dni, więc reszta dziewczyn! nie panikować, stać w kolejce i czekać na swoją kolej 😜 porządek musi być hehee