Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela klnij ile chcesz 😁
Qrka hehe fajnie to brzmi , oby sie juz sprawdzilo 🙂 bo chciała bym sie juz połozyc koło malutkiej na łozeczku i popatrzec sobie jak spi 🙂
Anulkaa jak tam wlasnie ze spaniem? da sie juz cos powoli na brzuchu ? czy kiepskawo ?
Ale to musi byc ulga, jak nagle takie kilogramki znikaja

• Mamusia
Bo nie chce wam smęcić. Wolę jak macie esa i szalejecie z dobrym humorem 🙂 Zresztą już sama się uporałam z moim nastrojem. No i jestem w wielkim szoku 🤪 W moim pokoju stoi już wózek i fotelik! Jak nowe, pachnące, kółka czyściutkie , a w foteliku pani schowała gratis dla nas większy kombinezonik taki pluszowy 😜 Więc mam już kolejny punkcik odhaczony z mojej listy 🙂

eee ja też nie zawszę lubię smęcić, wolę się nie odzywac, ale czasem się nie da 🙂 więc nie powstrzymuj się następnym razem i... wal do sznura 🤪 🤪 🤪

aaaa no to przy okazji pokoju fotkę nabytków nowych poprosimy 🙂

• Mamusia
Hmm...No to teraz zabrzmię jak Sioperka - nie mogę znaleźć kabla od aparatu 😞 Ale serio...Bo muszę wysłać nawet zdjęcia centralnego do banku i nie mam jak zrzucić je na kompa 😠 Bo braliśmy kredyt na mieszkanie i potrzebowaliśmy na opłaty około kredytowe. To powiedzieliśmy, że na CO nam ta kasa potrzebna. I musimy im dostarczyć dowody, że nie przechlaliśmy tej kasy, czyli zrobić zdjęcia rur, grzejników, pieca itd. Śmieszne nie? Bo skąd niby bank wie, że to moje rury i reszta 🤨

elu no to fajnie ze juz masz wozek i fotelik 🙂
widac ze babka spoko jak jeszcze gratis dorzucila 🙂
Dziewczyny chyba juz mnie to dopadlo ze tez juz chce rodzic boje sie ale juz jestem gotowa 🙂

Elu no dziwne...mogli by kogoś na kontrol wyslać a nie robić takie sceny...dziwne dziwne

Bobas to puć 😁 😁 ja też jestem gotowa hehe wygolona i wykąpana 😁 tylko buty ubiorę 🙂

ooo żyrafki 😁 ciocia Agaa lubi żyrafki hehe 🙂 super że masz taką ogromną komodę...mi brakuje miejsca przez to że jest mała 🙂
Asiu a my nawet drzwi wewnętrzne mamy podobne!!!!!! 😁 tylko Twoje okienka to kwadraty? bo ja mam caro 😜 brzunio słodki i duży już 🙂 gotowy na rozpakowanie 😁

agaa na drzwiach mam kwadraty 🙂 a komode kupilam w ikea i powiem ci ze ledwo sie pomiescilam.
elu oczywiscie ze mam rozstepy 😞 na brzuchu nie ale na udach i pupie mam duzo 😞

• Mamusia
Bobas ahh super koncik dla twojego maluszka tez bym taki chciała 😞 zazdroszcze 😞 😞
A brzusio oczywiscie slodki 😉 ale nie az tak duzy jak moj basior 😁

A ja wlasnie przed chwilka wróciłam ze sklepu 🤪 normalnie pojechalam jeszcze na jakies male zakupki z moim 😉 bo co !! ale czujnie chodzilam po sklepie balam sie ze zaraz mi wody odejda i bedzie siara na caly sklep 😁 hahaha
Teraz dalam mojemu jedzonko, ostrzygłam go 🙂 no i wsumie zachwilke sie bedzie zbieral do pracy 😞

Dzień dobry brzuszki. Melduje sie 2w1 oczywiście 🙂
Nie miałam dzisiaj kompletnie czasu bo sporo roboty..
co tam u Was ?? Loli a co Ty robisz jeszcze tutaj?? a nie na porodówce?? 😜

• Mamusia
Bobas a wsumie to tylko jakies sporzywcze zeczy zrobilismy 🙂 cos do papu 😉
Eluska ee ja tam sobie grzecznie czekam 🙂
Teraz sie nachwilke polozylam, odpoczywam a moj do pracy poszedł 😞
A jesli chodzi o kacik dla malego to przepiekny jest, ja to raczej takiej mozliwosci nie mam niestety 😞
Tyle razy mowilam ze jestem przeciwna temu zeby dziecko spalo razem z rodzicami w łózku no, ale ja to chyba innego wyjscia nie bede miala 😞 jeeezzzzuuu !!!!!!