Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Aniu będziemy masowac. a kolka u nas raz sie zdarzyla i mam nadzieje ze wiecej nie bedzie.
A jezeli chodzi o duszenie sie to ona zaczyna wymiotowac noskiem i buzią i wtedy nie moze złapac powietrza i robi sie bordowa..

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hey dziewczyny ;*
u nas nocka troche trudna tkz mały coś często się budził nie wiem czemu pił troszke znów usypiał.
Ja juz o 8 byłam w poradni się zarejestrowac do lekarza mój maluszek śpiocha sobie jeszcze 🙂
Mati idzie dziś na rozmowe kwalifikacyjną stara się o nową prace 🙂
super jakby ją dostał pracował by duzo mniej a dużo lepiej zarabiał
trzymajcie kciuki oby się udało !! 🙃
Martwi mnie to co mi dolega 😞
nie wiem czy to powikłania od niedoleczonej grypy czy cos z oczami mam 🤢
Poprostu mgli mi się po boku jak patrze a normalnie widze czysto wszystko, i na dodatek od 2 dni mam takei uczucie takiego ucisku na czole pod oczami yhhh 😞

• Mamusia
o ja .. Elus a polozna jak byla u ciebie albo jak bylas u lekarza to nic na to nie powiedzial??

Domi trzymam kciuki, a co to zxa praca?? 😉
A moze zatoki??

maly spi jak zabity to lece cos szamac i ogarnac sie bo tesciu ma niby przyjsc i mi napalic bo ja sierota i cos mi wczoraj nie bardzo wyszlo 😜 ☺️ swoja droga to mnie tak wkurwia to palenie.... ehh wogle to meiszkanie, ruszycsie nie ma jak..ehh ale co zrobic 😉

bede zas 🙂

na czole pod oczami? Kurde ja mam czoło nad oczami 😁
Ale Dosiczku trzymam kciuki zeby sie udało Wam z ta pracą i żeby Ci wszytsko szybko przeszło :*
A co małej to ona pierwszy raz tak zrobila przy poloznej i ona powiedziała ze takie cos juz sie nie powinno powtórzyc. Eh zapytam jak przyjdzie dzisiaj, albo jutro.

miało być na czole , pod oczami na poczlikach 😜
nie ża na czole pod oczami 🤪
Anulka a wiesz praca na magazynach biedronki u nas jest taka duża sieć magazynów i tutaj 😜
oby się udało kurde bo tam o wiele lepiej by miał 🙂

Obracam ją głowka w dól i klepie plecki, tylek, plecki tyłek. Biore ją zeby byla w pozycji pionowej i dmucham delkiatnie w buzie zeby poczula powietrze. No i dzisiaj tyle wystarczylo ale ostatnio polozna musiala to powtórzyc kilka raz. No i oczywscie pozniej czyszcze gruszką nosek i ogolnie biore jej z buzi to mleko.

Myśmy zażyczli sobie niebieski kombinezonik tutaj w kolorino u nas był takie a babci się podobał ecri i wzieła nam ecri ;D
ale teraz ten kobinezon fajny kupiliśmy z takiego misia juz taki gruby jest na 62cm ale Kacper się w nim utopi 🤪

Loli to ja miałam angine i na szczęscie nie zaraziłam małego 😉
Eluś mój walczy z czkawką 😁
leży słucha z mama muzyki i czkaa sobie 😜
ja nie wiem jak wasz bobasy ale kacper strasznie lubi spokojną muzyke on normalnie uspia przy niej 🙂

Moja usypia głownie przy mnie i najczęsciej wieczorem wisze nad nia nad lozeczkiem i ja dotykam, głaskami, buziam zeby zasneła. 🙂
Bez mamusi ani rusz 🙂
Mojej caly czas idzie radio, a ona lubi jak sie swieci swiatlo, telefon albo laptop a zwlaszcza wieczorem 🙂
Moglaby sie tak gapis godzinami 🙂 Albo patrzy mi na telefon jak pisze smsa 😁

ooo jaki tu ruch od rana 😁 czyżby mijał nam przełom opieki nad dziećmi? 😁

moja wypiła dzisiaj na śniadanie 90 i śpi, ale nieespokojnie...

a u nas pobudka o 1 i 5-6 nie chciała zasnąć 🙂 więc podobnie nasze dzidzie się budza 🙂