Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
qrka powrót do pracy wydaje się być ryzykowny.. może podpytaj ginekologa czy nie wystawi ci jeszcze L4 ( moja gin sama mi to zaproponowała, jeśli do przewidywanej daty porodu się nie rozsypię)
Agaa daję czas do wtorku, później ich molestuję telefonami 😉
Loli może takie spokojniejsze nocki o czymś świadczą? 😉

cześć Loli, Ciebie tez nie bierze?? 😁 nieźle 🥴 mi się brzusio stawia strasznie ale bezboleśnie, od rana harcuje w kuchni i w łazience i robię porządki, ale ani widu ani słychu skurczy 😉

bez sensuuuuuuuu! 😠 😠 😠
to jest zwolnienie lekarskie tak? z powodu jakiejś "choroby" tak?? to kurde, Ty nadal jesteś 'chora' na tą 'chorobę' a dziecka jeszcze nie ma, to jak może być macierzyński??
niech wypisują L4, a w dniu urodzenia dziecka przerywają i automatem włącza się macierzyński...tak? 🙂

dzien doberek!!!
u mnie nocka tak sobie wyspalam sie ale kilka razy na siusiu wstac musialam 😉
Iwwwa trzymam kciuki rusz kolejke bo widzisz ze my tu wszystkie spragnione porodu 😁

Iwwwa czym Ty się martwisz? 🙂 przyszedł wreszcie ten czas na który tyle czekałaś!! sporo przed Tobą 🙂 ale dasz sobie radę! ja tam Ci zazdroszczę bardzo 🙂 bo może już w ten weekend zobaczysz najpiękniejsze oczka, najsłodszy mały nosek i najcudowniejsze paluszki na świecie! 🙂 trzymam mocno kciuki!! 😘 😘

• Mamusia
jestem, nie spalam juz ale lezalam sobioe w lozeczku i leniuchowalam, a teraz mi sie przez to nic nie chce. zjadlam 2 sniadania i kilka krowek w przerwie miedzysniadaniowej. jak tak piszecie o tych wlosach to nie zetne ale juz mam ich tak dosc ze sobie nie wyobrazacie, ludzie mi mowia ze zazdroszcza mi takich wlosow, ze geste itd, a niechby sobie ich wzieli! bo to tak latwo takie wlosiska miec, niby az takie dlugie nie sa bo za ramiona ale umyc i splukac to spokojnie pol godz schodzi, nie mowiac o suszeniu, przewaznie zostawiam zeby same wyschly bo mi sie nie chce z ta suszara siedzeic, ale jakbym nawet w lekko wilgotnych poszla spac to nie wyschna do rana, nie ma opcji. a nie wycieniuje ich teraz bo bede i tak musiala podpinac, te najkrotsze ledwo sie zaczely lapac w gumke. najwyzej zetne jak dzidzia bedzie wieksza

• Mamusia
He he no no teraz to ja na odstrzal tak? Ale coz, ktos musi. Chociaz po wypadnieciu czopa to mozna jeszcze dlugo czekac, wlasnie przeszukalam neta. Wiec czekam.

Teraz troche popracuje, bo chce skonczyc robote zanim urodze hehe, no chyba ze w szpitalu miedzy jednym a drugim parciem hehe bede wklepywac w klawiaturke hihi 😜

• Mamusia
kasia moze idz jeszcze raz do tego gina, moze on nie chce ci napisac l4 bo panstwowo chodzisz, prywatny moze by wypisal, zawsze jak nie zechce to mozesz isc gdzies indziej prywatnie i ci powinien kazdy wypisac, w koncu kase dostanie za wizyte, a lepiej dac ta 100 niz macierzyński wykorzystywać

ania87 ja tez mam geste wlosy i rozumiem cie w stu procentach 🥴 wez to umyj i wysusz a pozniej jeszcze ja prostuje bo bez tego to glowa dwa razy taka to godzinka mi schodzi.Ja czasami je przezadzam i to bardzo pomaga nie na dlugo ale zawsze cos. 🙂
dobra ja ide do sklepu bo nie mam ani kromeczki chleba 😞 a juz sie robie glodna a Asia gloda Asia zla 😠 😁 do pozniej 😘