Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Brzusie a my dziś byliśmy na pierwszym spacerku 🙂
malutki spał sobie 😁
ale mialism problem z kupką biedaczek tak się męczył sicnąc ją że wkoncu dalismy mu pół czopka tak jak położna kazała i ładnie zrobił a teraz spiocha jak aniołek padniety był 🙂
Koleżanka była u nas od 18 prawie do teraz troche poklachałam ale wiadomo jak to przy małym troche też miałam roboty 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co WysCie tu w nocy robily kobity 😜 NOCNE MARKI 😁 ehhe
My juz od przed 6 nie spimy 😉 malutki obudzil sie tylko raz o 3 🙂Ale wieczorem zasnac nie mogl bo brzuszek bolal, i spal ze mna na brzuszku a ja jak na szpilkach czy oddycha i czy go nie zgniote 😉

kaska a nie bierze cie na biegunke?? bo ja po tym chyba cale jelita wyczyscilam sobie 😜

• Mamusia
ale klne się, że już nigdy nie użyję olejku rycynowego po dzisiejszej nocy..
ja pierdole, dawno się tak nie ocierpiałam 😮
Laurana, wiesz wczoraj gadałam z moją mamą i ona mi mówi: "wiesz co, na Twoim miejscu to nie czekałabym do środy ze zgłoszeniem się na oddział. poszłabym w poniedziałek."
I mi mówi, że kiedyś one (babki w ich wieku) robiły w ten sposób,że zgłaszały się dokładnie w dniu terminu i jakoś je przyjmowali i rodziły.
Zawsze można powiedzieć, że sie ma skurcze czy jakieś obawy bo sie fatalnie czujesz i powiedzieć, że wolisz, zeby od tej chwli doglądał cie lekarz.
zapewniam, że nie będą czekali wtedy z wywołaniem, bo zwyczajnie nie będzie im się opłacało..