Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

może jej chop znowu ma na później? 🙂 ale wolałabym żeby napisała czy zadzwoniła że już jest po 😁

a Dosika też nie ma:> oni wczoraj mieli solidnie posioperzyć, więc kto wie 😁

• Mamusia
a wiecie co ja robie 😁 wstalam dopiero, siedze w krotkich spodenkach, zimno jak cholera i wcinam miske lodow, nie jakąś taką małą tylko taka na zupę ;D zaraz sie ubieram i bede robic pierogi, w ciul roboty mnie czeka ale tesciowej dzis nie ma wiec mam kuchnie wolna nie musze jej ogladac a ochote mam okropna na pierogi bo mi wczoraj mama powiedziala ze robila!!! i nie moge sie tego wyzbyc z pamieci!

• Mamusia
witajcie 🙂to jest nasz wielki ,szcześliwy miesiac ale sie bedzie działo 😁 😁 😁dzieciaczki bedą wyskakiwać jedno po drugim 😁 😁 😁BOBAS KIECUNIA ŚLICZNA 🙂 🙂skoro mowa o jedzonku to ja śliwki wcinam,od jakiegoś tygodnia dzień w dzień 🙂dopuki malutka jeszcze w brzuszku siedzi to se moge pozwolić.PIEROZKI MNIAM MNIAM 🙃 🙃,ALE JA OSTATNIO NIEMAM OCHOTY NA STANIE PRZY GARACH,BO CZUJE SIE JAK BECZKA I NIC MI SIE NIECHCE A PO ZATYM DLAMNIE JEDNEJ TO SIE DUPY NIECHCE ZAWRACAĆ.

• Mamusia
Hej pipki 😁

Ja wczoraj nie zagladalam bo mielismy awarie z pradem 😞 korki nam swirowaly strzelaly sprzety same sie wlaczaly i wylaczaly 😞 cala noc tak...i zimno bo kaloryfer na prad tez nie dzialal...ehh przegibane Karol dzis przestawil korki zobaczymy czy beda strzelac. balam sie tylko zeby malutkiemu bylo cieplo ale ten w kocyk w becik i z nami pod koldra i kimanko 😜
JEszcze dzis z matka sie poklucilam 😞 eeehhhh ale tam srac to.

a Kapiel dobrze...plakal troszke ale wiadomo 😜 heh a ale zjadl odbil i odrazu nynku 😉
ooo a tu fotka jak JESZCZE NIE PLAKAL 😁
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=95584d87a1c73ba4][IMG]http://images39.fotosik.pl/330/95584d87a1c73ba4m.jpg[/IMG][/URL]
obudzil sie w nocy 2 razy 😁 😁 😁 obudzil sie o 5 przed 9 i nynka dalej 😜
hihi slonko dzis swieci ladnie to idziemy zaraz na spacerek 🙂

Kurde laski urodzcie dzis juz bo ja chcem zobaczyc te wasze babelki 🙂) juz sie nie moge doczekac 🙂)) hihi

a ja tam lubie wszystkie pierogi 😜
witaj czekoladko! a jak Ty się czujesz? ja tez nie mam ochoty a ni sił juz stać przy kuchni więc ostatnio lecę na łatwiznę 😜 ale dzis naszło mnie na Czekoladowca i będę pichcić 🤪

• Mamusia
A JA UWIELBIAM PIEROGI W KAZDEJ POSTACI A NAJBARDZIEJ JAK KTOŚ JE ZROBI 😁 😁 😁aniu skoro narobiłas smaka to niestetyniestety wpadam na obiad 😁 😁 😁 😁no chyba ze mi smakowitą paczuszke wyślesz z takimi jeszcze parującymi 😁 😁 😁 😁MNIAMI MNIAMI 🙂 🤪